Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz sponsora/technika/licencji/DJ? | Oferujesz pomoc na serwerze TeamSpeak? | Napisz Tutaj!

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1369838483-U683421.png

+OFERUJE+
Stanowisko:
FIREWALL DEFENDER -> na najlepszym polskim serwerze TS3
Czego oczekuje?:
FIREWALL-A :)
Kontakt:
xxx TS3

xxx

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stanowisko: Administrator

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Czego oczekuje?: Serwera z licencją minimum 200 slotów oraz aktywnych użytkowników :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kontakt: GG : 42689296 - e-mail - [email protected] - skype , kris3k98

Dodatkowe informacje: A więc co do dodatkowych informacji , zostane Administratorem na serwerze TeamSpeak3 , posiadam mikrofon oraz jestem ogarnięty. Obsługuje ts'a w skali od 1 do 10 to około 6-7 Znam sie na persmisji oraz organizowanie Rang , więcej informacji udziele na PW ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam!

Należę do ekipy Dreikon.pl. Oferujemy możliwość przyłączenia się do naszego serwera teamspeak. Jakie są z tego korzyści? Przede wszystkim każdy siebie wypełni. Nie będzie żadnych konkurencji na ts'ie, osoba przykładowo grająca w minecrafta będzie mogła od czasu do czasu wchodzić również na serwer metin i odwrotnie. Czego oczekujemy? Oczywiście osób dosyć ogarniętych z teamspeakiem oraz mikrofonem. Przyjmiemy pod nasz 440-slotowy serwery takie jak:

- Minecraft;

- League of Legends (klany);

- World of Warcraft;

- Counter-Strike;

- I wiele innych serwerów!

UWAGA! Nie chcemy serwerów metin, bo zrobi się z tego konkurencja!

Kontakt:

TS: 178.217.190.84

GG: 6748123

Opublikowano

ew1d.png

Oczekuje

- Serwer TeamSpeak3 (512 slotów lub Maszyne VPS)

- Legalność

- Nie wycofanie się po tygodniu

- Szybki i miły kontakt

- Możliwość fajnego dogadania się

Oferuje

- 14 Lat +

- Dobry kontakt

- Szybki kontakt

- Nie wycofam się po tygodniu

- Dobrą muze

- Miłą atmosfere

- Najlepszą administracje

Kontakt po przez GG:47805715

Lub PW

Opublikowano

Poszukujemy : Grafika , HeadDJ'ów , DJ'ów

Oczekujemy od Grafika :

- Doświadczenia w 75% graficznym

Oczekujemy od DJ'ów :

- Min. 4h grania tygodniowo

- Umiejętności przechodzenia między utworami

Jeśli interesuję Cię nasza propozycja wejdź na TS3.

<---- IP po Lewej stronie.

--

Opublikowano

Stanowisko: Admini

Czego oczekuje?: Masz być poczytalny, zdecydowany, sumienny, kreatywny, pomocny, odpowiedzialny itd.

wiek minimum 16 lat

Kontakt: PW - jeżeli będziesz warty zachodu to dam gg lub e-mail

Dodatkowe informacje(ewentualnie): Ogólnie to na serwie nic się nie dzieje odkąd odechciało mi się go ogarniać

dlatego potrzebuje ekipy która by go "rozkręciła"

Serwer na GT "Average (past month): 51"

Opublikowano

Stanowisko: Moderator

Czego oczekuje?: Szukam sponsora ts3 512 slotów. Oczekuję miłej atmosfery, łatwego i miłego kontaktu, dłuższej współpracy (aby nie wycofał się po tygodniu), sumienności i rzetelności.

Kontakt: GG-4889986, wiadomość prywatna.

Dodatkowe informacje: Zapewniamy komfort psychiczny, ogarniętą administracje 20+, ciszę i spokój.

Czego oczekuje?: Admina od piaru (public relationship), miła i ogarnięta osoba, wiek 18+, poszukujemy osoby, która będzie potrafiła zachęcać i sprowadzać ludzi na ts3, obracanie się w kręgu gier jak i prywatnych osób.

Kontakt: GG- 4889986 , prywatna wiadomość.

Dodatkowe informacje: Odbędzie się rozmowa wstępna,

Czego oczekuje?: Poszukuję DJ, który będzie grać min 3h dziennie, wiek 16+, oczekuję sumienności i rzetelności, umiejętność przechodzenia pomiędzy utworami.

Kontakt: gg - 4889986, prywatna wiadomość.

