Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] MerkavaBot

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do osób co zakupiły bota, otóż ze względów, że do moich potrzeb jest odpowiedni też chcę wykupić licencję. Pięknie ładnie przelałem pieniądze z PeKaO przez Instant Bank na serwis Xsolla, pieniądze otrzymali, status mają "zaakceptowane", a w linku o bieżącym statusie jest "błąd techniczny"... w tym miejscu nie wiem co dalej.

• Odpowiedzi 659
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie do osób co zakupiły bota, otóż ze względów, że do moich potrzeb jest odpowiedni też chcę wykupić licencję. Pięknie ładnie przelałem pieniądze z PeKaO przez Instant Bank na serwis Xsolla, pieniądze otrzymali, status mają "zaakceptowane", a w linku o bieżącym statusie jest "błąd techniczny"... w tym miejscu nie wiem co dalej.

Napisz do supportu

http://endarkorbit.primochka.net/support
Sądzę, że możesz być jednym z pierwszych polaków którzy kupili owego bota.
Opublikowano

Mam pytanie drodzy userzey, Czy mam sie niepokoic Licencja do 2013-06-11 ? Bo chyba moge bocic do wieczora jesli sie nie myle, I juz koniec mojej przygody z tym botem?

Nie mylisz się, wieczorem wyskoczy komunikat o zakończeniu licencji, ale to nie koniec "przygody" wystarczy wykupić za 5 euro miesięczny abonament (lub dłuższe z bonusowymi dniami/tygodniami). Co na obecną chwilę nie opłaca się zbytnio bo bot ma wiele błędów i mało funkcji, ale jak Ci wystarczało to co jest to wybieraj.

Opublikowano

Napisz do supportu

Coś nie wywiązują się z odpowiedzią w 24 h, coraz mniej mi się podoba ten bocik, chyba zapukam do konkurencji co sprawnie działa ;)

Opublikowano

Mam pytanie drodzy userzey, Czy mam sie niepokoic Licencja do 2013-06-11 ? Bo chyba moge bocic do wieczora jesli sie nie myle, I juz koniec mojej przygody z tym botem?

Tak teraz bot jest na 72h :(

1371897076-U387138.png

Pomogłem?

Daj+

Opublikowano

mi też ukradli konto na którym grałem 3 lata... wydałem na nie ponad 1 tysiąc zł ;/ Jeżeli ktoś ma jakieś dobre konto do oddania NIE do sprzedania proszę pisać na email:xxx

Pozdrawiam

Opublikowano
źródło:
http://primochka.net/

Загрузите инсталяционный файл
    Установите Merkava от имени администратора.
    Прокачайте свой кораблик (в демонстрационном режиме доступны все функции программы в течении 72 часов)
    Если мы оправдали ваши надежды оплатите лицензию

Скачать MerkavaBot V0.17
Обновите версию до 0.17
72 часа бесплатно для всех!

Смена ID бесплатно

tłumaczenie:

Pobierz plik instalacyjny
     Zainstaluj Merkava jako administrator.
     Zmień swój statek (w trybie demo wszystkie funkcje programu w ciągu 72 godzin)
     Jeśli nie spełniły twoich oczekiwań zapłacą licencji

Pobierz MerkavaBot V0.17
Uaktualnienie do wersji 0.17
72 godzin za darmo dla wszystkich!

Zmiana ID darmo

skoro 62h dla wszystkich to dlaczego nie mogę skorzystać?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

źródło:
http://primochka.net/

Загрузите инсталяционный файл
    Установите Merkava от имени администратора.
    Прокачайте свой кораблик (в демонстрационном режиме доступны все функции программы в течении 72 часов)
    Если мы оправдали ваши надежды оплатите лицензию

Скачать MerkavaBot V0.17
Обновите версию до 0.17
72 часа бесплатно для всех!

Смена ID бесплатно

tłumaczenie:

Pobierz plik instalacyjny
     Zainstaluj Merkava jako administrator.
     Zmień swój statek (w trybie demo wszystkie funkcje programu w ciągu 72 godzin)
     Jeśli nie spełniły twoich oczekiwań zapłacą licencji

Pobierz MerkavaBot V0.17
Uaktualnienie do wersji 0.17
72 godzin za darmo dla wszystkich!

Zmiana ID darmo

skoro 62h dla wszystkich to dlaczego nie mogę skorzystać?

bo boty sa wylaczone z racji nowych pakietow trzeba czekac

Opublikowano

Wiecie co, właśnie naszła mnie taka myśl. Jeśli każde konto ma triala 72h a zmiana licencji jest za darmo, to nie można stowrzyć ileś tam fake'owych kont i przenosić licencję na to konto, na którym chcemy pobocić? Nie wiem czy można przenosić licencje trialowe ale myśl sama w sobie zła nie jest :P

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

bo boty sa wylaczone z racji nowych pakietow trzeba czekac

gówno prawda, 0.17 to wersja online, na stronie piszę, że są darmowe 72h dla wszystkich więc dlaczego nie mogę z tego korzystać?

edit: przed chwilą na oficjalnej stronie merkavy wyszła merkava bot 0.18 ma ktoś download bo z niej nie można ściągnąć

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

a wie ktoś co z tym dodatkowym trialem dla wszystkich na 72h? on dla wszysztkich od tego do tego dnia czy od chwili zalogowania?

Opublikowano

a wie ktoś co z tym dodatkowym trialem dla wszystkich na 72h? on dla wszysztkich od tego do tego dnia czy od chwili zalogowania?

Załóżmy że zalogujesz się dnia 21.06.2013 o godzinie 12:00, trial wygasa Ci 24.06.2013 o godzinie 12:00 ... jak już raz na chwile odpalisz to trial nadal leci

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Załóżmy że zalogujesz się dnia 21.06.2013 o godzinie 12:00, trial wygasa Ci 24.06.2013 o godzinie 12:00 ... jak już raz na chwile odpalisz to trial nadal leci

no tak ale ostatnio byłtrial dla wszystkich na 3 dni, tak pisało na oficjalnej stronie, a u mnie pisało cały czas że licencja wygasła...

Opublikowano

no tak ale ostatnio byłtrial dla wszystkich na 3 dni, tak pisało na oficjalnej stronie, a u mnie pisało cały czas że licencja wygasła...

Być może sens tkwił w tym, że dla wszystkich co go jeszcze nie wykorzystali ....

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Być może sens tkwił w tym, że dla wszystkich co go jeszcze nie wykorzystali ....

nie wiem kumpel napisał na gg, że jest dla wszystkich darmowy merkavabot, i rzeczywiście tak pisało, ale jak dokładnie z tymik 72h było to nie wiem, translator lipnie

tłumaczy...

Opublikowano

nie wiem kumpel napisał na gg, że jest dla wszystkich darmowy merkavabot, i rzeczywiście tak pisało, ale jak dokładnie z tymik 72h było to nie wiem, translator lipnie

tłumaczy...

nom pisałem ci,wydaje mi się że to dali tym co mieli aktywne triale/licencje bo mi te 3 dni dodało do aktywnej licencji.

b_560x95.png

Opublikowano

nom pisałem ci,wydaje mi się że to dali tym co mieli aktywne triale/licencje bo mi te 3 dni dodało do aktywnej licencji.

a to w taki sposób działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...