Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kwadratowa Masakra 5!] [Hawajska Kraina ~ Nowy sezon!] [WHITE LIST ONLINE - SZYBKIE DODAWANIE DO SERWERA!] [JUŻ ONLINE!] [IDZIEMY PEŁNĄ PARĄ] [PL]

XawierStudio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa użytkownika: freshekm

Dlaczego ty albo nie ktoś inny?: Jestem bardzo inteligentny, zabawny itp lubię sobie pograć tak.

Zabijanie celowo?: Nie bo po co -.-

Griefowanie?: Nie i jestem przeciwko

anNO14B_460sa.gif

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego ty albo nie ktoś inny?: Ponieważ lubię serwery tego typu

Zabijanie celowo?: Nie

Griefowanie?:Nie nawidze tego

Nick : KaspartosPl

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

Nazwa użytkownika: Lex

Dlaczego ty albo nie ktoś inny?: Bo ja jestem ogarnięty, a ktoś inny może nie być :D Jestem bardzo twórczo uzdolniony, co prawda nie lubuję w schronach dirto-brukowych, ale takowe sandstone czy deseczki poważam ewentualnie twierdza z cobla :D

Lubie bardzo alchemie w minecrafcie, i strzelać z łuku, jak ktoś mnie ztrolluje to umiem się zabawić z nim (nie dead za psikusa) itd..

Zabijanie celowo?: Nie, lecz wtedy gdy mam prawdziwy cel, tzn. ktoś mnie cały czas uderza, obraża, kradnie, lub coś w tym stylu to zasłuży sobie na to :D

Griefowanie?: NIeee kufa !

zu439g.jpg

Opublikowano

Nazwa użytkownika: Mailo

Dlaczego ty albo nie ktoś inny?: Jestem ciekaw co tam spłodziliście :D Grac będę na pewno bo właśnie szukam nowego ogarniętego serwera do gry

Zabijanie celowo?: Ogólnie nie przepadam za PvP ....

Griefowanie?: Nigdy, szanuje cudza prace!

Głupcom należałoby wymyślić trudniejszy sposób rozmnażania. - Tadeusz Gicgier

Opublikowano

Nie rozumiem "Twoje podanie zostanie dodane" :? What the fu** is this Man ?!? Jak ty chcesz dodać "czyjeś podanie" HAHAHA :D No ale spoko, kolejna rzecz która mija się z faktem to ta godzina :D Już nie będę potwierdzał ale jak ktoś by Dodał posta z podaniem "które Ty dodasz" :D o godzinie 4:37 rano :) To chyba było by Ciężko lecz mimo to polecam ten serwer każdemu graczowi ;) Pozdrawiam.

PEACE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...