Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz sponsora/technika/licencji/DJ? | Oferujesz pomoc na serwerze TeamSpeak? | Napisz Tutaj!

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś o sobie: oferuje pomoc ze zdobyciem licencji NPL ew. moge pomoc wiecej jesli osoba ma 1 raz vps itp. lub poprostu nie umie

Umiejętności: jestem dobrze obeznany w serverquery, konfiguracje serwera, bota, antyddos

Staż na serwerach(ewentualnie): mialem wiele razy swojego vpsa i serwery ts3

Czego oczekuje? : postawienie dla mnie serwera ts3 z kilkoma slotami na okres 3-4 tygodni, miłej atmosfery, szczerosci od osoby, bez prob oszukania mnie czyli przygarniecie sobie licencji bez spelnienia mojej prosby, jesli o tym juz myslisz to lepiej nie pisz do mnie...

Wiek (ewentualnie) : 16

Kontakt: PW lub GG: 3836511

x

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poszukuję : Klany Wota, serwera Metina, serwera minecrafta

Oferuję: Serwer Team Speak'a 512 slotów z licencją + ts zabezpieczony opłacany jest 2 miech naprzód

ewentualnie strefę także reklamę na naszym ts'ie serdecznie zapraszam pisać na PW chętni.

Opublikowano
Zostanę : SSA / SA / Adminem /..../

---------------------------------------------------------------------------------------

O mnie: Mam na imię Adam , mam 16 lat , lubię grać w gry typu ( CS / CA )

Umiejętności: Zajmuję sie ogarnianiem TS3 ( dawanie kanałów , free rang , pomoc ,zapraszanie ludzi na ts3 , umiem tworzyć ikonki , trochę rangi itp ...)

Staż na serwerach:Administratorem byłem kilka razy i posiadałem własy TS3.

Czego oczekuje? : Serwera min 50 slotów , dobrej atmosfery

---------------------------------------------------------------------------------------

Status : ( AKTUALNE )

Kontakt: GG : 47630444 / Steam : NoFamee / PW

nOfAmE

Opublikowano

O mnie: Serwer Team Speak 3 512 slotów + Profesjonalna Administracja.

Umiejętności: Oferuję profesjonalną administrację która ogarnia wszystko od A-Z

Staż na serwerach: 4 Lata = 3 serwery rozkręcone po 300/400 osób

Czego oczekuje? : Oczekuje współpracy z grami MMORPG bądź FPS. Współpraca miałaby się odbywać poprzez udostępnienie przez moją osobę serwera 512 slotowego + administracja wraz ze strefą gier , własną rangą + kanały dla administratorów + reklama na naszym forum oraz FanPage. Dla Państwa graczy oferujemy w 100% darmowe kanały prywatne jak i kanały VIP (od 15 osób B), różnorodne konkursy i Dji którzy będą umilać pobyt na naszym serwerze. My zapewniamy profesjonalną obsługę jak i odpowiednie podejście do potrzeb klienta , dlatego serwer posiada 512 slotow znajdujący się w Polsce (niskie pingi , brak lagów) z ochroną DOS , dlatego dostępność serwera to 24 godziny 7 dni w tygodniu. Koszty serwera Team SPeak 3 ponosimy my dlatego nie oczekujemy żadnych pieniążków od Współpracowników.

Kontakt: Tylko i wyłącznie PW.

Opublikowano

m8sb.png

O mnie: TeamSpeak 3 512 slotów, Administracja w wieku 21+, mBot do zapewniający profesjonalną obsługę użytkowników,

Umiejętności: Zapewniamy komfort psychiczny, ciszę i spokój

Stanowisko: PR Admin

Czego oczekuje ?: Admina od piaru (public relationship), miła i ogarnięta osoba, wiek 18+, poszukujemy osoby, która będzie potrafiła zachęcać i sprowadzać ludzi na ts3, obracanie się w kręgu gier jak i prywatnych osób.

Kontakt: GG: 1650552 , prywatna wiadomość, moja sygnaturka.

Dodatkowe informacje: Odbędzie się rozmowa wstępna,

Opublikowano

Witam , poszukuję kogoś kto ma serwer TeamSpeak3 ale nie ma czasu się nim zajmować

O mnie : Mam na imię Mikołaj, pochodzę z Wielkopolski

Umiejętności : Wszystko co związane z teamspeak 3 oprócz stawiania botów , pokebot'ów itp.

