Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolishWorld [Dedyk]

PolishWorld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer to tragedia.

minusy :

-śmieszne, bezsensowne zadania u biologa z PL, które nic nie dają

-aby ulepszyć broń na 80 lvl to trzeba mieć ulepszać, z mapy do której można wejść po 115 lvl.

-brak dropu z czegokolwiek co ma poniżej 90 poziomu

-brak jakichkolwiek nowości

-KU u kapitanów umiejętności ? seriously ? jak można mieć od razu na P.

-chcę ulepszyć wachlarz 8tiagramów to wyskakuje "Żółć"

-i jeden największy minus, jakieś ataki na serwer, wywalanie z gry..

Po prostu tragedia.

jedyny plus to nowe mapy.

Seriously? Zadania u biologa sa zmienione, dostaje sie szkaty z map od 160 140 120 i 99. Dodane sa tez np: poruszania sie , sila i def 600 co na polskim tego nie ma.

Jest boss ktory ma 50 lv z m1. Z niego dropi eq na 75 lv i bardzo ciekawe ulepki ktore sa potrzebne to wielu rzeczy.Wystarczy tego bossa poszukac a nie takie lenie jak ty wejda i wyjda.

Nowosci to jest wiele , brak mi slow jakie tu nieprzemyslane posty pisza, fajne swiecenie zbroi, nie jakies badziewne, nowe zbroje i bronie. Bizu tez ciekawe i zarabiste mapki wykonane przez HA Krzychu.

Xenox tez ma skile odrazu na P i nikomu to nie przeszkadza, pozatym tu sie latwiej wbija lv niz na Xenoxie.

Chyba nie wiesz co to latka :) Pobralbys (jezeli nie wiesz jak jest Xat na stronie) i wtedy bys mial te ulepki co bez latek jest zolcią.

Kazdy serwer ma czasem ataki ddoss. Starty bywaja ciezkie, potem idzie z gorki.

Tragedia to twoj poziom myslenia. Zrob wlasny serwer jak taki kozak jestes. Zwykly Hejter i tyle jestes.

• Odpowiedzi 152
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak najbardziej polecam serverek , wejdz sam i sie przekonaj jak jest a nie czytaj postow takich ludzi jak Olimpia .

PS. nie wien za co te pkt dostalem ale nich ci bedzie.

Opublikowano

Jednak zmieniłem zdanie. Serwer na prawdę dopracowany. Biolog edytowany. Fajne nagrody, nie powiem :]

Z początku serwer miał być NAJLEPSZY w 2k13 mimo tych nowości. 120K wyświetleń, 1500 głosów w ankiecie. Mogę nawet napisać, że to miałby być serwer al'a Balm**a/R**ia

No ale cóż gracze skreślili projekt po fail'u. Zobaczcie jedno.. każdy serwer ma faile. (Nie piszcie mi tu o Pandorach, Virtualach czy innych takich serwerach bo one powstawały w czasach kiedy nasi królowie DDoSów zaczynali gimnazjum).

Wracając do tematu.

Nie oceniajcie tak jak użytkownik Olimpia, który wszedł na serwer kiedy trwała "beta" i teraz koksi bo wyłapał wszystkie bugi <trwającej na niej> co wypisywali tonami na MPC.

Każdy ma drugą szanse.

@PolishWorld

Nie ładnie tak. Mogłeś wcześniej poinformować że to była beta. Beta taka, że zostały konta. Miał być offical bez dwóch zdań. Jak już coś piszecie to z prawdą, prosto z mostu - nie wyłapaliśmy wszystkich bugów. Może graczy by byli trochę podkurw***i ale mieliby o was zawszę inne zdanie.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Jakie jest hasło do wypakowania, prosze o szybką odpowiedź :) z góry dziękuje

"Chrześcijaństwo, jak dotychczas, było największym nieszczęściem ludzkości."

Fryderyk Nietzche

Opublikowano

Powiem jedno były fajerwerki (Ale tylko "były"). Serw jest do dupy...

50095_27_08_10_3_38_03.jpg

Mistrz Mistrz Kolejorz!

Opublikowano

Serwer jest bardzo fajny, lecz graczy mało, ale to nie przeszkadza ;]

Polecam super administracja.

PS: Zapraszam na xat serwera.

