Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] MerkavaBot

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszy bug jaki mi teraz wyskoczył to latają obok mnie 2 wrogie statki ja mam zaznaczone(cały czas) że ma uciekać gdy widzi wroga a on nic bije dalej :/

• Odpowiedzi 659
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niektórzy ludzie umieją załamać, 50 zł wywalić żeby mieć bota na 2 miesiące, nikt tego nie kupi, dobrze przynajmniej że bot nie jest narazie zbyt skomplikowany i będą cracki szybko powstawały ...

Z pewnej strony to i dobrze bo to na serio dołowało że na mapce około 30 graczy i z tego 28 to boty . . .

Chyba pora zainwestować w ibot-a ...

Opublikowano

Niektórzy ludzie umieją załamać, 50 zł wywalić żeby mieć bota na 2 miesiące, nikt tego nie kupi, dobrze przynajmniej że bot nie jest narazie zbyt skomplikowany i będą cracki szybko powstawały ...

Z pewnej strony to i dobrze bo to na serio dołowało że na mapce około 30 graczy i z tego 28 to boty . . .

Chyba pora zainwestować w ibot-a ...

Cena sama w sobie jest lepsza od IBota, 50 zł na 2 miesiące tragedii nie ma ale uważam, że na obecny stan tego bota i ilość bugów ile w nim jest cena jest za duża .

Moim zdaniem powinni jeszcze prowadzić open bete aby udoskonalić tego bota i dopiero gdy będzie w miarę bezbłędny wprowadzić opłaty

1800 post ;)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

@UP ale nawet niewiemy jak radzi sobie z aktualizacjami, ograniczony jest do bicia aljenków na 1 gali a co 3-4 h trzeba sprawdzać czy bot jeszcze się nie zbugował, nie restartuje się i niewiadomo czy polecą bany, cena jest przesadzona ponieważ bot ma potencjał ale nie jest nawet w połowie tak skomplikowany jak ibot a kosztuje tyle co on ...

Wątpię że ktoś go kupi, cena za duża produkt niepewny . . .

Opublikowano

Raczej nikt go nie kupi w takiej wersji jakiej jest teraz, na razie opłaca się kbota tym do 50 Topu nawet bo jak na razie kbot będzie się szybko akutalizował, a ibot jest po chwili czyli potrzebują go tylko ci z Topki 1-50 bo np mi nie jest potrzebny, a nawet jestem ~30 w topie.

Reasumując:

MerkavaBot - Będzie dobry ale za ~ parę miesięcy, jak dopracują go na cacy.

#Sorry, że wyszedłem po za temat trochę : D

Opublikowano

ja mam coś innego

system loaded. login... i na tym zostaje

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

mam nadzieje, że zrobią robienie wrót bo póki co to boxybot robił lepiej

zrobi ci każde wrota o ile nie będziesz przeciążał łącza...

w tej sytuacji to ibot/kbot padał

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Niestety, dla większości licka padła.. macie skype głównego twórcy może da się go jakoś uprosić żeby go dorobił ( bez dziwnych myśli ) a na ten czas dał jeszcze beta testy... skype: support.support4 Gość fajny szkoda że rusek i po angielsku się ciężko dogadać ale jest spoko :D

Opublikowano

Niestety, dla większości licka padła.. macie skype głównego twórcy może da się go jakoś uprosić żeby go dorobił ( bez dziwnych myśli ) a na ten czas dał jeszcze beta testy... skype: support.support4 Gość fajny szkoda że rusek i po angielsku się ciężko dogadać ale jest spoko :D

skończyły się beta testy i teraz będzie płatny mbot, Alex jest spoko ale nie daje licek za darmo.

1.jpg

Opublikowano

zrobi ci każde wrota o ile nie będziesz przeciążał łącza...

w tej sytuacji to ibot/kbot padał

ta tylko wiesz nic nie było włączone tylko bot, a w alfie padł na mordorach, mimo że statek miał ponad 150 k osłonki i prędkość 450 reszte slotów zajęły lf-3. A boxy zrobił mi lambde spearheadem z 6 flaksami (a jak obciążyłem za bardzo łącze to jedynie częściej uciekał się reperować)

Opublikowano

I STAŁO SIĘ CO PISALI PESYMIŚCI

TEŻ MACIE ŻE LICENCJA KOŃCZY SIĘ 6 CZERWCA 2013 ??? BO JA MAM. A MIAŁO BYĆ DO 20 MAJA 2014

toć mówiłem, że nie będzie do 2014r ale po co słuchać pukacza :D

1.jpg

Opublikowano

jak myślicie trudno byłoby napisać taki bot w autoit? wiem że sam nie dałbym rady ale jakby kilku speców z mpc się zebrało to chyba daliby radę

@up też uważałem że do 2014 na pewno na będzie, ale miałem nadzieję że chociaż do września będą testy :(

Opublikowano

jak myślicie trudno byłoby napisać taki bot w autoit? wiem że sam nie dałbym rady ale jakby kilku speców z mpc się zebrało to chyba daliby radę

@up też uważałem że do 2014 na pewno na będzie, ale miałem nadzieję że chociaż do września będą testy :(

znam sie na autoicie i wiem ,że nawet jeśli masz pakiety to ... prawie impossible

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...