Staż na serwerach : Posiadałem kilka swoich ts'ów, byłem na przez 2 lata adminem na Small-Ts.

Czego oczekuje? : Serwera 100+ slotów , resztą ja się zajmę , rozbuduję go , zajmę się rangami itp.

Kontakt : GG : 6640463

duzybanner.png

Opublikowano

Stanowisko: Pomocnik Admina Query - Technik

Czego oczekuje?: Umiejętności - Musi umieć dodawać rangi do permisjon i je segregować.

Kontakt: PW

Dodatkowe informacje: Jestem Adminem nowego serwera na 32 osoby potrzebuje pomocy w zrobieniu rang na team speak 3. Bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano

Stanowisko: SA,SSA

Czego oczekuje?: Szukam osoby która rozreklamuję mojego ts3 w zamian oferuję range SA.

Kontakt: Pw, Skype: AntyterrorystaGra

Dodatkowe informacje: Serwer Powstał kilka dni temu zrobione są już rangi Kanały itp.

Opublikowano

O mnie: Mam na imię Filip Interesuje się muzyka

Umiejętności: Prezenter

Staż na serwerach: Nie miałem Szansy

Czego oczekuje? : Rangi DJ/Head DJ

Wiek (ewentualnie) : 15

Kontakt: PW/Skype myhame12

Sygnaturka_Swieta_2015.png

Opublikowano

O mnie: Witam mam na imię Damian lat 18.

Umiejętności: Serwer Admin [sA], [sSA]. Umiem Tworzyć edytować kanały i wszystko z nimi związane nadawać rangi tworzyć rangi i zachowuje dystans między użytkownikami a administracją i wiele więcej.

Staż na serwerach: Tak serwery podam na Pw i zapewniam, że działają :)

Czego oczekuje? : Administrację z którą można o wszystkim porozmawiać i współpracy. Oczywiście administracja musi być ogarnięta i stanowcza i wiek co najmniej 16+.

Wiek (ewentualnie) : 18

Kontakt: gg 34767897 lub tutaj na Pw

Opublikowano

Stanowisko: Sponsor

Czego oczekuje?: Zakupu maszyny

Kontakt: PW

Dodatkowe informacje: Serwer 40 slotów pod klan World of Tanks. Możemy się dogadać co w zamian. Szukam kogoś który nie wycofa się po tygodniu,

1355060603-U722580.png

Opublikowano

m8sb.png

O mnie: TeamSpeak 3 512 slotów, Administracja w wieku 21+, mBot do zapewniający profesjonalną obsługę użytkowników,

Stanowisko: PR Admin

Czego oczekuje ?: Admina od piaru (public relationship), miła i ogarnięta osoba, wiek 18+, poszukujemy osoby, która będzie potrafiła zachęcać i sprowadzać ludzi na ts3, obracanie się w kręgu gier jak i prywatnych osób.

Dodatkowe informacje: Odbędzie się rozmowa wstępna,

Opublikowano

O mnie: TeamSpeak 3 512 slotow, administracja w wieku 16+, serwer dopiero wystartowal ma dopiero tydzien

Umiejetnosc: Zapewniamy komfort, cisze i spokoj

Stanowisko: [sA] Server Admin

Czego oczekuje?: Milej ogarnietej osoby majacej czas na swoja prace, ktora bedzie zachecac i sprowadzac osob na serwer oraz malego miesiecznego dofinansowania 5-7zl (przez kilka miesiecy 1-3)

Kontakt: GG: 3836511 , PW, Sygnatura nick: phaze

Dodatkowe informacje: Bedzie rozmowa wstepna

x

Opublikowano

Stanowisko: Dj/Junior Dj

Czego oczekuje?: Grania muzyki na serwerze ts 3 ;)

Kontakt: gg:49237912

Dodatkowe informacje: Serwer ma 500 slotów , Codziennie przesiaduje +150 osób ;)

Opublikowano

O mnie: Mam na imie Damian Poszukuje Sponsora/I adminów na ts pociadam licencje 512 slotów 70 osób codziennie na serwie W razie pytań pisać tu na pw

Staż na serwerach: 3 lata

Czego oczekuje? : Ogarniętych oadminów I pożądnego sponsora za sponsoring się dogadamy

Wiek (ewentualnie) : mam 23 lata Adminów Poszukuję w wieku od +16

Kontakt: GG: 4709420 Lub Skype: Aniol1990Szczecin

Opublikowano

O mnie: TeamSpeak 3 512 slotow, administracja w wieku 16+, serwer dopiero wystartowal ma dopiero tydzien

