Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld [Dedyk]

PolishWorld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde ale lipa na serwie 20 osób a na starcie było coś koło 1k ;/

My na to nic nie poradzimy nie nasza wina. Cóż konkurencja + trochę naszej winy na Beta testach i gracze się odwrócili.

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja tam polecam serwer jedyne co lipne to system ulepszania.. i bos na mapie 120... bo to troche przesada z ulepkami :) ale tak warto grac

Opublikowano

My na to nic nie poradzimy nie nasza wina. Cóż konkurencja + trochę naszej winy na Beta testach i gracze się odwrócili.

haha teraz to tak nazywacie " Beta testy " przeciez to byl oficjalny start nie pisaliscie wgl o żadnej becie pozdro;)

Opublikowano

Moim zdaniem zjebaliście serwera 1 odsłona była zajebista nawet mogliście mieć nawet 1k osób do zagrania a tera co ledwo 100 osób

Opublikowano

Już nie wstaną 14 osób online w sobote ^,^ tak to jest administratorzy myśleli, że ludzie nie odejdą żadnych info nie było tylko pieprzenie o burzy a potem dłuuuga cisza teraz macie efekty ;p

Opublikowano

Serwer kupa jak dla mnie. Drop kasy niedopasowany. Brak starych mapek. Niezbyt fajny system ulepszeń. Mało graczy. Tysiące ulepszaczy..

Mapki za duże.

Nie zagram ale warto spróbować samemu zagrać i potem oceniać.

Ze skillami też nie za fajnie..

mojasygnan.png

Opublikowano

No teraz to mnie rozbawiłeś. Widać że nie wszedłeś nawet na serwer tylko sugerujesz się opiniami innych.

Problem z expem był ponieważ narzekaliście na słaby exp to go podkręciliśmy przezco bugował się na 99lv. Exp został całkowicie zmodyfikowany tak samo i drop yang a skoro tego nie zauważyłeś to twój problem.

PS. Pisałem już kilka razy że to była 2 Beta serwera i dla tego zamknęliśmy serwer na kilka dni aby dopracować resztę.

A co do edycji serwera i klienta to mogę się założyć że nie potraficie zrobić 5% tego co my mamy na serwerze więc jak macie hejtować to lepiej tutaj nie wchodźcie!!!

Nie wszedłem na serwer haha to żeś mnie pocisnął;/ Czuję się taki hejtowany :(

Trzeba było szukać ogar ludzi do teamu, a nie samemu jak nawet nie umiecie nowej mapy odbugować ;)

Opublikowano

Bronie to chyba z dupy znaleźliście większego gówna nie widziałem nic nie ma wspólnego ten serv z starym metinem nawet w 10%...

wisa2.jpg
Opublikowano

Serwer kupa jak dla mnie. Drop kasy niedopasowany. Brak starych mapek. Niezbyt fajny system ulepszeń. Mało graczy. Tysiące ulepszaczy..

Mapki za duże.

A co znów tobie nie pasuje w skilach ???

Skile wbijasz u kapitana na G lub P. A jak nie chcesz all P to G i reszta kamyki

Nie wszedłem na serwer haha to żeś mnie pocisnął;/ Czuję się taki hejtowany :(

Trzeba było szukać ogar ludzi do teamu, a nie samemu jak nawet nie umiecie nowej mapy odbugować ;)

Nie ogar to ty jesteś i nie Hejtuj więcej bo będę cię za każdym razem zgłaszał!!!

Mapy odbugować śmieszny jesteś ciekawe od czego. Sam te mapy tworzyłem i mogę w każdej chwili coś w nich zmieniać. Ty nie wiesz jak pliki do mapki wyglądają, tym bardziej jak ją stworzyć więc siedź cicho i tu więcej nie zaglądaj jeżeli serwer ci nie pasuje!!

Dość tego nie będe dalej spokojnie siedział a wy będziecie mnie hejtować, nie pasuje to po co tu przychodzisz !!

Opublikowano

Yyyy, 15 osób online? Are you kidding me?

Mapki są rzeczywiście trochę za duże, a kasa leci, jak krew z nosa. I setki ulepszeń, kto by za tym nadążył..

Jakby było ponad 200 osób to chętne bym zagrała.. Tak to nie ma nawet z kim porozmawiać.

