Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld [Dedyk]

PolishWorld

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer ogólnie w miarę ale za dużo ulepszaczy... system ulepszania zupełnie inny albo może nie dodali tych zbroi do prezentacji i broni licznik trochę podkręcony :D

Opublikowano

zapraszam na serwer :) typowy serwer medium z expem tak źle nie jest ale z ulepszaczami ciężko troche...bossów sporo jest ale równie dużo ulepszaczy trzeba...na razie mam broń od 80 +5 po 1 dniu dropienia itp :)

ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA SERWER POLISHWORLD

ja osobiście gram w Królestwie Piratów i zapraszam tam wszystkich gorąco najwięcej ludzi tam gra

Opublikowano

Nie może coś stronka się wczytać

P.S Ten serwa ma jakiegoś Ts-a??

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in/home/eb183745/public_html/index.php on line 13

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 111 in/home/eb183745/public_html/index.php on line 14
Błšd połšczenia z MySQL ! Prosimy poczekać.

Opublikowano

Po graniu ok 2 dni i posiadania postaci na poziomie 115 lv mogę chyba trochę o tym serwie powiedzieć ( Gdyby nie był wyłączony ) Prawdopodobnie padło logowanie a gdy wróci gm naprawi.
Serwer nie wiem dlaczego nie cieszy się zainteresowaniem chodź powinien w mojej ocenie gdyż podchodzi do metka w sposób nowy a większość osób piszących" nie zagram , głupi serw" pewnie nie grała lub max 50 lv
Kilka zmian jakie zaobserwowałem:
-Zmieniony SZYBSZY exp na mapach do 120 lvl co daje Naprawdę szybki exp
-Drop z bossów większy
-Również admini robią wiele eventów ox itp i dają bonus 50% expa
system ulepszeń mimo że czasochłonny to opłacalny bo bronie nowe i nie bezsensowne
Co za tym idzie zapraszam na serwer ... BO mam nadzieje ze jest potrzebna tylko przerwa tech...

Pozdro Niebieski/Xavery
TS JEST Adres TS.NET.PL Pokoj 275 ( chyba taki nr pokoju )

Szukaj mnie pod
Xavery , Xavier , Xav, XavXav

Opublikowano

Projekt fajny ale nie pasujacy do metina, to juz jest jakies 4story.

Za zabardzo sie nie popisaliscie.

Nie zagram, lecz to tylko moja opinia ;)

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Serwer jak dla mnie sie spalił to pierwszym starcie "Bug na Bugu" a ludzi w zapowiedzi w jednej chwili 800+ ;O , zainteresowanie było przednie ale co ? , administracja miała w dup** wszystko i nic nie robili , uciekali z MPC i ludzie po odchodzili :) . Co Do serwera teraz sie nie wypowiadam bo nawet zamiaru ściągać nie mam ;] . Pozdrawiam.

Opublikowano

Zmieniam zdanie w 100 % o serwerze

1.Licznik podkręcony

2.Padające ch

3.Błędy C++ (co 2-3 minuty metin pada)

4.System ulepszeń robiony przez jakiegoś optymistę z nie tego świata ( pół dni dropienia i broń od 80 +6 )

5.Rzadko administracja w grze

6.Źle dostosowany exp

7.Strasznie słaby drop z bossów

Tyle ode mnie straciłem 2 dni życia na to coś dziękuje dowiedzenia :)

Opublikowano

Niestety ale szybko zakończyłem tutaj swą przygode. Niestety dużo bugów, mało graczy zniecheca :<

Opublikowano

Dziwie się że tak mało tu gra;/ Serwer super polecam na 100% poprawcie te błędy może więcej graczy będzie bo szkoda żeby privek się zmarnował ;/

yj4x.jpg

Opublikowano

Dziwie się że tak mało tu gra;/ Serwer super polecam na 100% poprawcie te błędy może więcej graczy będzie bo szkoda żeby privek się zmarnował ;/

Startowali za 2 razem. Na poczatku było bardzo duzo bugow. Dlatego wiele graczy pokończyło tutaj gre.

Opublikowano

po kilkunastu minutach wbiłem 31lvl, serwer fajnie wygląda nawet w teorii gra
236 graczy, czyli w miare popularny :) ale jest pewien problem: przez
cały czas gry NIKT nie napisał nic na czacie:) także sądzę, że licznik
podkręcony o 235 osób

Opublikowano

Nie wiem jak wy , ale mi w łatce wykrywa wirusa :/

pustamiska.pl <--- wejdz i kliknij
pajacyk.pl <--- wejdz i kliknij

Microvolts <3

Opublikowano

Ten serwer był na Topie ale jeszcze w zapowiedzi ;D

No i tuż po starcie , było w pyte osób ;)

Potem ta Offka w między czasie wyszło kilka fajnych serwerów :) No i stało się tak jak się stało ;)

No ale Powodzenia :)

Opublikowano

Licznik podkręcony - od 3 do 4 rano jest non stop 200 graczy On-line.

Wątpię by było tak faktycznie .

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

@UP

Niestety na serwerze już prawie NIKT nie grał. Więc z czego miało się utrzymywać ? ;D

Bez-nazwy_nrsrana.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...