Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terezio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer naprawdę warty uwagi ponieważ:

- Miło się expi ( przy wbijaniu lev na nową mapke to wiadome że troszkę ciężej )

- Fajne, nowe itemki są dostępne,

- Łatwe zarabianie yangów ( wystarczy mieć dropka :) )

- Miła atmosfera w grze,

- Brak ksucia na spotach ( lub w małych % ),

- Serwer ani razu od kiedy w niego gram nie był Off-line,

- Często są dodawane raty +150% na expa,

- Łatwo dropi pd z metków ( +50% expa więcej )

Wgl fajny serwer polecam go bardzo. Jest warty swojej uwagi. A kto tak sądzi to niech da like tego posta :)

Opublikowano

Nie mogę pograć bo nie mam Net F4 bo ten zjebany klient tego wymaga , pozdro ...

I nie da sie u mnie pobrac .NF4

qolJA1e.png

Opublikowano

Nie mogę pograć bo nie mam Net F4 bo ten zjebany klient tego wymaga , pozdro ...

I nie da sie u mnie pobrac .NF4

też nie mam nf4 ale z czystego lenistwa bo 3,5 do wszystkiego wystarcza ;)

Opublikowano

Prezentacja nie jedną osobę może wprowadzić w błąd, napisane jest 4fun/easy ale ten ma mało wspólnego z tego typu serwerem. Na początku jest ok, tanie bony u npc, łatwo się expi, na 10lv można sobie iść na spokojnie do v2. Od 85 zaczyna gorzej lecieć ale na Sohan, w niektórych miejscach są moobki z mapy 95, na których lepiej sobie expić niż bić w av2. Exp jest taki sobie chociaż mógłby być większy. Bony wchodzą maxymalne ale trudno eq zrobić nawet na bsie. Najgorszy problem jest z ulepami. Ledwo co dropią z mobów, z metków praktycznie co drugi to pusty, a jakikolwiek drop jest lipny. Durnym pomysłem było dodanie do dropu zmiany 6/7, na chuj to komu skoro to samo jest ogólnie dostępne dla każdego. 25 brył na jedno ulepszenie, pojebane w chuj. To ma być serw 4fun/easy to na jedno ulepszenie, przy dobrych rokowaniach będziecie dropić +/- 2dni. WW gdzie potrzebne jest 5osób, jeszcze rozumiem jakieś hardy gdzie dojście mogłoby być naprawdę trudne ale na easy? Dajcie spokój. Kto chce niech gra ale ja odradzam ze względu na wielkie zakłamanie, niedociągnięcia i ogólną nudę.

Opublikowano

Fajny serwer !

Szybko sie expi (371min.) i już 106lv.

Gram od 3dni i tylko 1 miałem eventa z +150% expa.

PS.Gdzie znajde Króla pająków i przy jakich mobach??

POLECAM !

Opublikowano

Polecam serwer ';] jest to przynajmniej stabilny dedyk nie jak ostatnie kilka serwerow easy ktore od kilku dni nie moga uporac sie z ddosami ;] polecam i pozzdrawiam MrBrukiew <3

\

Ps.ruszcie sie ludzie ;] oceniac serwer i zachecac ludzi do grania

.:: MrBrukiew ::.

.:Pomoc?:.

.:Pytanie?:.

.:Proźba?:.

Opublikowano

Widze ze 309 graczy on, ale patrzac w IS nic za te 200SM sie nie kupi, dreczy mnie tylko 1 rzecz, czy wszystko mozna wydropic/zdobyc w grze? procz tego z zakladki innew is?

btw bekowo yXHCQDl.png

Pobralem clienta, a tam jesio pobiera poprawki aha aha.

87lv, 127min gry, przyjemnie sie expi :)
nie wiem jak jest w dzien ;D

Reasumujac, po grze 24h. Stwierdzam iz server sam w sobie jest dobry, warto na nim grac jak ktos lubi cos ciezkiego, ale te kurwy ludzie ktorzy na nim graja to jest nie do opisania. Jest moze 5 ogarnitych osob, a reszta dzieciarnia w chuj. I Wiecej nie pogram z racji iz, nawet po godznie takiej jak ta, nie mozna dropic w spokoju, bo smerfy biegaja po mapach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...