Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlackRogue|CreddyPVP 2|Drugi, świeży serwer Creddy, otwarcie 29 Maj!

30STM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba dzisiaj serwer znowu nie wystartuje ! Nie ma na co czekać ! To już staje się irytujące...

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba dzisiaj serwer znowu nie wystartuje ! Nie ma na co czekać ! To już staje się irytujące...

To nie czekaj, widocznie mają coś do zrobienia. Nie rozumiem po co narzekać, jak i tak tam zagrasz.

@Down

Używaj opcji edytuj, chyba, że jara Cię nabijanie postów. Sterczysz w tym temacie od wczoraj i śledzisz, jakbyś nie miał co innego do roboty. Właśnie z tego wnioskuję, że zagrasz na tym serwerze, jak inni narzekający.

Opublikowano

@UP

Skąd wiesz, że zagram ? Jak nie zmienią swojego nastawienia do graczy to na pewno nie zagram !

Najlepsze jest to jak go cisną na epvp, że nie daje info a jest na forum !

Opublikowano

kurwa ze tak powiem, to lepiej by otworzyłi i byly checki co 15min , niz poczekac 2-3dni i otworzy tak ze bedzie solidnie dało sie grac, nie martwiąc sie o co 5minutowe crashe?

myslcie to nie boli<.>

Opublikowano

Na stronie pokazuje ze open. A w grze server check. Wiec mysle ze od 11 wystartuje server:D

No i inie wystartował :D;D

Open:D!! wbijac

Nice C9 haha

Opublikowano

nie wiem czemu ale moje konto nie dziala na strone sie loguje a na serwer nie moge pokazuje ze zly login lub haslo

Opublikowano

Ktos mial problem z error Code 193? bo przechodze z serwera na serwer bo ciagle przy update mi sie pokazuje ten dziwny blad wie moze ktos o co chodzi z nim :/

Opublikowano

@UP

Musisz kilka razy i wbijesz na pewno :)

Grab pet nie ma na pliki BR działa tylko sbot...

BTW: Ma ktoś 2h 11dg ? Nick w grze DonCorleone :)

Opublikowano

jak tu jest z trade np z hotan-Dh albo dh-hotan? 5* ile dostane?

jak jest alex to sie nie opłaca,oplaca sie alex sm zysk ok 700m z huntem 5*,

btw napisałby ktos tut do tego keypresera,bo tez tego nie ogarniam.

Opublikowano

słuchajcie mam problemy z grafika , na początku wszystko było ok , a teraz ciągle mi się wszystko rozmywa i nic nie widać :D , na innych wersjach silka jest ok tylko tutaj coś nie haloo ma ktoś podobny problem ?

Opublikowano

jest jakaś polska gildia??

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

jezeli chodzi o cp by kupic sobie EGY to "CP" dostajemy wylacznie za real siano innej metody nie ma wiec troche mie nie z zniechęca gdy widzialem juz typa z egy b 2h

Opublikowano

Egy

Mam pytanie , czy ktoś z was , wie skąd i jak mieć Egy Coina ? :D

musisz qesta zrobic ,jest u npc w ht koło trader shoop,i wydropic z mobkow 250x 8 talizmanów.

Opublikowano

Siema poda mi ktoś ip creddy 2 ? na pw lub tutaj :D z góry dziękuje

MOBO AsusP8Z77-V

CPU Intel® Core™ i7-3770K

RAM Kingston 16GB 1600Mhz DDR3

SSD OCZ Vertex4 128GB||PSU OCZ Fatal1ty 750W

GPU ASUS GeForce GTX 680 Direct CU || TOP

Opublikowano

musisz qesta zrobic ,jest u npc w ht koło trader shoop,i wydropic z mobkow 250x 8 talizmanów.

rozumiem że to są te moby wszystkie w Fgw? 100% drop jest z każdego? czy jak to jest?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...