Umiejetnosc: Zapewniamy komfort, cisze i spokoj

Stanowisko: [sA] Server Admin

Czego oczekuje?: Milej ogarnietej osoby majacej czas na swoja prace, ktora bedzie zachecac i sprowadzac osob na serwer oraz malego miesiecznego dofinansowania 5-7zl (przez kilka miesiecy 1-3)

Kontakt: GG: 3836511 , PW, Sygnatura nick: phaze

Dodatkowe informacje: Bedzie rozmowa wstepna

x

Opublikowano

m8sb.png

Oferujemy: Kanały prywatne max do 3 pod kanałów oraz VIP z nieograniczoną liczbą, posiadając kanał możesz:

- nadawać rangi

- przenosić swoich członków

- kick/ban

Kanał VIP także otrzymuje specjalna range.

Nie musisz się przejmować datą kanału ponieważ mBot którego posiadamy w pełni nadzoruje czy ktoś używa tego kanału czy tez nie. Do tego jako jeden z niewielu TS'ow zapewniamy w 100% bezpieczeństwo poprzez mBot ale także pełen profesionalizm.

Opublikowano

Stanowisko: ROOT na tsie

Czego oczekuje?: Zrobienia botów muzycznych na whisper oczywiście za darmo

Kontakt: PW/GG: 47686939

Opublikowano

Poszukuję: Klan world of tanks, serwerów Metin2,minecrafta,CS'a, graczy LOLA,Tibi

Oferuję: Strefy + dowolna ilość kanałów + rangi specjalne zapraszam !

O nas: posiadamy 3 boty muzyczne + poke bota, TS3 bardzo dobrze zabezpieczony w rangach jak i pod względem hostingu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kontakt ze mną ? zapraszam na Gadu Gadu nr : 45572666

Opublikowano
Zostanę : SA czy coś .....

O mnie: Mam na imię Adam , mam 16 lat i lubię słuchać muzyki :)

Umiejętności: Zajmuję sie ogarnianiem TS3 ( dawanie kanałów , free rang , pomoc , , umiem tworzyć ikonki , trochę rangi itp ... )

Staż na serwerach:Administratorem byłem kilka razy i posiadałem własy TS3.

Czego oczekuje? : Serwera min 512 slotów , dobrej atmosfery

Status : ( AKTUALNE )

Kontakt: GG : 47630444 / Steam : NoFamee / PW

nOfAmE

Opublikowano

Poszukuję: Klany world of tanks, serwerów Metin2,minecrafta,CS'a, graczy LOLA,Tibi itp...

O nas: posiadamy 3 boty muzyczne + poke bota, TS3 bardzo dobrze zabezpieczony w rangach jak i pod względem hostingu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Witam, bez zbędnego rozpisania się chciałbym zareklamować swą skromną osobę.

A więc oferuję się jako Technik serwerów Team Speak 3.

Oferuję pomoc przy postawieniu serwera, wyglądzie, prawach, rangach etc.

Oraz pomoc przy zarządzaniu i pilnowaniu porządku.

Oczekuję rangi na TS z pełnymi prawami.

Szukam

ogarniętych ludzi którzy zaakceptują mnie oraz z dobrą maszyną,która nie

padnie po 2-3 dniach tylko,będzie stała długo z 2-3 lata :D

Nie czekaj tylko pisz pomogę jestem ogarnięty i chcę swoją wiedzę rozwijać

jak się da myślę że chodź trochę informacja o mnie coś przyciągnie :D Czekam na odpowiedzi od strony was :D.

Kontakt GG: 43031764

Pozdrawiam G r z e c h u

AKTUALNE

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Poszukuję: Klany world of tanks, serwerów Metin2,minecrafta,CS'a, graczy LOLA,Tibi itp...

Potrafisz zareklamować serwer TS'a ? w takim razie serdecznie zapraszam cie do mojej administracji na moim Serwerze TS3 !

- wymagam na prawdę dużej ilości reklam która przyciągnie 30/50 ludzi !!

! Status : Aktualne Zapraszam !

Opublikowano

Potrafisz zareklamować serwer TS'a ? w takim razie serdecznie zapraszam cie do mojej administracji na moim Serwerze TS3 !

- wymagam na prawdę dużej ilości reklam która przyciągnie 30/50 ludzi !!

! Status : Aktualne Zapraszam !

Nie powielaj tych samych ofert.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...