Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sugeruje sie forum MPGH dziesięć razy większe forum od tego bez gimbusów i hejterów.
Nic nie mam z tego że sobie na tym grasz, graj sobie ja tylko ostrzegłem tych którzy mają troche oleju w głowie i nie chcą znowu keya kupywać.
Ruskie cheaty ledwo wychodzą a na drugi dzień są detected el proX ultra coders 1337 copy n paste, siema

Nie mój problem że cie zbanowali :) cyt:"ostrzegłem tych którzy mają troche oleju w głowie i nie chcą znowu keya kupywać "

A po drugie " bez gimbusów i hejterów."

Naucz się pisać poprawnie bez błędów ortograficznych bo widać kto tu jest gimbusem :) i nie używa słownika.

Po trzecie:Cyt" Ruskie cheaty ledwo wychodzą a na drugi dzień są detected"

Testuj ich więcej a na pewno będziesz kupować nowe key-e

Po czwarte: Cyt " nie polecam to samo sie tyczy cheatów do CS'a"

To jest dział poświęcony grze i cheat-om do Battlefield 3 a nie CS-a

Ten cheat nadal działa i się cieszę że na nim gram.

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

Tego nie instalujesz więc bez obaw.

A tak z ciekawości kolego, to gdy odpalam hack to co się dzieje z plikami, są automatycznie zmieniane ich wartości i gdy wyłączam hack wraca do stanu normalnego> ? :)

Opublikowano

A tak z ciekawości kolego, to gdy odpalam hack to co się dzieje z plikami, są automatycznie zmieniane ich wartości i gdy wyłączam hack wraca do stanu normalnego> ? :)

Pliki się nie zamieniają ani nie zmieniają jak odpalisz tego cheat-a, dlatgo bo go nie instalujesz.

Po prostu z tego co mi wiadomo jest to symulacja obrazu w grze.

Stąd widać np. nicki przeciwników albo zmniejszony celownik.

Oczywiście są cheat-y które mogą łanie napaskudzić nam w plikach ale nie ten.

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

Pliki się nie zamieniają ani nie zmieniają jak odpalisz tego cheat-a, dlatgo bo go nie instalujesz.

Po prostu z tego co mi wiadomo jest to symulacja obrazu w grze.

Stąd widać np. nicki przeciwników albo zmniejszony celownik.

Oczywiście są cheat-y które mogą łanie napaskudzić nam w plikach ale nie ten.

Hah, czyli tak na dobrą sprawę to nawet na GGC jest trudno wyłapać za niego bana.

Inaczej ma się sprawa z PBScreens, ale ok thx :)

I tak bawię się tylko no-recoil ew. no-spread ;P

Opublikowano

Jejku drogi nie zrobiłem pare ć, ś i już nie umiem pisać tylko musze uzywać słownika haha idź sie pieprznij w ten cymbał no wyrobić nie moge e-13 latku siemson gównixie, polski k@t na ruskich haxach hahaahahaha

szkoda nabijać tu posty dla takich lamusów co i tak bedzie odpowiedz 30 min pisał zeby żadnego błędziku nie było i żeby było widać że jest sie 'kimś' hahaha

Opublikowano

Tez wam nie dziala name tags druzyny przeciwnej ?

Niestety na Hardcore nie działają Name Tagi.

Graj w trybie Normal wszystko powinno dobrze chodzić.

Pozdrawiam!

UP Zbanować go :D

Został zgłoszony do Moderatorów Forum.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Polecam, od kilku dni gram na serwerach z PB i tylko raz zdarzył mi się kick od PB na 2 minuty za m5tools.

Opublikowano

Cheat nadal dobrze działa nie ma z nim najmniejszych problemów, możecie spokojnie go pobierać i grać na serwerach z PB tylko radzę grać z głową i mądrze na tym haxsie

Opublikowano

U mnie również super działa,bez żadnych problemów siedziałem po 3 godzinki na serwie z adminami a staty "PRO" nikt nic się nie sadził na czacie :) bardzo polecam.

Ciekawe na jak długo będzie ?

Uczeń
Opublikowano

U mnie również super działa,bez żadnych problemów siedziałem po 3 godzinki na serwie z adminami a staty "PRO" nikt nic się nie sadził na czacie :) bardzo polecam.

Ciekawe na jak długo będzie ?

Jeśli gracze którzy go używają będę zgłaszani to będzie raczej szybko wykryty

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

@up podaj powód za co cie wywala PB bo inaczej nie potrafię ci wytłumaczyć o co chodzi.

Cheat działa nadal poprawnie i jest nie wykrywalny.

Opublikowano

Nie mówcie że nie wykrywalny, bo owszem pb i ggc nie wykryje ale jak pb zrobi wam screena a admin przeglądnie to BAN! Ja tak miałem!

Opublikowano

Nie wiem co się stało, ale dziś właśnie 5 minut temu, jak odpalam BF'a później cheat'a to nawet nie dopuszcza mnie do gry i od razu wywala powód: PunkBuster kicked player (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe

O co chodzi?

Opublikowano

Gram jakieś 15 minut i działa bez zastrzeżeń. ;) Nie chcę ryzykować dostania bana, więc polecam używać tylko no-recoil. Będę co jakiś czas pisać jak się sprawuje. :)

Opublikowano

Nie mówcie że nie wykrywalny, bo owszem pb i ggc nie wykryje ale jak pb zrobi wam screena a admin przeglądnie to BAN! Ja tak miałem!

TAK MIAŁEŚ ALE NA SERWER NA KTÓRYM ZROBILI CI SS.

Nie wiem co się stało, ale dziś właśnie 5 minut temu, jak odpalam BF'a później cheat'a to nawet nie dopuszcza mnie do gry i od razu wywala powód: PunkBuster kicked player (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe

O co chodzi?

Radzę usunąć PB z całego kompa i zainstalować na nowo +aktualizacja PB

I Będzie działać.

Opublikowano

No gram cały czas od ok. 14 i sprawuje się idealnie. :) Gram na: No-Recoil, MapHack, Show nametags oraz na stabilizacji lunety od snajperki. ;p Na starym koncie też używałem tych opcji na innym hacku i po paru minutach kick, tutaj bez zastrzeżeń. Szkoda tylko, że ten hack działać będzie do czasu aż Dice nie wprowadzi kolejnej aktualizacji. :(

Opublikowano

Rozłączenie z grą: wyrzucił Cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player '*****' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed

2 razy mi sie już takie coś zdarzyło...

Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...