Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1345546476-U274919.png

[undetected] BF3 Hack by MrCath [16 May 2013]

1345546499-U274919.png

Battlefield3

Hack

1345546520-U274919.png

-NoRecoil

-NoSpread
-Fixed Crosshair
-MapHack
-Show all nametags (pokazuje WSZYSTKIE nametagi)
-Turn off nametags your team "blue" (wyłącza nametagi naszego zespołu)
-Disable nametags squad "green" (wyłącza nametagi naszej dróżyny)

1345546528-U274919.png

5-13-2013_8-47-37_PM.png

1345546557-U274919.png

1345546563-U274919.png

1. Włączamy grę

2. Gdy już jesteśmy w momęcie wybieraniu broni minimalizujemy grę (ALT+TAB).
3. Włączamy hacka.
4. Zaznaczamy interesujące nas opcje.
5. Wchodzimy spowrotem do gry.
6. Cieszymy się HACKIEM !

1345546568-U274919.png

1345546578-U274919.png

Generator by

UŻYWASZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ

Deadboy

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JUŻ TESTUJE ZARAZ DAM WAM MOJĄ OPINIE

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

WSZYTKO DZIAŁA POPRAWNIE!

DZIĘKI ZA HAXA CZEKAŁEM NA NIEGO BARDZO DŁUGO

{PS.} Dodam tylko tyle że gdy załączymy chaeat-a i wszystkie opcje NIE wyłączamy go!

Gdy go wyłączymy wtedy automatycznie nas wywali z gry i powodem będzie File/Memory

Także grajcie na włączonym Haku

Pozdrawiam!

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

@up

Spoko, i jeszcze jedno

Do Admina lub Moda: Moglibyście zmienić nazwę tematu? A konkretnie datą w nawiasie na 16 maja?

MaxSkiLL

Działa na każdej wersji językowej.

Deadboy

Opublikowano

Działa bardzo fajnie ,ale mam takie pytanko :) W związku z tym ,że nie wyszukuje mi żadnych serwerów no-pb to grajac na pb nie dostane bana? I jest wiadomo moze do kiedy hack bedzie niewykryty?

Opublikowano

W sumie ja gram cały czas na serverach PB i bana jeszcze nie wyłapałem, ale grając na nich jak autor napisał: Grasz na własną odpowiedzialność. A co o niewykrywalności to nie mam na razie żadnych kicków ani nic. Wiec chyba jeszcze nic nie ma :P Trzeba tylko na adminów uważać i dmuchać na zimne :)

04f4092d9a3d845a.jpg

Opublikowano

Działa bardzo fajnie ,ale mam takie pytanko :) W związku z tym ,że nie wyszukuje mi żadnych serwerów no-pb to grajac na pb nie dostane bana? I jest wiadomo moze do kiedy hack bedzie niewykryty?

Graj normalnie na serwerach z PB jak na razie jest wszystko gites.

Jedynym mankamentem możne być to że możesz dostać bana np. PBBans GGC.

Co nie zmienia faktu że nie mógłbyś grać dalej jest wiele serwerów bez GGC i PBBans.

Opublikowano

Geałem wczoraj, i grałem dzisiaj, jak narazie jest ok, nie działa tylko na mapach hardcore

Działa tylko nie widać NameTag przeciwnika tak to masz No Spread i No Recoil i mini mape

Uczeń
Opublikowano

Jak CI zrobią Screena to Bana masz na bank :D

To trzeba grać tak drogi kolego żeby nie zrobili ;)

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

To trzeba grać tak drogi kolego żeby nie zrobili

Stary, ale pb robi screeny każdemu graczowi, i jak masz włączone nametagi to nawet nie wiem jak grając to jesteś w czarnej dupie :D

Opublikowano

Niech robi dalej jakoś się tym nie przejmuje mam bana na GGC BBans itp. Nie mam ogólnego bana na PB i raczej mieć nie będę już.

Po za tym skoro gram na haxach to już moja sprawa czy wyłapie bana czy też nie a po za tym za niedługo Battlefield 4 więc się niczym nie przejmuje :)

Teraz jestem MULTI PRO CHEAT i niech tak pozostanie :)

Pozdro dla tych którzy maja takie samo zdanie jak ja.

A ci co uważają ze haxy są low... nie spierd,,,,

Opublikowano

Dokladnie :P Ja tez mam na GGC bana i najlepsze jest to ,ze nie mam pojecia czemu :P Czitow nie uzywalem :D Dlatego tez ze mnie sie zrobilm z bf3 PRO CHEATER :P

Opublikowano

Ingeruje i zmienia pliki? Bo chciałbym się dowiedzieć czy moge go później bezpiecznie usunąć

Tego nie instalujesz więc bez obaw.

Opublikowano

@up mylisz się nie jest wykrywalny i nie sugeruj się innymi forami.

Ja sobie na nim dalej śmigam i jakoś jeszcze bana nie wyłapałem chyba że na serwer.

A po za tym I tak gram sobie dalej na innych serwerach.

Mogę dodać, że Nametagi nie działają na trybie hardcore!

Nie działają i działać nie będą.

Nie graj na HC i będzie gites.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...