Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DLRQ

ZgredzioPL

71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      43
    • Nie
      28

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 475
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ref

ref

Przepraszam bardzo za double wiem ze to zakazane ale jest to bardzo wazna informacja .... Nasz v@H Miał niestety wypadek :< jest w szpitalu i nie wiemy co znim wiec wladze nad serwerem ma malomowny .

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Przeczytałem wszystkie wypocimy ... I szczerze mówiąc prawie się pożygałem. MODERATORZE , masz mózg? Bez kitu widać że podbijąja prezentacje , a "ekipa" mpcforum w której nie na nikogo "+19" . Po prostu to olewa , że panowie w taki sposób podbili prezentacje?

~Kontakt zemną to GG:25666689 ; Skype: tomasz.toka .

Opublikowano

Jaki jest sens twojej wypowiedzi ? nie rozumiem ... Prezentacja jak każda inna tyle w temacie ... jak narazie to ty łamiesz regulamin . Więc chłopie zastanów się co ty piszesz .
PS . Fajną metode nabijania postów sobie znalazłeś bo widziałem cie już w kilu tematach i wypowiedzi są Podobne . więc dziwne że ekipa nie zareagowała na ciebie ;) . Tyle w temacie

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Powiem tak jeśli głębiej po siedzisz na tematyce forum , to dojdziesz do zdania że nawet hejter podbija reklamę . ;3

Sposób jak sposób ale w twoich wypowiedziach jest w kółko to samo w prezce są błędy . Nie dokończone zdania .
Wejdę na serwer , ale powiedz mi macie TS?

~Kontakt zemną to GG:25666689 ; Skype: tomasz.toka .

Opublikowano

Serwer bedzie gotowy kilka godzin po aktualizacji ;) ... najpóźniej 1-2 dni

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Gdy serwer bendzie na 1.6 musicie wykorzystać jakoś konie do eventów np. do wyścigów na koniach lub pvp na koniach. Gracze

napewno będą chcieli zdobyć jak najszybciej konia by móc na nim jeździć. Ciekawe czy bendzie się dało jakoś konia

przeteleportować na świat z działkami bo jak nie to troche bendzie zmartwienie dla innych :(

Opublikowano

Moj nick na serwerze to ?: Szchachcic ;o

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

UWAGA NIEDLUGO PRZECHODZIMY NA WERSJE 1.6 :) !

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

A ty nie rozumiesz ze to jest zapowiedz ? ... I po co offtopujesz pomyśl troszke dziś przechodzimy na 1.6 poczytaj troszke potem spam

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Siemka!

Nie moge się u was zarejestrować bo pisze ,że wykożystałem limit - jest to niemożliwe bo od 5 lat wszędzie mam takie same hasło i nick.

Czy możecie założyć mi konto na nick "Hotarti" i wysłać mi hasło na pw?

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

OFICJALNIE JUZ JESTESMY NA WERSJI 1.6 !

ref

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...