Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlackRogue|CreddyPVP 2|Drugi, świeży serwer Creddy, otwarcie 29 Maj!

30STM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobry pomysł ten serwer, łatwo zarobić pieniądze na dzieciach, które będą się zabijać o to, kto jest najmocniejszy na serwerze(donate). Co do otwarcia serwera, z tego co wyczytałem na elitepvp, jest możliwość, że będzie do waszego użytku dziś w nocy.

@Down

Właśnie to ująłem w słowach - Dobry pomysł ten serwer, łatwo zarobić pieniądze na dzieciach... Skoro to jego drugi serwer, to oznacza, że robi go na sprawdzonym patencie.

Opublikowano

Dobry pomysł ten serwer, łatwo zarobić pieniądze na dzieciach, które będą się zabijać o to, kto jest najmocniejszy na serwerze(donate). Co do otwarcia serwera, z tego co wyczytałem na elitepvp, jest możliwość, że będzie do waszego użytku dziś w nocy.

ale jak widac ten pomysl dziala

Opublikowano

Chyba się nie doczekamy na ten serwer xD

@UP2

Dzieci nie wydają tyle pieniędzy i egy B broń jest bardzo droga !

Egy B = 200pln dużo jak na wydatek dziecka xD

vIC9e.png

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Chyba się nie doczekamy na ten serwer xD

@UP2

Dzieci nie wydają tyle pieniędzy i egy B broń jest bardzo droga !

Egy B = 200pln dużo jak na wydatek dziecka xD

vIC9e.png

Żyjesz w Polsce, więc nie wiesz, co robią dzieci poza granicami naszego kraju. Uwierz, że więcej donatorów na tym serwerze jest poniżej 18 lat, inni przecież nie są na tyle głupi, żeby wydawać fortuny na pvp serwer.

Opublikowano

spokojnie ludzie dajcie im ogarnąć wszystko :) pay to win w sumie to nie wiem o co chodzi ale przeciez będą też sprzedawać te itemy za golda w grze np ;p

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Jeżeli ktoś jest na tyle głupi, żeby wydać 200zł na broń(nawet poza Polską), skoro można ją mieć za darmo to ktoś taki wątpię, żeby ogarniał pvp. Jak ktoś jest dobry to tamtemu i egyB nie pomoże.

Opublikowano

@UP

Masz racje trzeba mieć skila :) Najważniejsze, że immo jest za gold w grze :)

Ma ktoś plany zrobienia jakiejś guild ??

Opublikowano

Bardzo dobrze ze bedzie malo polakow widac jak malo osob sie tu udziela.

Przynajmniej mniej placzu na serwie bedzie :)

Opublikowano

coś się wymyśli :) z tego co wiem to S0nki mają grać i jakieś guildie z Valestia. Ogólnie będzie cieżko :P

Zobaczę , porozglądam się jak sprawa wyglada z guildia , jak będzie kiszka to zrobię swoją :)

Opublikowano

No na epvp sonek jakiś czas temu pisał, że to Ascension będzie zakładał, ale go zhejtowali, że to gildia scammerów :p (nie wiem, nie grałem na velestii)

Opublikowano

wiem wiem , słyszałem o tym .Taka prawda , dla mnie to są dupki zapatrzeni w siebie. Fakt dobrze grają... są koksami , ale to nie powód by się tak wywyższać , chyba myśleli że skoro są tacy dobzi to mogą sobie pozwolić na wszystko.. Doigrali się.

Opublikowano

Tak czy siak, niedługo powstanie 50 Polskich gildi i nic z tego nie wyjdzie.

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Ktoś orientuje się jakie jest rate fgw i w ile czasu da się nazbierać te 8x250 :) aa i czy ta syrena ma tyle samo hp co normalna ?

Opublikowano

Ktoś orientuje się jakie jest rate fgw i w ile czasu da się nazbierać te 8x250 :) aa i czy ta syrena ma tyle samo hp co normalna ?

te syreny mają dość dużo HP (2x więcej niż akeru 109 lv) i dają statusy typu weaken... wtedy mają potężny dmg. 8x250 to jest 3-4 dni keypressem 24/7 .

Opublikowano

Jak Keypressem można expić 24/7 ? To jest chyba nie realne :)

Na serio tylko 2x więcej hp jak 109 moby ? Jak tak to git :)

Opublikowano

No wiadomo trzeba poty uzupełniać i seta naprawiać... jeśli sie nigdzie nie zatnie to co 4h repota zrobić ;D.

Syrenki też trochę więcej defa mają ^^. Ze swordem +14 nova syrenke na 3 nuki ściągałem expiąc solo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...