Dodatkowe informacje:

Opublikowano

Stanowisko: SSA

Czego oczekuje?: Ogarnięcia serwera (nie musi być duży wiek lecz musi być kulturallny i ogarnięty) i lekkiego zareklamowania

Kontakt: GG: 47686939
Dodatkowe informacje(ewentualnie): na serwerze praktycznie nic się nie dzieje ludzie tylko wchodzą i wychodzą co dla mnie jest bezsensu, 512 slotów, radio 24/7

Opublikowano

Stanowisko: Administrator Serwera

Czego oczekuje?: Szukam Head DJ,Adminów na stanowisko SA/JSA

Kontakt: GG-34397008,

Dodatkowe informacje: Zapewniamy że nie padniemy prędko, ogarniętą administracje , ciszę i spokój potrzebny do pracy.

Opublikowano

Witam , poszukuję kogoś kto ma serwer TeamSpeak3 ale nie umie bądz nie ma czasu się nim zająć.

O mnie : Mam na imię Łukasz , Mieszkam w Wałbrzychu.

Umiejętności : Wszystko co wziązane z ts3 oprócz stawiania botów , pokebot'ów itp.

Staż na serwerach : Administratorem byłem sporo razy ale więcej posiadałem własnych serwerów.

Czego oczekuje? : Serwera 512 slotów , resztą ja się zajmę , rozbuduję go , rozreklamuje , zajmę się rangami itp.

Wiek (ewentualnie) : 17

Kontakt : GG : 48457170

AKTUALNE

Opublikowano

Czego oczekuje?: Szukam sponsora ts3 512 slotów. Oczekuję miłej atmosfery, łatwego i miłego kontaktu, dłuższej współpracy (aby nie wycofał się po tygodniu), sumienności i rzetelności.

Kontakt: GG-4889986, wiadomość prywatna.

Dodatkowe informacje: Zapewniamy komfort psychiczny, ogarniętą administracje 20+, ciszę i spokój.

Czego oczekuje?: Admina od piaru (public relationship), miła i ogarnięta osoba, wiek 18+, poszukujemy osoby, która będzie potrafiła zachęcać i sprowadzać ludzi na ts3, obracanie się w kręgu gier jak i prywatnych osób.

Kontakt: GG- 4889986 , prywatna wiadomość.

Dodatkowe informacje: Odbędzie się rozmowa wstępna,

Czego oczekuje?: Poszukuję DJ, który będzie grać min 3h dziennie, wiek 16+, oczekuję sumienności i rzetelności, umiejętność przechodzenia pomiędzy utworami.

Kontakt: gg - 4889986, prywatna wiadomość.

Dodatkowe informacje:

Witam,

Podpijam ta wiadomosc jako iz jestem wlascicielem tego servera. Osoby zainteresowane zapraszam do mnie na priv

Opublikowano

Stanowisko: Programista w CSS

Czego oczekuje?: Zrobienia szablonu (wyglad strony, hosting zdjec, tematyka: Polska, naród polski, patriotyzm. Do zrobioneia: szablon rejestracji, strony glownej (logowanie na sronie glownej), kontakt, regulamin.

Kontakt: PW

Dodatkowe informacje: xxx

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

O mnie: Mam na imię Paulina, pochodzę z Warszawy. Gram w cs'a 1.6 , lol'a i metina.

Umiejętności: Umiem tworzyć rangi, ikonki i oczywiście podstawa to umieć robić kanały i przydzielać rangi użytkownikom. Mogę pomóc w reklamowaniu.

Staż na serwerach: Serwerami zajmuję się 2 lata. Wiele razy byłam adminką przez dłuższy okres oraz 1 raz prowadziłam prywatny serwer dla znajomych

Czego oczekuje? : miłej atmosfery między zespołem, wyrozumiałości wobec siebie. Serwer powinien mieć 200 slotów+

Wiek (ewentualnie) : Obecnie posiadam 18 lat

Kontakt: gg: 710287

Opublikowano

Stanowisko: Technik

Czego oczekuje?: Pomocy przy zdobyciu licencji npl.

Dodatkowe informacje: W zamian oferuję, miejsce na serwer ts3 na 12 miesiecy (transfer nieograniczony, polska lokalizacja)

Opublikowano

!!! ZOSTANE DJ !!!

O mnie: Mam na imie Arek, mam 17 lat. DJing spodobal mi sie w podstawowce jak DJ pozwalal mi sie bawic po dyskotekach. ;) Pierwszy sprzet kupilem 3lata temu. (DDJ Ergo) Teraz wspolpracuje z Pionieerem, testuje sprzet.

Umiejętności: Profesjonalne granie, autorskie mixy, interakcja ze sluchaczami,

Staż na serwerach: 2 wlasne serwery / 3 lata jako DJ na ts3, gram tez w klubach,dyskotekach. www.youtube.pl/salityize

Czego oczekuje? : Rangi DJ /Head DJ

Wiek (ewentualnie) : 17

Zostane DJ na serwerze, ktory jest ogarniety, administracja mila i jest duzo osob. ;)

Opublikowano

Szukam ADMINOW !!

