Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld [Dedyk]

PolishWorld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdybyście mieli więcej rozumu w głowie to byście mieli najpopularniejszy serwer w Polsce, a tak poszliście po całej linii i widać efekty - godz 18:43 a Online 24osoby? <ekhem> miało być + 2k ?

Wiele miesięcy prac nad serwerem? A takie podstawowe błędy że to żenada.

Nie polecam serwera, serwer bez przyszłości!

Pozdrawiam.

Pisałem że to była wersja Beta a teraz jest już wszystko naprawione!

Jak ma być więcej osób jak prawie nikt nie wiedział że serwer Online ??

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tu wbić lvl?

Do v2 nie da się wejść i nagrody za biologa są jakieś chyba walnięte.

A no dodatkowo brak możliwości kontaktu z administracją.

Ceny nie są dostosowane do dropu yang.

Opublikowano

Jak tu wbić lvl?

Do v2 nie da się wejść i nagrody za biologa są jakieś chyba walnięte.

Mapa Polski

Dolina lub Pustynia

Sohan lub V1

Red Las

AV1

v2 niema zostało ono usunięte

Opublikowano

Czyli w v1 jest odpowiedni exp żeby dobić to 85 i wejść do av1?

Jak mniemam av2 też zostało usunięte?

Opublikowano

Czyli w v1 jest odpowiedni exp żeby dobić to 85 i wejść do av1?

Jak mniemam av2 też zostało usunięte?

Czytaj uważnie to co napisałem po v1 idziesz expić do red lasu tam wbijasz 90lv i idziesz av1

Zdobywane Doświadczenie jest całkowicie zmienione więc proszę nie sugerować się wcześniejszym expem !!!

Skoro ok. 30 osób ma już +100lv to znaczy, że da się normalnie expić

Opublikowano

haha wbilem na serwer nabilem z meka 100 lvl a mialem tylke kasy ze .. naprawde zjebaliscie serwa nie polecam..

Życie na krawędzi <3

p0x.png

Opublikowano

Serwera nie polecam ;) Full bug, system expa lipny... mapa miast za wielka... jak by grało 1k+ to może ale nie jak 20 :) Do tego nuda na serwie- nie ma misji. Z bossów tylko yangi, z metków nic. Forum nie ma bo boicie się hejtów- taka prawda :)

Opublikowano

Kolejna sprawa biolog zbugowany...

Oddawanie matowych nawet jak wyskoczy info że nie skończył badać jeszcze ( a pokazuje od -1 do -21 minut ) zabiera ten lód.

Dodatkowo po zrobieniu 4 misji u biologa (zęby,księgi,pamiątki,matowe) dostałem dodatkowo bambusa-zbrojka na surę na 85-bambusa znowu zbrojka na surę na 85 mimo że gram jako woj.

Opublikowano

Serwera nie polecam ;) Full bug, system expa lipny... mapa miast za wielka... jak by grało 1k+ to może ale nie jak 20 :) Do tego nuda na serwie- nie ma misji. Z bossów tylko yangi, z metków nic. Forum nie ma bo boicie się hejtów- taka prawda :)

Czysta prawda , żałuje że straciłem te chwile mojego życia na ten serwer ... Serwer stworzony dla " 25(tak 25)/7" widać to po misjach i expie.

Opublikowano

Wypisze +/- serwera :

- Za wielka mapa

- Za wolny exp

- Za maly drop yang

- Duzo bugów

- Brak dropu

- Dopiero po 55 ksiazkach jest g1 i po 10 kamolach p - gdzie 1 kamyk to 1kk. A pisze ze daje 100 - tak samo fasolki.

- Administracja nieogarnieta

- Brak Forum

-Nieogarniete misje

+ Ciekawe potworki

Podsumowanie : Serwer upadnie , nie oplaca sie grac. Serwer moim zdaniem pod is.

ccb59f8464bd998b.jpg

Robię Mody/Pluginy Do CS 1.6 i Klasy/Perki Na CoD MoD. Projektuje strony internetowe - koduje i wykonuję grafikę. Wgrywam AmxBans itd. :)

Opublikowano

A serwer zapowiadał się taki super. 1,5K głosów w ankiecie, 130 lików pod prezką. Teraz Licznik wskazuje 20 Online, a mieliśmy nadzieję, że zenitu sięgnie 2k ludzi :D

