Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]: The Walking Dead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lubisz Shane'a? Ale dojebałeś :D

Nie sądziłem że ktoś go mógł polubić.

SPOILER DLA OSÓB, KTÓRE OBEJRZAŁY CAŁY 2 SEZON.

Był może ostry, ale też był człowiekiem. Miał swoje zasady. Zbłądził bo kochał Lori i zaczęło mu lekko odbijać.

Był jednym z 4 najsilniejszych bohaterów i on podtrzymywał grupę. Gdyby nie otworzył stodoły to Hersher nadal myślałby, że może wyleczyć swoją rodzinę.

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SPOILER DLA OSÓB, KTÓRE OBEJRZAŁY CAŁY 2 SEZON.

Był może ostry, ale też był człowiekiem. Miał swoje zasady. Zbłądził bo kochał Lori i zaczęło mu lekko odbijać.

Był jednym z 4 najsilniejszych bohaterów i on podtrzymywał grupę. Gdyby nie otworzył stodoły to Hersher nadal myślałby, że może wyleczyć swoją rodzinę.

spoiler

Raczej to dzięki niemu by się ta grupa rozpadła. Do tego jeszcze jak zabił tego grubasa koło szpitala albo jak groził dziadkowi (temu od przyczepy) :p

76561198001815076.png
Opublikowano

spoiler

Raczej to dzięki niemu by się ta grupa rozpadła. Do tego jeszcze jak zabił tego grubasa koło szpitala albo jak groził dziadkowi (temu od przyczepy) :P

Nie wchodź jak nie obejrzałeś całego serialu (SPOILER)

Zabił go to fakt, lecz chciał dać leki temu małemu. Obaj by nie zdążyli, a nie groził mu chyba :D Tylko gadał. Nie przepadali za sobą.

Naprawdę szkoda mi Deyla :cccc

Opublikowano

Nie wchodź jak nie obejrzałeś całego serialu (SPOILER)

Zabił go to fakt, lecz chciał dać leki temu małemu. Obaj by nie zdążyli, a nie groził mu chyba :D Tylko gadał. Nie przepadali za sobą.

Naprawdę szkoda mi Deyla :cccc

Co nie zmienia faktu, że i tak nie powinien go zabijać.

Troche szkoda Merla :P

76561198001815076.png
Opublikowano

Swoją drogą... czy byłby mi ktoś w stanie wytłumaczyć, w jaki sposób sztywni widzą i słyszą, skoro "żywy" jest tylko móżdżek? :D nie żebym się czepiał, bo sam pomysł na wyjaśnienie choroby jest dobry ;) Pewnie liczyli na to, że nikt nie zwróci uwagi :D

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Swoją drogą... czy byłby mi ktoś w stanie wytłumaczyć, w jaki sposób sztywni widzą i słyszą, skoro "żywy" jest tylko móżdżek? :D nie żebym się czepiał, bo sam pomysł na wyjaśnienie choroby jest dobry ;) Pewnie liczyli na to, że nikt nie zwróci uwagi :D

Co prawda zmysły nadal mają ale zwróć uwagę jacy oni są "niesprawni".

76561198001815076.png
Opublikowano

Wiem, ale ośrodki wzroku i słuchu są w mózgu, nie móżdżku ;) Bez nich nie mogliby interpretować tego, co widzą i słyszą.

Znalazłem coś tematycznie związanego z TWD, obczajcie ;)

I znów naszła mnie pewna myśl: jak wiadomo, Amerykanie są wyjątkowo naiwni ^^ więc co, gdyby któryś z nowojorczyków postanowił załatwić jednego? :D

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Wiem, ale ośrodki wzroku i słuchu są w mózgu, nie móżdżku ;) Bez nich nie mogliby interpretować tego, co widzą i słyszą.

I znów naszła mnie pewna myśl: jak wiadomo, Amerykanie są wyjątkowo naiwni ^^ więc co, gdyby któryś z nowojorczyków postanowił załatwić jednego? :D

O ile amerykanie mają jakiś tam dostęp do broni, to w większości krajów była by istna eksterminacja gatunku ludzkiego.

76561198001815076.png
Opublikowano

Przeczytałam wszystkie wasze posty (ach, ta ciekawość) i wzbogaciłam się o kilka spoilerów więcej.

Piszecie, że Andrea umiera - cóż, nie spodziewałam się tego. Od czasu sceny w sklepie z drugiego odc. byłam pewna, że będzie próbowała "zarywać" do Ricka. Śmierć Lori była idealną chwilą na połączenie tych dwojga, a tu bam... O kolejnego bohatera mniej.

Opublikowano

Przeczytałam wszystkie wasze posty (ach, ta ciekawość) i wzbogaciłam się o kilka spoilerów więcej.

Piszecie, że Andrea umiera - cóż, nie spodziewałam się tego. Od czasu sceny w sklepie z drugiego odc. byłam pewna, że będzie próbowała "zarywać" do Ricka. Śmierć Lori była idealną chwilą na połączenie tych dwojga, a tu bam... O kolejnego bohatera mniej.

Jeszcze jeden pójdzie do piachu =/

76561198001815076.png
Opublikowano

Jeszcze jeden pójdzie do piachu =/

To też spojler :D

To nie jest związane z TWD :D Ja umiem się przerobić na trupa, bo mam parę przydatnych filmów właśnie od producentów The Walking Dead.