Co Wy takiego zrobiliście, że zniechęciliście ludzi do gry? Bo musi być jakiś powód.

1310060417-U250359.jpg

1312486845-U250359.png

Opublikowano

A co znów tobie nie pasuje w skilach ???

Skile wbijasz u kapitana na G lub P. A jak nie chcesz all P to G i reszta kamyki

Nie ogar to ty jesteś i nie Hejtuj więcej bo będę cię za każdym razem zgłaszał!!!

Mapy odbugować śmieszny jesteś ciekawe od czego. Sam te mapy tworzyłem i mogę w każdej chwili coś w nich zmieniać. Ty nie wiesz jak pliki do mapki wyglądają, tym bardziej jak ją stworzyć więc siedź cicho i tu więcej nie zaglądaj jeżeli serwer ci nie pasuje!!

Dość tego nie będe dalej spokojnie siedział a wy będziecie mnie hejtować, nie pasuje to po co tu przychodzisz !!

co ty sie tak rzucasz? widzielaes ile miales glosow w ankiecie na tak?widizales

widzisz ile masz zarejestrowanych kont a ile zalozonych postaci? widzisz

a widzisz ze masz 20 osob online?jak myslisz czyja to wina?graczy? ja mysle ze byloby tysiac online gdybys ruszyl 3 maja tak jak mialo byc.

trzeba bylo poczekac i zrobic nowa prezke z nowa nazwa pod nowym kontem.a tak masz kaszane i tak juz zostanie.zjebaliscie i tyle.i nie dizw sie ze ktos ma pretensje do ciebie bo server mial byc hitem.a wyszlo gowno.i to jest wasza wina.myslales ze zrobisz graczy w chuja?nie bedizesz sie odzywal,wymyslal burze?nikt tu idiota nie jest.no moze ty skoro myslales ze wam sie to upiecze i ludzie beda grac na tym syfie

Opublikowano

Mapki za duże.

1. Mapki za duże? Zgodze sie z toba , ale mysleli ze bedzie 1k osob bo taki serwer na tyle zasluguje

2. brak starych mapek? Red las jest , av1 jest i mniejsze mapki tez , o co ci chodzi?

3.System ulepszen jest ciekawy , dropi jak dropi i jest dobrze.

4. Tak, jest malo graczy ale nie na dlugo.

5.Kasa jest dopasowana mam 99 lv i juz jakies 100kk mialem. do 30 lv na spokojnie wbijesz 5kk , nie to co wczesniej, wazne ze poprawili i juz nie ma takiego dropu kasy jak na poprzednim starcie.

6.A co ? chcesz wbijac skile kamieniami? Czas tracic, ja wole odrazu na P. Skile to nie wszystko . Na Xenoxie dostaje na start skile P i jakos duzo graczy.

Opublikowano

np. teraz na stronie pisze,że online serwer a serwer off :D czekałem na ten serwer 3 tyg potem był oficjalny start nazwany Betą dużo ludzi to zniechęciło...Miało być pięknie wyszło jak zawsze trzeba wrócić do starych pewnych serwerów :)

Nie chcę wymieniać waszych pro serwerów jak one startowały i jakie oni mieli potknięcia. Jeden z serwerów cieszący się popularnością start przeciągnął o ponad 2 msc. I nie rozumiem co niby wam się w serwerze nie podoba.

Opublikowano

Co to Hamachi, że 15 Osób online :D

Tak głośno się reklamowaliście to macie ^^

PolishWorld Najlepszy Polski FAIL Metin2. Nie wierzysz ?? Przekonaj się sam !!

SQL Error An error occured with the SQL server: mySQL query error: SELECT * FROM mpc_core_editor_autosave WHERE eas_key=

Już niebawem zapowiedź!

