Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlackRogue|CreddyPVP 2|Drugi, świeży serwer Creddy, otwarcie 29 Maj!

30STM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Creddy PVP 2. - druga wersja! 110PVP-wysokie raty!-BLACKROGUE

data otwarcia: 31 Maj, 2013. 20.00 Server Time (GMT+3)

Serwer będzie osiągalny z clienta zwykłego creddy, creddy2 zostanie dodany do listy serwerów.

Nowa szansa nadchodzi! Creddy PVP 2! Creddy PVP 2 będzie miał taką samą konfigurację jak Creddy PVP.

Dlaczego tworzymy server z tą samą konfiguracją?

W przeszłości tworzyliśmy już różne konfiguracje serwerów- 80cap, 100cap. Wszystkie z nich wymagały dużego wysiłku, ale nie dały pożądanych efektów. Zrozumieliśmy jedno; około 1,5 roku temu, stworzyliśmy konfigurację bliską perfekcji, ponieważ wciąż ma ona mnóstwo graczy (około 1200 średnio). Dlatego tworzymy drugi taki sam serwer, dla ludzi którzy myślą, że nie dadzą rady wbić się na szczyt na Creddy ponieważ są nowi, a w przeciągu roku odpicowanych zostało wiele przedmiotów i wbito w nie wysokie ++ Creddy PVP 2 to szansa dla nowych, ale zarówno starszych wyjadaczy, którzy chcą zacząć "na świeżo".

Dlaczego powinieneś wybrać Creddy?

utworzenie serwera: 02/17/2012

dzisiejsza data: 05/28/2013

żywotność serwera: ponad rok

Problemy z hackami/atakami na serwer: 0

Ogólne info:

pliki: 110 BlackRogue Files *non-public* (emblemy, Update launchera naprawione)

Raty: 500x EXP/SP, 750x Party EXP/SP

Raty: Drop Rate / Gold Rate: 50x

Gracze: Z całego świata

Ogólne zalety:

system zarządzania rankingiem:

Specjalnie-zaplanowany FGW:

turniej pvp i zapisy:

Więcej screenów z samej gry znajdziecie tutaj:

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w końcu ktoś zrobił porządnie prezentacje serwera :) z pewnością zagram !

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Jak to pliki nonpublic ? Przecież czyste pliki BR są ogólnodostępne. Chyba że kupili pliki od elitesro.

Opublikowano

grałem nie caly miesiac przestalem bo byla za duza roznica pomiedzy mna free playerem a donaterem z egy b weaponem i setem z adv+4 i masa magic lucky powderow wsadzonych w wbicie seta +14 mimo wszystko najlepszy server pvp/job jaki widzialem bez bota (tzn wbudowanym keypresser+autoatacker)

moze zagram chociaz jak pomysle ze mam na FGW wydropic 2k talizmanow na egyA to mnie wykreca

Opublikowano

ja w dalszym ciagu mam problem z runtime error c++ libra files a sciagnalem microsfot visual c++, net.framework i probowalem pare razy odnowa przeinstalowac i updateowac i dalej lipton! Mam nadzieje ze wina lezy po ich stronie

Opublikowano

ja w dalszym ciagu mam problem z runtime error c++ libra files a sciagnalem microsfot visual c++, net.framework i probowalem pare razy odnowa przeinstalowac i updateowac i dalej lipton! Mam nadzieje ze wina lezy po ich stronie

spróbuj wypakować na nowo grę i od razu spakować pliki silkroad.exe i sro_client.exe, następnie je wypakuj do folderu z grą i powinno działać.

Co do gildii to można zrobić.

Opublikowano

spróbuj wypakować na nowo grę i od razu spakować pliki silkroad.exe i sro_client.exe, następnie je wypakuj do folderu z grą i powinno działać.

Co do gildii to można zrobić.

Też mam ten problem,ale nie rozumiem twojego rozwiązania.W folderze nie ma żadnych z tych plików.jest gameclient,launcher i replacer nic więcej..Dziwne bo przed nowym patchem silk śmigał bez problemu,jeszcze przed wczoraj a teraz lipa.

Opublikowano

Czekam , czekam , tylko jak tu mam przy każdym teleporcie i dziwnych ruchach crash , to na drugim będzie to samo , przecież są te same pliki ;]

Opublikowano

Wykminiłem metodę,ale nic ona nie dała.Ciągle to C++ error... wszystkie bilbioteki są,nowe stery do grafy też.Nie wiem dlaczego to nie działa..Wczoraj udało mi się grać a dzisiaj nagle już nie o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...