Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] MerkavaBot

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 659
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest tak licka się skończyła wczoraj boxy smiga pięknie ale to z tą kasacją configa nie działa to tak pisze żeby każdy wiedział. Jak ktoś ma jeszcze inny pomysł to rzucać :P

Opublikowano

nic nie działa

jedno wielkie

OFF

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Co dodali nowego?

nic poprostu zaczął działać po aktualizacji

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

Już jest płatny, czyli zbiera już dobrze palladium?

Nie, nadal wariuje po mapie ... to że jest płatny nie znaczy że jest bezbłędny, poczekacie sobie zanim zacznie w pełni funkcjonalnie działać

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

taaak licka na rok .... wchodze na bota jeb koniec licki...

Bo teraz wprowadzono płatne licencje, aby używać bota musisz wykupić licencję .

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Dzisiaj testowałem tego bota i mam kilka pytań:

1. Bot bije na mapie x-3 devo i boss-devo pomimo że są odznaczone – a dla mnie ciekawym jest że w target podaje że bije np. mordona ale po hp i
osłonach aliena widać że to coś mocniejszego… i dopiero w logach widzę co tak naprawdę ubił

2. Na mapie x-4 ucieka na mapę bitewną - myślę że jest to spory błąd zwłaszcza leonkiem

3. Próbowałem zrobić wrota Alfa – goliat, full lasery i ćma. Bot lata po mapie i nic nie bije ( oczywiście zaznaczone Kill mobs on map i Galaxy Gates )

W porównaniu do IBot/KBot bardzo kiepskie wyniki w boceniu – myślę że przez o wiele mniejszą lokalizację boxów i alienów

Czy to tylko u mnie tak głupieje czy to ogólny problem ? A może robię coś nie tak ?

Opublikowano

Dzisiaj testowałem tego bota i mam kilka pytań:

1. Bot bije na mapie x-3 devo i boss-devo pomimo że są odznaczone – a dla mnie ciekawym jest że w target podaje że bije np. mordona ale po hp i

osłonach aliena widać że to coś mocniejszego… i dopiero w logach widzę co tak naprawdę ubił

2. Próbowałem zrobić wrota Alfa – goliat, full lasery i ćma. Bot lata po mapie i nic nie bije ( oczywiście zaznaczone Kill mobs on map i Galaxy Gates )

Czy to tylko u mnie tak głupieje czy to ogólny problem ? A może robię coś nie tak ?

Wszystko robisz ok, ale nie zapominaj że bot ten jest w fazie testów więc błędy oraz bugi tutaj są nieuniknione. Nic nie jest spowodowane twoim działaniem, tylko błędami w bocie

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Zaktualizuj pierwszy post ,bot jest online i jest wersja 0.13 :)

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...