Coś poszło nie tak.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

kurwa ludzie jak wy chcecie żeby serwer się rozwijał jak wy wbijacie max 100lvl to się nie dziwie a że bugi są to tak admini serwa mam nadzieję że te błędy poprawią bo serwer jest zajebisty. Sam serwer tworzyłem i wiem jak to jest zabawy w tym tyle jest że was to by to przerosło i byście po pierwszy minutach zostawili to a tu chłopaki się starają a wy do nich pretensje macie nie każdy jest alfą i omegą że wszystko w kilka minut zrobi ale jak tam chcecie ja tam będę grać nie wiem jak wy.Pozdrawiam administracje serwera i szacun że macie motywację do dalszego rozbudowywania serwera bo po takich komentarzach nie jeden by skończył i zamkną serwer.

ps: nie podlizuję się administracji tylko mówię prawdę co myślę o was i o serwie

Opublikowano

kurwa ludzie jak wy chcecie żeby serwer się rozwijał jak wy wbijacie max 100lvl to się nie dziwie a że bugi są to tak admini serwa mam nadzieję że te błędy poprawią bo serwer jest zajebisty. Sam serwer tworzyłem i wiem jak to jest zabawy w tym tyle jest że was to by to przerosło i byście po pierwszy minutach zostawili to a tu chłopaki się starają a wy do nich pretensje macie nie każdy jest alfą i omegą że wszystko w kilka minut zrobi ale jak tam chcecie ja tam będę grać nie wiem jak wy.Pozdrawiam administracje serwera i szacun że macie motywację do dalszego rozbudowywania serwera bo po takich komentarzach nie jeden by skończył i zamkną serwer.

ps: nie podlizuję się administracji tylko mówię prawdę co myślę o was i o serwie

Ty wgl grałeś na 1 odsłonie?

Ciężko im się expiło każdy narzekał na exp z 99 do 100. Za chwile techniczna i na wołaj: "Mapa która była od 100 jest od 99 WBIJAĆ!" to jest normalne? Lepiej pomęczyć się pół h dłużej... Do tego kilku dniowe zamknięcie serwera po to, aby zmodyfikować exp. Z dropem i kasą jak było tak jest. Grałem 1dzień i zmarnowałem dzień życia. Biolog zbugowany... Mapy typu v2, las duchów pewnie usunęli bo nie wiedzieli jak dodać +32 mapy :)

Opublikowano

Boimy się hejtów ?? Bardzo ciekawe bo ty jesteś jednym z nich i jakoś się ciebie nie boję. Nuda na serwie?? a jak ma być ciekawie jak dopiero dzisiaj dodałem prezkę na mpc

Opublikowano

Ty wgl grałeś na 1 odsłonie?

Ciężko im się expiło każdy narzekał na exp z 99 do 100. Za chwile techniczna i na wołaj: "Mapa która była od 100 jest od 99 WBIJAĆ!" to jest normalne? Lepiej pomęczyć się pół h dłużej... Do tego kilku dniowe zamknięcie serwera po to, aby zmodyfikować exp. Z dropem i kasą jak było tak jest. Grałem 1dzień i zmarnowałem dzień życia. Biolog zbugowany... Mapy typu v2, las duchów pewnie usunęli bo nie wiedzieli jak dodać +32 mapy :)

No teraz to mnie rozbawiłeś. Widać że nie wszedłeś nawet na serwer tylko sugerujesz się opiniami innych.

Problem z expem był ponieważ narzekaliście na słaby exp to go podkręciliśmy przezco bugował się na 99lv. Exp został całkowicie zmodyfikowany tak samo i drop yang a skoro tego nie zauważyłeś to twój problem.

PS. Pisałem już kilka razy że to była 2 Beta serwera i dla tego zamknęliśmy serwer na kilka dni aby dopracować resztę.

A co do edycji serwera i klienta to mogę się założyć że nie potraficie zrobić 5% tego co my mamy na serwerze więc jak macie hejtować to lepiej tutaj nie wchodźcie!!!

Opublikowano

Na serwie zapewne zawitam i zdam recenzję.
ILE RAZY jeszcze będę widział taką stronę? Hmm? Nie ma to jak zmienić kolorki i używać? Postarajcie się, choć troszkę ;>

sygna2z.png

Opublikowano

Kurde ale lipa na serwie 20 osób a na starcie było coś koło 1k ;/

W grze pod nazwą MyjPtaka/Tulusek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...