Stanowisko: Moderator , SA , SSA ,HA , Technik , Grafik , DJ ,

Czego oczekuje?: Robienia kanalow , rang , konkursow ,reklamowania, zapraszania znajomych

Kontakt: GG 3337944 lub PW

Dodatkowe informacje: Ilosc stnowisk jest nieograniczona , Pisac

Opublikowano

Stanowisko : JSA, SA, DJ

Czego oczekuję?: Angażowania się w pracę zespołu, pomoc w reklamowaniu, organizowanie eventów.

Kontakt: GG: 38420242, PW tutaj

Dodatkowe informacje: na gg dostaniecie dalszą instrukcję dotyczącą rekrutacji

Opublikowano

!!! Zachostuje Radio 24/7 !!!

O mnie: Mam na imię Mateusz :D
Umiejętności: Ogarniam permissje na mpc wstawiłem tutek jak zrobić bota muzycznego 24/7.
Staż na serwerach: ezio-ts.pl ROOT
Czego oczekuje? : Serwer musi posiadać dużo graczy musi być ogarnięty (administracja gracze itd), licencja
Minusy: Hostuje tylko 2 radia (RadioSfera - Polskie, Brak reklam TechnoBase - Niemieckie, są reklamy)\

Kontakt: GG: 47686939 lub serwer który podałem wyżej

Opublikowano

Stanowisko:

Technik , grafik , najlepiej żebyś miał ts w małym palcu . 1!!

Czego oczekuje?:

Wszystko co jest potrzebne żeby postawić 100% ts3

Kontakt:

gg-49358255 nr tele. 661 362 905

Dodatkowe informacje:

Najlepiej żebyś był z okolic Poznania , kontakt drogą internetową / telefoniczną nie wchodzi w grę.
Pozdrawiam Crop3k !
Opublikowano

Szukam: Sponsora

Czego oczekuje?:  Szukam osoby która mogła by zasponsorować prywatny serwer TeamSpeak 3 dla klanu(20-30 slotów). Sponsor ten ma podchodzić do tego z powagą nie rezygnować po tygodniu współpracy.

Kontakt: steam: piegu1515

Dodatkowe informacje: Klan powstał 20 marca 2013r. Jesteśmy ambitni i mamy chęci do gry, aktualnie działamy w dywizji "PaintballMOD". Klan uczestniczył w różnych turniejach "Online" i nadal uczestniczymy !. Reszta informacji o klanie PW.

Co oferuje ?: Przejrzysty baner na stronie, reklama na serwerze klanowym, koszulkach.

Opublikowano

Stanowisko: Grafik

Czego oczekuje?: Zrobienie projektu graficznego na logo forum oraz ts'a.

Kontakt: x

Dodatkowe informacje: TeamSpeak jest ogarnięty i darmowy rangi są the best domena jest i różne.

Opublikowano

O mnie: Nazywam się Przemek . Tworzę profesjonalne TS3.

Umiejętności: 100% Permisja (TS3) , BOTY do TS3.

Staż na serwerach: x

Czego oczekuje? : Małego Wynagrodzenia.

Wiek (ewentualnie) : 15.

Kontakt: GG: 35694104

Opublikowano

Witam, bez zbędnego rozpisania się chciałbym zareklamować swą skromną osobę.

A więc oferuję się jako Technik serwerów Team Speak 3.

Oferuję pomoc przy postawieniu serwera, wyglądzie, prawach, rangach etc.

Oraz pomoc przy zarządzaniu i pilnowaniu porządku.

Oczekuję rangi na TS z pełnymi prawami.

Szukam

ogarniętych ludzi którzy zaakceptują mnie oraz z dobrą maszyną,która nie

padnie po 2-3 dniach tylko,będzie stała długo z 2-3 lata :D

Nie czekaj tylko pisz pomogę jestem ogarnięty i chcę swoją wiedzę rozwijać

jak się da myślę że chodź trochę informacja o mnie coś przyciągnie :D Czekam na odpowiedzi od strony was :D.

Kontakt GG: 43031764

Pozdrawiam G r z e c h u

AKTUALNE

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Szukam: Sponsora na Serwer TeamSpeak3

Oferuje: Zrobienie rang , zabezpieczen , reklamy , bota na ts, bota muzycznego ,strony pod TS'a , forum jeśli bd potrzeba , wszelkie aktualizacje itp. itd.

Kontakt : Pisac na PW

tylko konkretne oferty

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...