Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DLRQ

ZgredzioPL

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      43
    • Nie
      28

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 475
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

REF!! UWAGA PRZERWA TECHNICZNA SERWERA !

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serdecznie zapraszamy na server :)

Naprawde fajny klimat dopracowana mapa ! i server !

tak marcel ;) ale chciałbym ci wspomnieć że nie wszystko jest jeszcze dopięte na ostatni guzik ;>

i mamy jeszcze z resztą adminsitracji kupe roboty więc start może dzisiaj może najwczesniej po jutrze ;>> zobaczymy

chcialbym wspomniec o tym od otwarcia codziennie bedą odbywały się swiąteczne eventy.

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy :D na server :)

Juz otwarty!!

Tak marcelu. Chciałbym wspomnieć że serwer zyskał już pierwszych fanów a gracze wybrali już swoich ulubionych administratorów ;) oczywiscie aby nie było dyskryminacji każdy zachowywał swój głos dla siebię. Mamy nadzieje że zdobędziemy więcej tak wiernych graczy jak ci którzy grają aktualnie odzwiwo na serwer po otwarciu weszlo okolo 12=25 osob co bylo dla nas milym zaskoczeniem bo nie spodziewalismy sie az takiej liczby osob, serdecnzie was zapraszmay! czy rudy, czarny, bial, gruby, u nas zawsze znajdzieszm iejsce dla siebie i osoby z ktorymi bedziesz mogl sie zaptrzyjaznic/ sorki za brak znakow, angielska klaw.

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

A więc tak,sam spawn jest dość przyjemny,człowiek jest w stanie we wszystkim się połapać,potrzebnego dowiedzieć.

Samo miasto główne też niczego sobie,muszę przyznać,że nawet mi się tam spodobało,sami zobaczcie,fajnie tam :)

Ale porażką jest darmowe jedzenie,co można ze sobą zabrać,tyle ile się chce,z hodowli świń,w tym aspekcie to

kolejny serwer jak całą reszta gdzie jedzenie ma się za darmo - i to niby czysty survival? Na singlu macie resping świń? :)

Też i kit startowy w latarni nie działa :) Ocena serwera sądzę że 6/10

;)

Opublikowano

REF
@UP :) Swinki usuniete a kit naprawiony. dziękujemy za opinie

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...