Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozłączenie z grą: wyrzucił Cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player '*****' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed

2 razy mi sie już takie coś zdarzyło...

Przeinstaluj PunkBoostera

Opublikowano

kolego wyżej witaj w klubie..

p.s mam bana na 1200 minut.Zrobili mi SS zapewne.

ja mam bana na wszystko jeszcze tylko punkbooster mnie zbanował

Opublikowano

Rozłączenie z grą: wyrzucił Cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player '*****' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed

2 razy mi sie już takie coś zdarzyło...

"PnkBstrB.exe initialization failed"

​Masz nie zainstalowanego PB :D

Zainstaluj zaktualizuj i powinno być wszystko dobrze

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

No gram cały czas od ok. 14 i sprawuje się idealnie. :) Gram na: No-Recoil, MapHack, Show nametags oraz na stabilizacji lunety od snajperki. ;p Na starym koncie też używałem tych opcji na innym hacku i po paru minutach kick, tutaj bez zastrzeżeń. Szkoda tylko, że ten hack działać będzie do czasu aż Dice nie wprowadzi kolejnej aktualizacji. :(

Spokojnie codziennie przeglądam ruskie fora z hack'ami i tylko jak wyjdzie nowa wersja hack'a udostępnię wam ją.

P.S

Jak dla kogoś PB kick'uje to warto przeinstalować PB i (opcjonalnie) naprawić BF3. Jest taka opcja jak kliknie się PPM (Prawym przyciskiem myszy) na ikonkę w originie. "NAPRAW GRĘ"

Deadboy

Opublikowano

Spokojnie codziennie przeglądam ruskie fora z hack'ami i tylko jak wyjdzie nowa wersja hack'a udostępnię wam ją.

P.S

Jak dla kogoś PB kick'uje to warto przeinstalować PB i (opcjonalnie) naprawić BF3. Jest taka opcja jak kliknie się PPM (Prawym przyciskiem myszy) na ikonkę w originie. "NAPRAW GRĘ"

Jak hack będzie banowalny to powiadomisz? Bo nie chodzi mi bardziej o kasę tylko nie chcę dostać bana bo wbijanie lvl od nowa to krucha sprawa. ;p

Opublikowano

Przed używaniem tego hacka tak nie mialem. ale spróbuje przeinstalować i powiem wam potem czy mnie nie kickuje

*EDIT*

Dobra, przeinstalowalem PB i znowu Rozłączenie z grą: wyrzucił Cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player '*****' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed

Pb wykrywa że coś jest nie tak w pliczkach i kickuje, nie kickuje za cheaty tylko za pliki. Nie ma co sie bać ale lepiej nie grać na tym dopóki autor tego nie naprawi :)

Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga.

Opublikowano

Grając na samym no recoil i no spread, jest jakaś szansa, że będzie widać to na ssie z pb ?

Grając na 2d map : ) hack No recoil i no spread jakaś tam malutka szansa jest :) spokojnie sam takich tylko używam ustawień i nigdy ban nie wbił :)

Opublikowano

Przed używaniem tego hacka tak nie mialem. ale spróbuje przeinstalować i powiem wam potem czy mnie nie kickuje

*EDIT*

Dobra, przeinstalowalem PB i znowu Rozłączenie z grą: wyrzucił Cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player '*****' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed

Pb wykrywa że coś jest nie tak w pliczkach i kickuje, nie kickuje za cheaty tylko za pliki. Nie ma co sie bać ale lepiej nie grać na tym dopóki autor tego nie naprawi :)

A przeinstaluj BF3 oraz z aktualizuj PB BF3

Deadboy

Opublikowano

No u mnie śmiga tylko mam pytanko.

Nie działa mi ta opcja z celownikiem po prostu nic się nie dzieje, wie ktoś może o co chodzi?

Opublikowano

Ja już gram godzinę i żadnego bana wszystko działa.

Nie mam pojęcia czemu ale reset kompa pomógł w naprawie tego buga z celownikiem.

Opublikowano

nie wiem po co znizacie sie do takiego poziomu zeby uzywac cheata.

tracicie przyjemnosc z gry, i nie szkoda wam pieniedzy?

sam mam bf3 i jakos mnie nie korci do uzywania nawet no-recilu czy no spread

Opublikowano

Jedni dostają bana jedni nie, ja gram od 4 dni a PB mnie jeszcze ani razu nie wywaliło .. może to kwestia czasu xD

WaldzioxD.png

Opublikowano

nie wiem po co znizacie sie do takiego poziomu zeby uzywac cheata.

tracicie przyjemnosc z gry, i nie szkoda wam pieniedzy?

sam mam bf3 i jakos mnie nie korci do uzywania nawet no-recilu czy no spread

To jest forum od cheatów -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...