Opublikowano

co ty sie tak rzucasz? widzielaes ile miales glosow w ankiecie na tak?widizales

widzisz ile masz zarejestrowanych kont a ile zalozonych postaci? widzisz

a widzisz ze masz 20 osob online?jak myslisz czyja to wina?graczy? ja mysle ze byloby tysiac online gdybys ruszyl 3 maja tak jak mialo byc.

trzeba bylo poczekac i zrobic nowa prezke z nowa nazwa pod nowym kontem.a tak masz kaszane i tak juz zostanie.zjebaliscie i tyle.i nie dizw sie ze ktos ma pretensje do ciebie bo server mial byc hitem.a wyszlo gowno.i to jest wasza wina.myslales ze zrobisz graczy w chuja?nie bedizesz sie odzywal,wymyslal burze?nikt tu idiota nie jest.no moze ty skoro myslales ze wam sie to upiecze i ludzie beda grac na tym syfie

Zasłaniałem się burzą poniewż tak było i nie wciskaj mi ktitu bo lepiej chyba wiem od cb. Jak byś nie miał prądu przez prawie cały dzień bo linie zerwało to ciekawe jak informowałbyś graczy ???

Wina nie nasza widziałem gorsze starty serwerów jak ludzie grali przez miesiąc i Administracja wgrała naszyjniki do gry i musieli zrobić cofkę do 1 dnia ponieważ coś poszło nie tak.

Wystartowalibyśmy w czasie gdyby nie to że ciągle chcieliście zmian. Nie da się wszystkim dogodzić, myślicie że zmiana czegokolwiek to jest 5 min. a później się wszystko sypie bo nie wytestowane i narzekacie że zbugowane i że się grać nie da.

Gdybyśmy na serwerze nic nie zmienili to nikt by na nim nie chciał grać a na takie zmiany 2 dni przed startem to za mało czasu aby wszystko poprawić bez bugów.

PS. widać że większość z was nigdy nie miała do czynienia z edycją serwera i klienta bo pisalibyście inaczej.

Opublikowano

np. teraz na stronie pisze,że online serwer a serwer off :D czekałem na ten serwer 3 tyg potem był oficjalny start nazwany Betą dużo ludzi to zniechęciło...Miało być pięknie wyszło jak zawsze trzeba wrócić do starych pewnych serwerów :)

Pisze że jest on ponieważ serwer jest włączony ale wgrywamy kilka poprawek więc jest niedostępny dla graczy.

Za chwilę już będzie ON

Polish, ja w Was wierze, zareklamuje sie serwer i bedzie troche graczy. Taki serwer nie zasluguje na 15 graczy lecz na ponad 200!

Nie ma go gdzie zareklamować jak większość graczy zamiast się przekonać i wejść to wierzy ludziom którzy po długiej przerwie nie weszli na serwer zobaczyć co się zmieniło i Hejtują!

Opublikowano

Co to Hamachi, że 15 Osób online :D

Tak głośno się reklamowaliście to macie ^^

PolishWorld Najlepszy Polski FAIL Metin2. Nie wierzysz ?? Przekonaj się sam !!

Czekamy na Twój pro elo elo serwer ...

Spróbujcie się porządnie zareklamować i powinno się udać wybić : )

Opublikowano

Wystartowalibyśmy w czasie gdyby nie wasze zachcianki. Mi się zbroje nie podobają , ja nie chce silny / odp , następny chce skile na P inny księgami. Nie da się wam dogodzić myślicie że zmiana czegokolwiek to jest 5 min. a później się wszystko sypie bo nie wytestowane i narzekacie że zbugowane i że się grać nie da.

Gdybyśmy na serwerze nic nie zmienili to nikt by na nim nie chciał grać a na takie zmiany 2 dni przed startem to za mało czasu aby wszystko poprawić bez bugów.

Bez obrazy ale co nas to obchodzi ? My jesteśmy graczami a ten serw miał być dla nas więc jakim prawem zarzucasz komukolwiek jakieś zachcianki skoro to wasz jawny obowiązek nas zadowalać -.- Radzę też zajrzeć do słownika i sprawdzić termin asertywność, bo chyba wy też powinniście wiedzieć na ile sobie zmian możecie pozwolić. Wiadomo że tutaj większość to dzieciarnia, która chciałaby wszystko po swojemu, trzeba znać granice. Ludzie czekali 3tygodnie na ten serw, wy przekładaliście start z dnia na dzień niby żeby wszystko dopracować. W końcu wielki start i tak z bugami, zwineliście się znowu na jakiś czas... Za dużo czasu zmarnowaliście ludziom aby oni wam dali następną szansę. Osobiście miałam zagrać na serwie i czekałam, ale miesiąc czekać na serwa to już lekkie przegięcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...