Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] MerkavaBot

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 659
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

był sobie za friko

teraz

+ 72 godzin dla każdego. a tu macie cennik

. Cena: 200 RUB za 30 dni (5 euro)

Jeśli kupisz więcej dostaniesz bonus:
60 dni (10 euro) - + bonus 5 dni (wolne)
90 dni (15 euro) - + 14 bonusu dzień (free)
180 dni (30 euro) - + 30 dodatkowych dni (za darmo)
360 dni (60 euro) - + 120 Bonus dzień (free)

Opublikowano

@UP

Przecież wstawiłem cennik , znajduje się na którejś ze stron tego tematu

@2Up

No niestety nie każdy ma takie zdolności i nie ma takiego mini programiku własnej roboty :D

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Jaki problem z relogiem ja sobie napisałem krótki programik który po restarcie restartuje botka :)

mousemove w autoicie nie wypali na vpsie :D

więc myśle ,że użyłeś ControlClick :D

@UP

Przecież wstawiłem cennik , znajduje się na którejś ze stron tego tematu

@2Up

No niestety nie każdy ma takie zdolności i nie ma takiego mini programiku własnej roboty :D

1 poradnik o autoicie i gotowe

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

racja ,dużo brakuje temu botowi,myślę ,że jeszcze troszke bocenia będzie :D

bot powinien mieć to sam w sobie...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Dość dziwne... Data wygaśnięcia licencji wypada u mnie na 6 czerwca, a na stronie pisze, że bot nadal za darmo. Pożyjemy zobaczymy, ale sądzę że to błąd na stronie jest.

Opublikowano

Dość dziwne... Data wygaśnięcia licencji wypada u mnie na 6 czerwca, a na stronie pisze, że bot nadal za darmo. Pożyjemy zobaczymy, ale sądzę że to błąd na stronie jest.

jaki bład?

od dzis dokładnie od godziny zerowej odliczaja 72 godziny.

tylko ciekawe kto im to kupi?

może za połowę tego co chca, to bym się jeszcze zgodził, ale to nie jest jeszcze program wart takiej ceny.

OS to było co innego, choć był darmowy sporo czasu, to jednak swojej ceny był wart

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Widzę że autorowi się bardzo spieszy do robienia kasy bo bot póki co troszku niedorobiony jest jak dla mnie. Upów minerałow chyba nie ma (bo nie moge odznaczyć) Info dotyczące dupereli jest wolniejsze co do strony bo niekiedy zaniża o troche nie warty jeśli taki cennik będzie.

Opublikowano

Też uważam, że ceny są za wygórowane jak na bota, który jeszcze ma parę błędów i mnóstwo brakujących funkcji, poczekamy zobaczymy, może twórca się opamięta. Przede wszystkim cennik powinien powstać co najmniej miesiąc po testach gdy bany się nie posypią bo w tej chwili to nadal ruletka na nowym dziesięciodniowym bocie.

Opublikowano

Według mnie trochę za wcześnie na wypuszczanie płatnego na razie ten bot niczym nie zaskakuje -,-, oprócz

• Bugowania się
  • Marnowania kuponów na naprawę
  • Bicia nieśmiertelnego sztunera
  • Brak wysyłki surków
  • Brak zbierania palladium
  • Brak obsługi pet`a

Już lepiej kupić kbota z gg ;x

Opublikowano

adzik ale pewnie masz rok 2013 ;D ja też mam tylko na 05-06-13

Opublikowano

ja to bym się nie przejmował tym że bot będzie/jest płatny :) polecam sprawdzać co jakieś 2-3 dni ruskie forum :] tam zawsze jest jakiś crack :p

Opublikowano

Nie dokończona funkcja zbierania palladium, samemu trzeba aktualizować i bot twoje ustawienia ma czasami gdzieś... Słabe zbieranie boxów jeśli masz ustawione naraz z alienami, surke raz sprzeda, a raz nie. A cena poraża...

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

I STAŁO SIĘ CO PISALI PESYMIŚCI

TEŻ MACIE ŻE LICENCJA KOŃCZY SIĘ 6 CZERWCA 2013 ??? BO JA MAM. A MIAŁO BYĆ DO 20 MAJA 2014

Opublikowano

zachęcaja nas :)

kupując licencje na merkave otrzymasz licencje na merkavebot w tym samym czasie za darmo

Opublikowano

zachęcaja nas :)

kupując licencje na merkave otrzymasz licencje na merkavebot w tym samym czasie za darmo

Nie przepisuj all co ci na gg napisze :P

czemu na moja licencja jest do 2013.06.05 miala byc na rok????

a co myślałeś że będziesz przez nie wiadomo ile za darmo używał ?

b_560x95.png

Opublikowano

@UP

człowieku ale ten bot nie ma prawa póki co wyjść z tych beta testów to już lepiej niech go wyłączą a zrobią dobrze jak ten bot się kupy nie trzyma niekiedy. Zmienilem konfiguracje po godzinie przychodze a on ignoruję moje zmiany dopiero resetowac go musiałem.

Opublikowano

@UP

człowieku ale ten bot nie ma prawa póki co wyjść z tych beta testów to już lepiej niech go wyłączą a zrobią dobrze jak ten bot się kupy nie trzyma niekiedy. Zmienilem konfiguracje po godzinie przychodze a on ignoruję moje zmiany dopiero resetowac go musiałem.

Czemu miałby nie mieć wyjścia z beta testów. Twórcy programu uznali że aktualny postęp projektu jest na tyle do przodu, że mogą już zacząć na nim zarabiać udoskonalając go jednocześnie.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Mam fast pytanie.(

Czy Np. Jak nie ustawie bota to nadal bd miał 72 h? Czy kazdemu liczy nawet jak bot nie lata?

Zaloguj się na konto botem i w stopce programu jest napisane - License expire data: 2013-06-05 XX:XX:XX (godzina, to już chyba zależy, u mnie jest 16:48:16).

Więc, nie ma takiego czegoś jak "72h", po prostu jakby trial się kończy w czwartek i tyle, tak jak jest to z pozostałymi botami.

Ja jestem ciekaw, czy zadziała zmiana czasu na komputerze, ustawię około godziny przed skończeniem licencji, zostawię do czasu, aż się nie wyłączy i spróbuję, może jakimś cudem nie dopatrzyli z tym i zadziała. :O

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Bywalec
Opublikowano

takie pytanko jak bot zacznie bic bota bo akurat zobaczylem bil bota i spanikowalem i ucieklem 3-3 sam przestanie go bic po chwili czy nie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...