Naprawdę przyznam, że to robi wrażenie ;)

AKTUALIZACJA TEMATU. ZAPRASZAM DO LEKTURY ;)

Opublikowano

To też spojler :D

To nie jest związane z TWD :D Ja umiem się przerobić na trupa, bo mam parę przydatnych filmów właśnie od producentów The Walking Dead.

Naprawdę przyznam, że to robi wrażenie ;)

AKTUALIZACJA TEMATU. ZAPRASZAM DO LEKTURY ;)

Jak możesz to wrzuć te linki :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Dołączam się do prośby ;) Kiedyś się powinniśmy umówić i wyjść przebrani tego samego dnia :D A jeszcze lepiej w jednym miejscu ^^

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Dołączam się do prośby ;) Kiedyś się powinniśmy umówić i wyjść przebrani tego samego dnia :D A jeszcze lepiej w jednym miejscu ^^

Panowie dokładnie o tym myślałem ! Chodźcie zrobimy akcje MPC przebrane za Zoombie :3 !

Opublikowano

Dobre pytanie ale tu mi się nasuwa tylko jedno słowo instynk

Co do serialu to jest świetny jak zaczęli go puszczać na tvp1 to się zdenerwowałem jedynie, że co tydzień ;/

obejrzałem może z 3 odcinki w tvp1 i mi się znudził potem odkryłem że na FOXie leci ale już 2 sezon noi znów zawód tak więc zacząłem oglądać na necie w 2 dni do 9 odcinka 3 sezonu doszedłem potem tylko czekałem na nowe tak jak teraz ;) trzeba czekać do bodajże 16 października

Się doczekać nie mogę ;) polecam ten serial

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

O której i kiedy jest na tvp1?

Kiedyś może leciało ale teraz to nie ma co liczyć na takie szaleństwa.

Z czego co wiem to to leci to nonstop na zatoce pirackiej :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Szkoda że tak nie ma w prawdziwym świecie.

Każdy tak myśli ;) Sam tak myślałem. Ale to tak nie jest.

Plusy i minusy. Wg mnie.

+Czujesz dystans do siebie i innych.

+Masz większe poczucie respektu do życia.

-Wszyscy, których znasz umierają.

-Umierają niewinni.

-Czujesz ciągły strach.

-Chodzisz głodny.

-Jeżeli masz już umrzeć musisz strzelić sobie w głowę.

-Wiele gatunków zwierząt powymiera.

GDZIE OGLĄDAĆ ? KURCZE NIE DODAŁEM DO TEMATU. :D ZROBIONE. TERAZ JUŻ MOŻNA OGLĄDAĆ KIEDY CHCEMY ;)

Opublikowano

Jeden z lepszych seriali.

Szkoda tylko ,ze im dalj tym gorzej ,ale i tak poziom jest wysoki.

Teraz myślę, że będzie coraz lepiej. 4 sezon będzie z Gubernatorem. Jak zabiją śmiecia, to oczyszczą zapewne więzienie w 100% posadzą warzywa, owoce, zaczną płodzić :D

Zauważyliście ile osób doszło ? Co prawda stare osoby, ale jest tam parę nastolatków z Astmą itd. Więc na Ricku spoczywa coraz większy obowiązek.

Dobrze, że pojawił się wątek z Gubernatorem bo przez to Rick chodź trochę zapomniał o Lorye. <3

Opublikowano

Teraz myślę, że będzie coraz lepiej. 4 sezon będzie z Gubernatorem. Jak zabiją śmiecia, to oczyszczą zapewne więzienie w 100% posadzą warzywa, owoce, zaczną płodzić :D

Zauważyliście ile osób doszło ? Co prawda stare osoby, ale jest tam parę nastolatków z Astmą itd. Więc na Ricku spoczywa coraz większy obowiązek.

Dobrze, że pojawił się wątek z Gubernatorem bo przez to Rick chodź trochę zapomniał o Lorye. <3

4 sezon pewnie będzie ~~1 rok po 3 sezonie i coś mi sie wydaje że Gubernator nie będzie jedynym zmartwieniem.

76561198001815076.png
Opublikowano

4 sezon pewnie będzie ~~1 rok po 3 sezonie i coś mi sie wydaje że Gubernator nie będzie jedynym zmartwieniem.

No chyba reżyserowie nie byli by tak głupi żeby dodawać drugą osobę (taką jak gubernator). Kto może im zaszkodzić ? Jak wyczyszczą więzienie to nikt, a nikt. Tylko Gubi :D

Opublikowano

No chyba reżyserowie nie byli by tak głupi żeby dodawać drugą osobę (taką jak gubernator). Kto może im zaszkodzić ? Jak wyczyszczą więzienie to nikt, a nikt. Tylko Gubi :D

Zawsze mogą powrócić do tego wątku z tymi kolesiami co ich w miasteczku koło farmy zaatakowali lub po prostu dodać jakiś nowy wątek z jakąś nową grupą co przemierza stany i rabuje :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Tak, to jest serial a nie jakieś M jak coś tam... Najbardziej lubie gościa z kuszą, jest ostry i niezależny... :D

1375193663-U933511.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...