Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DLRQ

ZgredzioPL

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      43
    • Nie
      28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Załosny serwer. PO 1. Nie ma jedzienia. Po 2. Dostałem bana bo powiedziałem ze usune reklamy na youtube bo przeszłem parkoura a nie dostałęm vipa. Po 3. Marcellek kutas ma 10 lat. Po 4. Mutuja na 5000 minut za nic. Po 5. Administracja nie ogarnia. PO 6. MUTACJI NIE MA ZADEN ADMIN. Nie polecam tam grac.

PREZENT - http://www.mpcforum.pl/topic/1132865-serwery-lecraft-247-no-premium-150-slotow-wlasne-pluginy-survival-administracja-15-nowa-edycja/

• Odpowiedzi 475
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Załosny serwer. PO 1. Nie ma jedzienia. Po 2. Dostałem bana bo powiedziałem ze usune reklamy na youtube bo przeszłem parkoura a nie dostałęm vipa. Po 3. Marcellek kutas ma 10 lat. Po 4. Mutuja na 5000 minut za nic. Po 5. Administracja nie ogarnia. PO 6. MUTACJI NIE MA ZADEN ADMIN. Nie polecam tam grac.

Chłopczyku, nie wiem ile ty masz lat, skąd pochodzisz i jak cie rodzice w domu wychowują. Na serwerze okazyjnie było 20 graczy, była do dla nas duża ilość szczególnie że serwer wczoraj ruszył. Poprosiłem marcelka aby zorganizował mały lokalny evencik 1 - miejsce, VIP 3d... niestety, przegrałeś co sie zaczęło? zacząłeś spamic na publicznych CHACIE do administracji jak i kierowałeś w naszą strone różnego typu groźby, przykro mi.

Myślałem że mam do czynienia z osobą powyżej 13 roku życia. ;)

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Ahaha. Słuchaj po 1. Mam 19'lat. Po 2. Napisałem tylko ze kasuje 4 reklamy z youtube i napisałem ze marcelek to nie ogar itp. Po 3. Chciałem nagrode bo przeszłem jako 4... Wczoraj marcelek mnie zabił z diax setem na gm'ie. Pozdro

Opublikowano

Ahaha. Słuchaj po 1. Mam 19'lat. Po 2. Napisałem tylko ze kasuje 4 reklamy z youtube i napisałem ze marcelek to nie ogar itp. Po 3. Chciałem nagrode bo przeszłem jako 4... Wczoraj marcelek mnie zabił z diax setem na gm'ie. Pozdro

Chłopie skończ tą żałosną wymianę słów, ja sobie zaraz napisze ze mam 40 lat i ucze wf'u.

Nikt nikogo nie zabił, nie wiem na kija to robisz ;) ale twoje zachowanie jest żałosne.

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

KpwPL nie wypowiadam się,bo szkoda słów.

Zapraszamy na server,rozkrecamy sie jest mila atmosfera !

Coraz wiecej graczy :>

Tak, tak. cd. zachowania bylo troszeczkę żałosne, ale rozumiemy cię ;) było wywołane presją . jak na 19 lat tego nie wykazujesz.

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Fajny serwer, mili gracze i administratorzy, a przede wszystkim fajna atmosfera.

Budowle na serwerze są ciekawe i pokazują poziom budowniczych, a nie graczy co zbudują domek z dirta i myślą, że ładnie budują.

Frakcję zostały pomyślnie przemyślane, a nie wchodzi gracz tworzy frakcje, i wychodzi z serwera.

Serwer godny uwagi każdego gracza myślę, że każdy odnajdzie się na tym serwerze i pozna ciekawe osoby.

Opublikowano

Fajny serwer, mili gracze i administratorzy, a przede wszystkim fajna atmosfera.

Budowle na serwerze są ciekawe i pokazują poziom budowniczych, a nie graczy co zbudują domek z dirta i myślą, że ładnie budują.

Frakcję zostały pomyślnie przemyślane, a nie wchodzi gracz tworzy frakcje, i wychodzi z serwera.

Serwer godny uwagi każdego gracza myślę, że każdy odnajdzie się na tym serwerze i pozna ciekawe osoby.

Dziekujemy za opinie ;)!

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Dziekujemy za opinie!

Mega event! Jutro (2014-01-28) o godz. 16:00 Do rozdania vip przy 30 graczach! przy 50 svip !
------------------------------

Pozdrawia ekipa LeCraft'a

1RkW7od.png

Opublikowano

Nie zagram, bo po prostu nie lubię grać na tzw. masowcach, chociaż chętnie sam bym taki serwer stworzył. Gratuluję serwera ;)

Taka mała uwaga co do prezentacji:

Jeśli wasz kolega w administracji pisze JAVASCRIPT'y to się zastanawiam kto wam pluginy napisał :p

3foc.png

Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys.

Opublikowano

Nie zagram, bo po prostu nie lubię grać na tzw. masowcach, chociaż chętnie sam bym taki serwer stworzył. Gratuluję serwera ;)

Taka mała uwaga co do prezentacji:

Jeśli wasz kolega w administracji pisze JAVASCRIPT'y to się zastanawiam kto wam pluginy napisał :P

Ja ci mówie :)! to jest matrix... on wszystko umie :D, niedlugo otwieramy serwer survival games badz sky-block... zapraszamy ;)!

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

serwer wczoraj mial kilka nie za milych ataków, już mamy wszystko pod kontrolą więc zapraszamy do gry.

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...