Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]: The Walking Dead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie. Tylko po śmierci się zmieniają, bo najpierw mózg musi umrzeć.

Ciekawy jestem, co was najbardziej w serialu wkurzyło (lub kto) ;)

Ja zacznę:

- Andrea - ogólnie mnie denerwuje swoją postawą, a szczególnie mi działała na nerwy kiedy błagała Dale'a o pistolet gorzej niż dziecko

- Lori - nawet teraz wkurza ;)

- no i... helikopter (ostatni odcinek 2 sezonu).

Swoja drogą ciekawe, co się stało z tym czarnym z 1 sezonu, co to Rick się starał z nim skontaktować co dzień rano przez krótkofalówkę. Może wróci w 4 sezonie?

Ogólnie mam nadzieję na więcej strachu w 4 sezonie (coś w stylu pierwszego), bo ostatnio sztywni w ogóle im nie zagrażają...Darabont to jednak umiał budować klimat ;)

Nie wiem jak ile już masz odc za sobą ale w 3 sezonie odgrywa jeszcze swoją role, co prawda mały epizod ale nadal jest.

A mnie straaaszniee denerwuje Lori !! -.- Rick jest dla niej za dobry. Wkur*wiał mnie najbardziej Shane (nie wiem jak się pisze) Sama bym go chętnie zastrzeliła :) Nie jego rodzina to niech się nie wpier*dala -.-

Ona nie wiedziała czego chce. Też za Shane'nem nie przepadałem. Niezły skurwiel z niego był :mellow:

76561198001815076.png
  • Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Łoo.. chyba najwięcej, zauważyłam (wow, mam zapłon, wiem) Że jest coraz więcej odcinków w 1 zezonie ile było? 9? W 2 14 lub 13, w 3 jest 16, to może w 4 będzie 20 ;3

Opublikowano

Łoo.. chyba najwięcej, zauważyłam (wow, mam zapłon, wiem) Że jest coraz więcej odcinków w 1 zezonie ile było? 9? W 2 14 lub 13, w 3 jest 16, to może w 4 będzie 20 ;3

A ile odcinków jest sezonu 2????

W pierwszym 6, w drugim 13, w trzecim 16.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Dla mnie najlepszy serial ever, idzie się przywiązać do bohaterów i potem jak giną to takie dziwne odczucie się ma. Szkoda że dopiero w padzierniku następny sezon będzie :unsure:

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

6 :O? Wow, szaleli. :D A można wiedzieć jaka wasza ulubiona postać? Wiem, większość deryl , sama go b. lubie, ale wolę Herschela. A wy?

Dale, może i był mało zaradny ale starał się o zachowanie człowieczeństwa w grupie :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Dale, może i był mało zaradny ale starał się o zachowanie człowieczeństwa w grupie :)

No i myślał o utrzymaniu grupy w całości, np akcja na autostradzie jak "przedłużał" naprawę samochodu.

76561198001815076.png
Opublikowano

Też go lubię, tylko trochę denerwuje ten jego przestraszony wzrok ;)

SPOILER - 3 SEZON

Wczoraj obejrzałem odcinek z Morganem, trochę mu odbiło... szkoda :/ No i nawet nie najgorszy ten Merle, zrehabilitował się pod koniec. Szkoda mi Daryla teraz :( Dziś się biorę za ostatni odcinek... trzeba będzie znaleźć inne zajęcie.

@UP

Więcej opcji --> specjalne BB Code (ikonka na górze po lewej) --> spoiler.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Szkoda, że Dale i Lori zginęli .. polubiłam Lori jak uratowała Herschela.. A Dale.. :/ No szkoda. :/ i tak najbardziej lubie Herschela i Deryla :D

Opublikowano

A nie wszędzie jest to samo?.. racja, nie chciał zabić zombie w stodole, ale to jest chyba zrozumiałe, on myślał, że naukowcy żyją i pracują nad lekarstwem. A tam była jego żona i ktoś jeszcze z rodziny. o.O a! I nie chciał ich zostawić w domu. Ale ja myślę, że to dlatego, że nie chciał widzieć jak umierają kolejne osoby itp. :) Dla mnie jest ideałem dziadka :D Chcę takiego. Kto mi go przywiezie? ;3

@EEEDIIIIT !!! : Ey! Rick powiedział, że oni wszyscy "mają to w sobie" i "są już zarażeni" Co to oznacza?! Że już po nich, nie mają po co walczyć, i wkrótce zmienią się w zombie ot tak z siebie? Bo to się przenosi w powietrzy czy coś? No bez jaj.. Czy po prostu Rick się myli? Wyjaśni ktoś? 1 spojler, please..

NIe spojleruj !!! Oni po śmierci się zmieniają -_- I jak byś przeczytała cały temat to być wiedziała.

Dokładnie. Tylko po śmierci się zmieniają, bo najpierw mózg musi umrzeć.

Ciekawy jestem, co was najbardziej w serialu wkurzyło (lub kto) ;)

Ja zacznę:

- Andrea - ogólnie mnie denerwuje swoją postawą, a szczególnie mi działała na nerwy kiedy błagała Dale'a o pistolet gorzej niż dziecko

- Lori - nawet teraz wkurza ;)

- no i... helikopter (ostatni odcinek 2 sezonu).

Swoja drogą ciekawe, co się stało z tym czarnym z 1 sezonu, co to Rick się starał z nim skontaktować co dzień rano przez krótkofalówkę. Może wróci w 4 sezonie?

Ogólnie mam nadzieję na więcej strachu w 4 sezonie (coś w stylu pierwszego), bo ostatnio sztywni w ogóle im nie zagrażają...Darabont to jednak umiał budować klimat ;)

Jak byś oglądał ze zrozumieniem to on już go w 3 sezonie spotkał. (Słaby spojler)

Zapomniałam o Dale'u :3 eeey, jak zrobić spoiler? Bo nie moge znaleźć opcji :D

JAK BYĆ PRZECZYTAŁA TEMAT TO BYŚ WIEDZIAŁA -_-
Opublikowano

Jak byś oglądał ze zrozumieniem to on już go w 3 sezonie spotkał. (Słaby spojler)

Byłem wtedy 2 odcinki przed spotkaniem, a nigdzie jakoś nie mogłem znaleźć info o Moragnie w 3 sezonie...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Byłem wtedy 2 odcinki przed spotkaniem, a nigdzie jakoś nie mogłem znaleźć info o Moragnie w 3 sezonie...

Widocznie nikt nie spojlerował o nim ;)

Opublikowano

Co do tego, że TWD jest "najlepszym serialem ever", to nie mogę się zgodzić - brakuje mu akcji. Nużył mnie, a niekiedy aż zmuszałam się do dalszego oglądania, bo nie działo się (nie ogólnie, tylko w niektórych odc.) nic ciekawego (może uważam tak przez LOST, który zawyżył moją serialową poprzeczkę, nie wiem).

Opublikowano

Serial zajebisty, jeden z lepszych :) Właśnie kończe powoli 3 sezon bo troche przepuściłem. Jednak zgodze sie z @up nie jest to best serial ever

Moja czołówka : Breaking Bad ( podobnie jak twd , tez od AMC ), Gra o Tron , The Walking Dead :> szkoda że na kolejne odcinki wszystkich tych seriali trzeba troszke poczekac :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...