Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A przeinstaluj BF3 oraz z aktualizuj PB BF3

Mam przeinstalowywać Bf'a dla głupiego cheata? Aż takim nałogowym cheaterem nie jestem żeby z powrotem ściągać 34 gb...

Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga.

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież nie musisz ciągnąć wszystkich dlc od nowa. Skopiuj gdzieś sobie folder "update" zawierający wszystkie dodatki i patche z folderu gry i po instalacji z płyty wklej go do folderu z grą zatrzymując automatyczną aktualizację w originie jeśli się takowa zacznie, by nie ściągać wszystkiego od nowa. Dopiero po wklejeniu odpal ew. aktualizację by origin sprawdził sobie zapisane sejwy itd. Sprawdzone i na 100% działa.

Opublikowano

Wejdź w folder w którym masz bf3 ... Wejdź w folder pb kliknij pb.exe i wybierz opcje reistall pb ...
:D

1337878273-U378523.png
Opublikowano

Gram od połowy maja używając tylko no recoil/spread i od niedawna minimapy i do tej pory zdarzyło się tylko parę niesdzkodliwych kopów za "missing key packets" czyli błąd w przepływie danych PB (chyba). Jest za takie coś tylko czasowy, nie dłuższy niż 24h ban z serwera. Jak długi to nie wiem, bo następnego dnia już na ten serwer wbijałem bez problemu i tym razem problemów nie było.

Opublikowano

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'USBPOCISK' (for 2 minutes) ... Violation (MULTIHACK) #71208

Mi już działa , ja gram od tygodnia z no recoil / spread / nametags i nawet kicka nie dostałem czy bana .. odpukać :D

a oto mój problem, czy ktoś by pomógł?

Opublikowano

Mi działa , tylko jak się włączy funkcje że widzi się wszystkie nicki w grze , to jest taka teoria że pb może zrobić SS i z banowac?

Bo patrzę codziennie na głownej stronie kto został zbanowany przez PBss , i jest tam właśnie mnóstwo ludzi którzy właśnie zostali przez takie coś zbanowani że widzieli wsyzstkie nicki. Więc jak myślicie grać z tą opcją czy nie ;o?

Opublikowano

Musiałbyś wyłączyć połowę opcji z tego cheata a wtedy cheat był by do niczego. Pb może widzieć cały twój ekran, więc nicki przeciwnej drużyny, radar, celownik. Jedyna rzecz to no recoil i coś tam jeszcze. Ja gram już parę miesięcy na tym i wszystko uruchamiam, jakoś nie dostałem jeszcze bana. Teraz słyszałem ze PB odpuściło sobie sprawdzanie każdej osoby. Czasami na niektórych serverach wywala mnie od razu i pokazuje ze pb dał mi bana na około 1 min lub 1200 min. Ale to bez znaczenia bo i tak są dalej servery na które mogę bez problemu wejść. :)

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Takiej odpowiedzi się spodziewałem dzięki bardzo.

Ps. Hack jest od któregoś Maja. Więc nie gadaj że parę miesięcy.

Opublikowano

Takiej odpowiedzi się spodziewałem dzięki bardzo.

Ps. Hack jest od któregoś Maja. Więc nie gadaj że parę miesięcy.

dokładnie od 16 maj

Uczeń
Opublikowano

Właśnie ile około jeszcze ten cheat będzie Undetected?

A skąd człowieku my możemy to wiedzieć tego nikt nie wie w ogóle co za idiotyczne pytanie zero logicznego myślenia...

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

W zasadzie to jest detected. Jak wklepiesz w google "bf3 hack mrcath pbbans" to ci wyskoczy, że parę osbób dostało za to bana (VIOLATION (MD5TOOL) 9002) jednak ogromna większość cieszy się nim bezkarnie. Poza ty pb czasem kopie mnie przy jego użyciu z serwa za "losing key packets" (objaw działania bypassa), ale za to bana niema Ja codziennie zmieniam mu md5 przed jego użyciem, ale czort wie czy to coś pomoże w razie wu. Póki co gram, a jak ban wpadnie to mnie i tak wisi, znudziłem się tą grą na tyle, że tylko ten czit daje mi jakąkolwiek radochę.

Uczeń
Opublikowano

Jakie sa skutki czitowania w bf3 ?

o 5 rano wbije ci SWAT do domu i wywiozą do najcięższego więzienia ot takie skutki...

Wieczna Susza  :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...