Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlackRogue|CreddyPVP 2|Drugi, świeży serwer Creddy, otwarcie 29 Maj!

30STM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie 1 użytkownik napisał, że ten serwer jest pvp/job więc jakie są rate job i czy ludzie w ogóle robią ten "job" :) ?

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wbij na server 1 i sobie obczaj , ja próbowałem to po 2min mi ciągle crashuje clienta i tyle z gry na tym serverze ;/

p.s przy okazji daj znać czy tobie śmiga bez żadnych problemów ^^

Opublikowano

W ogóle mógłby ktoś tu kto grał na creddy powiedzieć na czym ten Server polega? bo trochę się boję że nie obczaje tego serva

Opublikowano

Hmmm mam słabą kartę graficzną lecz każda inna wersja silka chodzi bez zarzutów , gdy włączyłem Creedy to gdy zaczęło się to intro w tym całym ,,piekle,, i gdy miało wyskoczyć okno do wpisania passów to od razu pojawił się blue screen i komputer się zrestartował. Moje pytanie brzmi następująco... Czy jest jakaś metoda aby to obejść ? ( w launch'erze dałem wszystko na low oczywiście ) .

Opublikowano

bluescreen jak ci wypierdziela tzn że coś z dyskiem masz. Mogą jakieś części ci się powoli sypać i dlatego to. U mnie też czasem wypada Blue screen dlatego wszystkio co na dysku skopiowałem na wszelki wypadek sobie na inny dysk :) radzę ci zrobić to samo.

Opublikowano

Hmmm mam słabą kartę graficzną lecz każda inna wersja silka chodzi bez zarzutów , gdy włączyłem Creedy to gdy zaczęło się to intro w tym całym ,,piekle,, i gdy miało wyskoczyć okno do wpisania passów to od razu pojawił się blue screen i komputer się zrestartował. Moje pytanie brzmi następująco... Czy jest jakaś metoda aby to obejść ? ( w launch'erze dałem wszystko na low oczywiście ) .

skoro inne wersje śmigają ta też będzie , tylko masz coś nie halo z plikami , mi na innych serwerach też się grafika niepoprawnie wyświetla . Wiem , że te crashy przy teleporcie , dedzie itp nie ja tylko mam , ale jak to rozwiązać i co jest przyczyną , na pewno nie mój komp bo jest bardzo dobry . Zawsze śmigam na wysokiej rozdzielczości a tu lipa nawet na low crashuje ;]

Opublikowano

Też mam ten problem,ale nie rozumiem twojego rozwiązania.W folderze nie ma żadnych z tych plików.jest gameclient,launcher i replacer nic więcej..Dziwne bo przed nowym patchem silk śmigał bez problemu,jeszcze przed wczoraj a teraz lipa.

Wybacz, chodziło mi o laucher i gameclient.

Co do problemów z crash'ami to też go kiedyś miałem na lapku z windows 7. Może spróbujcie uruchodzić grę jako administrator i wyłączyć zaporę/antiwirusa?

Co do joba:

Jeśli trader kupi tyle towaru, że zapełni całego słonia i bez obstawy pojedzie z SM do Alex to zarobi max 900m jak dobrze pamiętam

Jeśli trader idzie z hunterem to trader zarabia 600-700m a hunter 200-300m.

Thief gdy sprzeda towar w thief town to o ile nadal nic się nie zmieniło nie zarobi więcej jak 5m za 5*.... Polecam thiefa na wyższym levelu, z dobrymi itemkami można się pobawić ;).

Opublikowano

no okej misiek , czyli mam rozumieć że:

normalnie się expi? 110 wbijam i co dalej?
widziałem że jest masa questów itp
Możesz mi opowiedzieć na priv lub tutaj dokładnie na czym polega gra na tym servie?

Opublikowano

wrrr znowu fail open xD i 0 info na epvp

@UP

Ten serwer jest caly oparty na job :) all masz w shop immo itp lecz jak chcesz juz egy b to za real gold :((

Opublikowano

Może ktoś dać pet filter z clienta ? Bo mój nie działa :( Z góry thx

Serwer zapowiada się fajnie tylko fail open :(

Opublikowano

@UP2

W tym tam shop xD można kupić ale za gold + CP to własnie o to chodzi z tym real gold :) Widziałem na creedy 1 ze ludzie sellaja te itemy więc jest good :)

Opublikowano

Serwer w sumie spoko bo pare zmianek jest ale sprawa jest prosta
donator = koks
Serwer na tym i wylączenie oparty Kolesie chapają kasiore i otworzyli drugi bo dotuja ludzie a z nowym serwer koles bedzie chcial byc koks to zdotuje serwaa i zaraz sie mu bron swieci ;) premki i reszta chuje muje ;))

Opublikowano

@up

Jestem w tamtym temacie i nie widzę takiego info. Na której stronie? I czy to jakiś typ czy gm napisał?

edit: mnie też crashuje co 2 minuty na 1 serwie.

Opublikowano

@UP

Mi nie crashuje wcale, napisz w grze Exterminal to po expimy razem xD:) Ma ktoś pet filet na pliki br ?

Opublikowano

@UP

ok napisz do mnie w grze :) właśnie wbiłem pisałem ci na PW... Ale to czasem nie pomaga xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...