Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trainer już nie jest do końca bezpieczny o.O albo ja jestem w dupie (ktoś mnie zakapował) :angry: bo wyłapałem ban/kicka od punkbustera :unsure: co prawda na 1 minutę :) ale zawsze a tak mi ładnie szło 40/1 czasami 70/11 dla niepoznaki :ninja: bądź co bądź fajna zabawa z tym była :rolleyes: ale WIELKI KONIEC Z TYM no chyba że komuś jest obojętne stracić klucz gry <_<

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

trainer już nie jest do końca bezpieczny o.O albo ja jestem w dupie (ktoś mnie zakapował) :angry: bo wyłapałem ban/kicka od punkbustera :unsure: co prawda na 1 minutę :) ale zawsze a tak mi ładnie szło 40/1 czasami 70/11 dla niepoznaki :ninja: bądź co bądź fajna zabawa z tym była :rolleyes: ale WIELKI KONIEC Z TYM no chyba że komuś jest obojętne stracić klucz gry <_<

Raczej zakapował :P Jak miałeś staty 40/1 albo 70/11 to od razu można się pokapować że coś jest ni halo :P Najlepiej się nie rzucać w oczy i zabijać pomalutku :)

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

@up albo dać sie te 5-8 razy zabić żeby nie było 70/1 tylko 70/8-10 , to już bardziej wiarygodnie wygląda

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Raczej zakapował :P Jak miałeś staty 40/1 albo 70/11 to od razu można się pokapować że coś jest ni halo :P

nie nie, nie w takiej rundzie miałem takie staty tylko gram sobie gram a tu nagle na jednym z DLC'ków kick i napis coś tam lost key :unsure:

i to mnie bardzo zmartwiło bo się przestraszyłem że mnie już zbanowali i się dałem złapać, ale jak na tą chwilkę używam SAMEGO no recoil'a :P

bo no spread przyciąga uwagę zwężonym jak "ciasna dupa" celownikiem B)

ale co uważasz ? można używać no spread ? nie rzucając się w oczy ?

Opublikowano

ale co uważasz ? można używać no spread ? nie rzucając się w oczy ?

na screanschot Ci to pokaże,nie wiem jak to pokazuje na killkamie jak ubijesz gościa - co on widzi przez te pare sekund

Opublikowano

Po co wy te cheaty udostępniacie żeby dzieci które nawet sterować nie umieją mogli grać, żałosne ja nie czituje i nie mam zamiaru.

Opublikowano

Po co wy te cheaty udostępniacie żeby dzieci które nawet sterować nie umieją mogli grać, żałosne ja nie czituje i nie mam zamiaru.

człowieku to nie forum o bohaterach którzy nie używają cheatów, więc zrób nam tą przysługę i nie pisz więcej na tym forum jaki to ty sprawiedliwy dla całej ludzkości jesteś o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...