Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Courageous online

PAx

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Witam i zapraszam do nowej gry opartej na grafice silkroad online

link: www.courageous-online.com

prepare.png

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up ale ty smieszny jesteś :) download jest na forum, link jest widoczny po rejestracji konta na forum i jego aktywowaniu po przez link na mailu, a download jest wystarczy kliknąć pobierz :)

Raz jeszcze dzięki Pax :D

kroko9115679.jpg

Opublikowano

Ile razy można pisać? na stronie jest download który przekierowuje nas na forum do rejestracji, po rejestracji i aktywacji konta jeszcze raz klikamy w download i będzie już widać link do ściągnięcia z docs.google gdzie wystarczy kliknąć "Pobierz" takie to trudne do skumania? ;O

kroko9115679.jpg

Opublikowano

@up nie jest to zwykły silkroad, jest całkiem przerobiony, wejdź na stronę i po lewej stronie posprawdzaj sobie co i jak.

kroko9115679.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Ok zmieniliśmy tak że nie trzeba już się rejestrować żeby pobrać klienta, mam nadzieje że ułatwi wam to życie ;)

Opublikowano

Średnie IQ użytkowników mpc maleje z dnia na dzień... Myśl -> Zadaj pytanie, czy to takie trudne? Serwer na pewno sprawdzę.

Opublikowano

Ja zassysam zobaczmy co to za gierka ;)

I bardzo dobrze robisz :) zachęcam Wszystkich!

Zastanawiam się nad Human Archer i nad Monster Snake Girl :D

kroko9115679.jpg

Opublikowano

mi pobrało , włączyłem , ale niestety jakieś błędy wywala. 1szym razem wybrałem sobię monster warrior chara i próbowałem się zalogować , niestety czekałem z 5 min i nic to nie dało. pisało mi że łączy z Tp do Area i nic. Zrestatowałem grę i piszę mi że jestem zalogowany , nie da się zalogować.

Opublikowano

Wooo? Hmm, pobiera się - zachęcające, skoro to odmiana Silkroad, bo przez ostatni rok bardzo strasznie zszedł na psy przez privy.

Pobieram i chętnie zagram, jeżeli będzie ciekawie.

Mogłeś Paxu dać wcześniej zapowiedź, by wszyscy się przygotowali do wspólnej gry.

Oczywiście za chęci +!

Opublikowano

Pograłem w chwile ale naprawdę . Gra troche bugów jeszcze ma które nie pomagają w ściągnieciu graczy.

Gre czasami laguje przy logowaniu albo w grze kompletnie postać idzie i pozostaje tylko wyłączenie gry.

Mało osób narazie gra więc trudno ocenić grę pod względem walki itp.

Jak dla mnie sprzydało by się też poprawienie tego że można atakować własną baze.

PS.

Pax... dwa lata pracy nad projektem a strona zwalona z jakiegoś darmowego szablonu. :(

http://www.freewebsitetemplates.com/preview/gamewebsitetemplate/

PS2. Było zabezpieczyć chociaż clienta? Albo chociaż zmienić blowfisha z "169841" na inny

TIOiE.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...