Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DLRQ

ZgredzioPL

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      43
    • Nie
      28

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 475
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serio? Właściciel serwera(tak wynika z reklamy yt) Nawet mutacji nie ma!!!! To po ile macie lat? 13?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serio? Właściciel serwera(tak wynika z reklamy yt) Nawet mutacji nie ma!!!! To po ile macie lat? 13?

Marny hejt dobrze wszystkim znany, nasza serwerownia jest znana już na scenie serwerów Minecraft, reklamują ją liczne grupy osób nie zależnie od wieku. Nie mamy wpływu na to kto reklamuje nasze serwery i w jaki sposób to robi, przykro nam że podchodzimy profesjonalnie do całej sytuacji

Pozdrawiamy, ekipa LeCraft.

Czytając ten twój post robi mi się szkoda takich osób jak ty.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

REEEEEEEEEEEF START DZIS 15:00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Witam. Weszłem na serwer o godzinie 16:00 było 9 graczy. Po 2. Nie działa im teleport w losowe miejsce, pisze ze nie mam permission. Po 3. 1000 kratek od spawna żeby budować... Po 4. Administracja 13 latków: Ortografia 2/10, Ogarniecie 1/10, Budowanie 5/10. Nie polecam.

Opublikowano

Witam. Weszłem na serwer o godzinie 16:00 było 9 graczy. Po 2. Nie działa im teleport w losowe miejsce, pisze ze nie mam permission. Po 3. Administracja 13 latków: Ortografia 2/10, Ogarniecie 1/10, Budowanie 5/10. Nie polecam.

Serwer był w fazie beta testów, nie rozumiem twojej ''spiny'', cd. administracji zapewne chodziło ci o marcella. Jeśli chodzi o nas i naszą sieć nie patrzymy na wiek Administratorów, ważne aby coś robił i zachowywali się dobrze wobec graczy

, jest on najmłodszym Administratorem, czasem się buntuje przez co efekt jest jaki jest, jest na okresie próbnym.

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Witam. Weszłem na serwer o godzinie 16:00 było 9 graczy. Po 2. Nie działa im teleport w losowe miejsce, pisze ze nie mam permission. Po 3. 1000 kratek od spawna żeby budować... Po 4. Administracja 13 latków: Ortografia 2/10, Ogarniecie 1/10, Budowanie 5/10. Nie polecam.

Smieszą nas tacy ludzie...

Server w fazie testow a ty już sie plujesz.

Jak piszesz na czacie i spinasz sie to naprawimy zaraz a ty nie wiadomo jakby co sie stalo!

z kad wiesz ze ogarniecie 1/10 jak byles na servie jakies 4minuty a ty nawet polowy sapwnu nie widziales.. pozdro.

1RkW7od.png

Opublikowano

Zgredzio Patrz wyżej. Widzisz o co chodzi?, Wyraziłem swoja opinie a ten się do mnie drze. Nie stuli pysk bo nie mam 15'lat żeby tak do mnie mówił. Kozak przez internet, serwer był by fajny gdyby nie on.. Pozdrawiam.

PS. Długo z nim nie pociągniecie.

PS2. Spawnu dobrze nie umie napisać...

Opublikowano

Zgredzio Patrz wyżej. Widzisz o co chodzi?, Wyraziłem swoja opinie a ten się do mnie drze. Nie stuli pysk bo nie mam 15'lat żeby tak do mnie mówił. Kozak przez internet, serwer był by fajny gdyby nie on.. Pozdrawiam.

PS. Długo z nim nie pociągniecie.

Jak już powiedziałem, jest to druga już edycja serwera i z każdą edycją są jakieś kłopoty z marcellem, na sam start marcell dostał ostrzeżenie

3 - ostrzeżenia = wylocik,

Jeszcze raz przepraszam za jego zachowanie ;), cd. błędów na mapie za chwileczkę wszystko poprawimy.

Poprawione:

Odległość budowania od spawnu

Essentials

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Powiem tak. Ja pogram na tym serwerze lecz jeżeli coś się do mnie będzie pruł to przykro mi ale ...

Opublikowano

ale kazdy moze popelnic bledy ja sie do ciebie nie pluje tylko wyrazam tak samo opinie.

Była to chwilowa sytuacja wywołana stresem i naciskiem ze strony Administracji, każdy może popełnić błędy ;) mam nadzieje że więcej się to nie powtórzy.

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...