Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrezeSxZodi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie arene walk z podziałem lvlowym?

Wprowadzamy arene pvp z systemem punktowym od zabicia gracza , za punkty możemy dostać się na mape z metinami lub wziąźć udział w loterii.

Jak tu jest ze skillami bo nie widze w prezentacji?

Instruktory za 400k u trenerów zwoje za 10kk możemy je także wydropić.

Server off ? bo mam błąd łączenia się z serverem ? :]

Aktualinie trwa konserwacja.

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Zapraszamy : NerviL S1/2

• Odpowiedzi 673
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wprowadzamy arene pvp z systemem punktowym od zabicia gracza , za punkty możemy dostać się na mape z metinami lub wziąźć udział w loterii.

Instruktory za 400k u trenerów zwoje za 10kk możemy je także wydropić.

Aktualinie trwa konserwacja.

A macie jakiś konkretnie zaawansowany dungeon który wymagał by grupy graczy oraz współpracy?

Nie mówię tutaj o dungeonach które robi się na pałę tylko o takich których można nie ukończyć przez błąd gracza.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Mam propozycje .. czy kiedy kolwiek GM wszedł na server? dzisiaj widzialem event na szkaty :]] dziękujemy za niego lecz mówie jako wszyscy gracze czy dostaniemy zuo,ox lub inne tego typu bonusy ?
i zauważyłem że było 20 % doświadczenia Yang oraz Big Yang :]

@ Edit !

Oraz kiedy koniec konserwacji ? :]

14 lat  

Opublikowano

A macie jakiś konkretnie zaawansowany dungeon który wymagał by grupy graczy oraz współpracy?

Nie mówię tutaj o dungeonach które robi się na pałę tylko o takich których można nie ukończyć przez błąd gracza.

Nie posiadamy takiego dunegona. Z poziomem postaci można było by pomyśleć o czymś takim.

Propozycja dobra , tym bardziej że gracze lubią takiego typu wyzwania.

Dzieki i pozdrawiam.

Mam propozycje .. czy kiedy kolwiek GM wszedł na server? dzisiaj widzialem event na szkaty :]] dziękujemy za niego lecz mówie jako wszyscy gracze czy dostaniemy zuo,ox lub inne tego typu bonusy ?

i zauważyłem że było 20 % doświadczenia Yang oraz Big Yang :]

@ Edit !

Oraz kiedy koniec konserwacji ? :]

Codziennie jest ktoś z administracji na serverze.

Szkatułki blasku dropią do dziś 23:00 raty tak samo :)

Do jutra będą aktywne tylko 2 channele. ( 1 , 2 )

ntwx.png

Zapowiada się najlepszy event w dziejach NerviL-a ! Wybierz NerviL-a na Grudzień !

Opublikowano

Proponowałbym obniżenie ceny kilku rzeczy bo niestety stety zielona miksturka kosztuje 100 k yang a fioletowa kosztuje 20kk ..

nie sądze że to jest mądra cena oraz fasolki , niestety nikt tego prawie nie sprzedaje a kosztuje 1kk i daje 500 rangi, zawsze dawało 2k ..

I fasolki to zły pomysł 1kk za 500 rangi ..:]

Pozdrawiam MrYety.

14 lat  

Opublikowano

Proponowałbym obniżenie ceny kilku rzeczy bo niestety stety zielona miksturka kosztuje 100 k yang a fioletowa kosztuje 20kk ..

nie sądze że to jest mądra cena oraz fasolki , niestety nikt tego prawie nie sprzedaje a kosztuje 1kk i daje 500 rangi, zawsze dawało 2k ..

Pozdrawiam MrYety.

Wszystko co wydaje się dla graczy drogie jest łatwe do zdobycia.

Na 55 lv możesz iść dropić fasolki z nosiciela plagi , który jest na wężowym polu , 75 lv na czerownoego smoka lub koniec lasu.

ntwx.png

Opublikowano

Pozdrawiam MrYety.

dobij 90 lvl i zrób full eq yangi monetka z is i jazda tam z kasą, masz w 1h ohoho.

na 55 lvl mozesz się zatrzymać do v2 pajakow na 2-3 spot tam tez elegancko leci kasa.

poza tym na nowych mapach masz tego po 500 w depo pozniej.

Opublikowano

Grałem całe 3h , skille po m5 a dokladnie czarowane i zwatpilem za duzo jebania sie ze skillami , ceny tych zwoi duzo za duzo kosztuja , srednio na jeza , 2 wkurzające rzeczy m1 zajebane barykadami wszedzie na około musisz lazic by dojsc do handlarki itd , 2 rzecz to wlasnie skille , eq takze ledwie wybonowane z dropu , nie wiem jak wam ale mi sie nie chce grac na pseudo medium niby ten militar jest ale zeby zaczac na powaznie gre tam to trzeba zrobic wp by jakos sie wybic lub mentala i zrobic eq na 20% yang moneta pd antyexp i sie bawic w dropanie yang na tak zwanym medium.

Moja ocena serwera 5/10

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Kiedys gralem, mialem wrocic ale ilosc ludzi online mnie przeraza 19 osob online.

Rozumiem jest godzina 5:42 ale 19 osob?A moze licznik "Zryty?"

Opublikowano

Kiedys gralem, mialem wrocic ale ilosc ludzi online mnie przeraza 19 osob online.

Rozumiem jest godzina 5:42 ale 19 osob?A moze licznik "Zryty?"

Pewnie ktoś chciał atakować strone a wtedy licznik sie przywiesza.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Zróbcie Zodi, żesz jakąs porządną reklamę bo serwer jest bardzo bardzo dobry ale no mało ludzi... Nie wiem poszukajcie kogoś kto na YT kręci czy nie wiem co ale rozreklamujcie.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Zróbcie Zodi, żesz jakąs porządną reklamę bo serwer jest bardzo bardzo dobry ale no mało ludzi... Nie wiem poszukajcie kogoś kto na YT kręci czy nie wiem co ale rozreklamujcie.

Myśle że już niedługo gracze się do nas przekonają , server przetrwał tzw. miesiąc rozpoznawczy i trwa nadal.

Za którymś update wkońcu nabijemy te 1,5 tyś graczy :D

@////////////////// Raty + 20 %

ntwx.png

Opublikowano

Liczba graczy jest BARDZO mała jak na serwer, wg mnie jest to jeden z lepszych serwerów tego typu, ale jednak graczy brakuje i tutaj jest ten BÓL

Opublikowano

Przecież jest licznik na stronie głównej. Około 300 graczy.

Licznik jest podkręcony i to sporo ;)

@Top

Dodacie przelewy do is?

Opublikowano

Licznik jest podkręcony i to sporo ;)

@Top

Dodacie przelewy do is?

Z tym licznikiem jestes już nudny ...

Tobie takie informacje nie są potrzebne

ntwx.png

Opublikowano

Mam do oddania szamana z eq +9 skillami g-p jeżeli są chętni zapraszam na pw : )

banner5.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...