Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terezio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 692
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko odświeżasz.. Zobacz ile pytań zostało zadanych. Nie polecam, chociaż pisałem że podoba mi się inter.

Nawet na forum nie zajmą się graczami, żeby ich przyciągnąć... A co dopiero w grze ;)

Zobacz na ile pytań administracja udzieliła odpowiedzi  ^_^. Co do tego że "nawet na forum nie zajmujemy się graczami"  to niestety muszę Cię zmartwić, bo w porównaniu do innych serwerów to tutaj wypadamy całkiem nieźle, gracze po zadanym pytaniu otrzymują praktycznie natychmiastową odpowiedz na forum. 

graphic.png

Opublikowano

nienawidze takich serwerów, masakra, jak nie masz czasu odpowiadać to weź sobie jakiegoś gma, widze kręcenie liczników nadal w modzie.. 

kompletnie odradzam.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

żałosne ;) nie zagram 

Zaskakuje mnie wysoki poziom Twojej wypowiedzi, co żałosne?

nienawidze takich serwerów, masakra, jak nie masz czasu odpowiadać to weź sobie jakiegoś gma, widze kręcenie liczników nadal w modzie.. 

kompletnie odradzam.

Odpowiada i moderator i GM więc co Ci nie pasuje? 

graphic.png

Opublikowano

Odpowiada i moderator i GM więc co Ci nie pasuje? 

Ale tu nie chodzi o forum serwera tylko mpcFORUM, spamu tutaj nie ma a odpowiadając na te pytania na pewno by ktoś się skusił, a jest to prezentacja - więc możemy dyskutować.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ale tu nie chodzi o forum serwera tylko mpcFORUM, spamu tutaj nie ma a odpowiadając na te pytania na pewno by ktoś się skusił, a jest to prezentacja - więc możemy dyskutować.

­

Mi również chodzi MPCforum, odpowiadam Tobie na pytania  :P

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...