Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlackRogue|CreddyPVP 2|Drugi, świeży serwer Creddy, otwarcie 29 Maj!

30STM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nei regularny drop jednego talizmana wydropisz 250 w 2dni a ostatnie 2 rodzaje nie pamietam ktore dopiero 7dnia zrobilem jak gralem na creddy1

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zabawny jest job na tym serwie ! Trader kupuje temat za 3kk i dostaje 700kk za sm-alex to jest bez sensu ! Przez to cały serwer gra traderami i nie widać w ogolę thiefów

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

rozumiem że to są te moby wszystkie w Fgw? 100% drop jest z każdego? czy jak to jest?

Musisz zrobić tp do fgw z ht,a potem jeszcze raz tp do nastepnego fgw area,drop rate nie jest 100% ale jest dość spory,moby sie reśpią normalnie jak na spocie.

Opublikowano

@UP

Jest Mbot na pliki BR ale jest płatny :( i podobno pliki creddy są tak zmodyfikowane, że tez nie działa...

Opublikowano

mbot nie działa bo to są pliki BR

sbot i Kypresser to działa

A co byś polecił Sbota? czy tego 2 ? Sbot ma wogole cos takiego jak mbot ze skrypta mu dajesz i idzie do miasta a na zabiciu odradza sie i wraca?

Opublikowano

@UP

Sbot proste :) Sbot ma taka opcje, że zaznaczasz spot i nie musisz nagrywać skrypta :) Od razu idze na spot...

Opublikowano

Ip nic ci nie da bo to pliki BR

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

Strasznie znudził mnie ten serwer ! System job jest tragiczny a raczej śmieszny i do tego ten black ress ehh...

Na czym polega job gdzie thief w ogóle nic nie zarabia, a cały serwer robi trade na 5 charów żałosne... Dodam serwer jest bez kitu Pay to Win.

Nie polecam grać tutaj :)

Opublikowano

@UP

popieram.. server konkretnie dla ludzi lubiacych płacić...
Job jest naprawdę nudny.. tylko traderzy... po 5 charow robia i na insvible lecą...

gość ma +17 egy b 2h... i jego guildia tak samo koks itemy... niestety strasznie nudny server i również nie polecam server...
NUDa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...