Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terezio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam neta 7 mb/s a tym patcherem mi sie pobiera 200-250kb/s ... ( normalnie okolo 1mb/s)+ juz godzine pobieram i dop polowa...

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Terezio , płacą tobie za odświeżanie ? Btw. lekko postów sb nabijesz :))

Clienta na dysku znalazłem , to zobaczyłem jak tam gra . Dam edit zaraz ;)

/Edit . Mili ludzie , ( patrząc na godzinę ) . Trzeba sobie lekko przypomnieć co to znaczy FunMT2 .

SaVIoLa comming back ;D

Opublikowano

Terezio , płacą tobie za odświeżanie ? Btw. lekko postów sb nabijesz :))

Clienta na dysku znalazłem , to zobaczyłem jak tam gra . Dam edit zaraz ;)

/Edit . Mili ludzie , ( patrząc na godzinę ) . Trzeba sobie lekko przypomnieć co to znaczy FunMT2 .

SaVIoLa comming back ;D

Nie zwazajac na godzine, idioci graja zawsze..

Dropisz ksuja, expisz ksuja, i takie pierdolenie, jesio jak teraz raty byly to totalna porazka. Ale trzeba sobie jakos poradzic..

Eq nie ma, a sie rzuca na wolnym, i ogarniac takie cos;X

Opublikowano

Jeżeli serwer nie zmienił się od wtedy kiedy grałem (nie pamiętam czasu) to serwer godny polecenia. Tylko przez małą sprzeczkę z GA dostałem perma, ale takto gra się miło. Polecam.

Gram po nickiem

Luckky

Opublikowano

Exp: 250%

Exp jest 250%, jednak expi się bardzo łatwo. W dzień można osiągnąć ponad 120 level.

Umiecie czytać?

Opublikowano

pobugowany serwer caly czas znika eq i odzyskuje sie po 2 tygodniach... administracja w ogole nie potrafi ogarnac tej dzieciarni a gracze bez przerwy ksuja...

Opublikowano

Z tym up zgodzie sie troche, dropic na metkach 95 nie mozna, nie wiem jak na 130, ale pewnie to samo, na inne krolestwo wypadu zrobic nie mozna bo zawsze jakies 200+lvle sa i maja na skila, kilka hitow, nie mowie ze zle, ale sama roznica tych 100lvli powinna ich zastopowac.

Lub ktos rzuca sie z 100lvlem, nie daje rady i wchodzi na 200... Coz taka ta gra ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kilka pytan

-Warto zaczynac gre ?

-W ile sie wbije 250 lvl (mniej wiecej)

-W ile sie osiagnie full eq (mniej wiecej )

00381637475378013724.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...