Opublikowano

Tak , jest 6/7 odp na klasy po 5%. Dodania i zmianki 6/7 leca z bossa w m1

no to mnie strasznie zniechęciło do zagrania na serwerze (6/7 bon na klasy).. co mi się podoba w serwerze to ta mapa wybierania królestwa i to raczej tyle, było hucznie a wyszło mizernie, takie jest moje zdanie na ten temat :)

Opublikowano

Pomimo mojego zdania na temat serwera i zdania innych ludzi oraz wielu złych komentarzy i doświadczeń postanowiłem mimo wszystko spróbować i jest ciężko ale te ciągłe offki tak wkurzają jak tylko się da + status na stronie nie działa bo na serwer nie da się wejść a na stronie jest napisane że online.

mojasygnan.png

Opublikowano

Nie będe się tu bawić w polecanie i nie polecanie ale : exp tragedia jak dla mnie,drop yang też nie udany. Straszne nudy na serwerze. Misji brak oprócz biologa. Mamy mu oddac bzy,grzyby itp tylko skąd to wziąć skoro niedzwiedzi ani nic w tym stylu nie ma.Zrobiłem misję z zębami i faktycznie jakąś tam szkatułkę dostałem + 20% szybkości ruchu ale misji z ksiązkami,certami itp już nie dostałem także nie wiem czy coś się z nich dostaje(o ile wgl są te analizy biologa).

Do 85lv jest rzeźnia potem nie lepiej. Wbiłem jakoś 95 i w av1 bo tylko to dostępne leci po 2-1,70% ze spota a trzeba 99 wbić. Potem mapa od 99lv wchodze bije spota o myślę sobie lajt będzie bo chwila moment wbiłem 100lv. No i tu zaczyna sie problem znów leci po 2-3% ze spota. To jest normalnie nasikanie na graczy ciepłym moczem . Ulepszaczy też nie ma skąd brać. Z króla gnoli na 100lv moge sobie wydropic 1x szkate jego z której gonią truty itp oraz zioło.

Miał być fajny serwer lecz jest crap po grze czuje się jakbym dostał 10 razy z liścia od teamu tego serwera. Bez zapalenia zioła nie siadaj do gry bo ci nerwy puszczą i twój PieC znajcie się za oknem.

Bony wchodzą max nie ma się tu do czego pluć.Koncepcja a mapkami nowymi jest dobra ale cóż nie wyszło za dobrze.

Kilka razy wywalił mnie ktoś z gry za pisanie na wołaj co mi nie pasuje.

Często chanelle padają.

Ja bym nie powiedział że to medium tylko hard z nutką medium.

Jakby z tego zrobic easy to mogło by być fajnie w tym przypadku niestety Shit .

@niżej

nie powiedziałem że zły drop jest z króla gnoli..

I to nie jest hejt tylko moja opinia. do 99lv lacjik no skoro tak twierdzisz gram na serwie gdzie są raty 300% i szybciej wbije 120 niż tu 99

mojasygnan.png

Opublikowano

Nie będe się tu bawić w polecanie i nie polecanie ale : exp tragedia jak dla mnie,drop yang też nie udany. Straszne nudy na serwerze. Misji brak oprócz biologa. Mamy mu oddac bzy,grzyby itp tylko skąd to wziąć skoro niedzwiedzi ani nic w tym stylu nie ma.Zrobiłem misję z zębami i faktycznie jakąś tam szkatułkę dostałem + 20% szybkości ruchu ale misji z ksiązkami,certami itp już nie dostałem także nie wiem czy coś się z nich dostaje(o ile wgl są te analizy biologa).

Do 85lv jest rzeźnia potem nie lepiej. Wbiłem jakoś 95 i w av1 bo tylko to dostępne leci po 2-1,70% ze spota a trzeba 99 wbić. Potem mapa od 99lv wchodze bije spota o myślę sobie lajt będzie bo chwila moment wbiłem 100lv. No i tu zaczyna sie problem znów leci po 2-3% ze spota. To jest normalnie nasikanie na graczy ciepłym moczem . Ulepszaczy też nie ma skąd brać. Z króla gnoli na 100lv moge sobie wydropic 1x szkate jego z której gonią truty itp oraz zioło.

Miał być fajny serwer lecz jest crap po grze czuje się jakbym dostał 10 razy z liścia od teamu tego serwera. Bez zapalenia zioła nie siadaj do gry bo ci nerwy puszczą i twój PieC znajcie się za oknem.

Bony wchodzą max nie ma się tu do czego pluć.Koncepcja a mapkami nowymi jest dobra ale cóż nie wyszło za dobrze.

Kilka razy wywalił mnie ktoś z gry za pisanie na wołaj co mi nie pasuje.

Często chanelle padają.

Ja bym nie powiedział że to medium tylko hard z nutką medium.

Jakby z tego zrobic easy to mogło by być fajnie w tym przypadku niestety Shit .

Exp tragedia to ty chyba grasz na 4fun.pl co na starcie wybierasz sobie Lv.

Itemy NP bez masz u npc. :)

Nagrody są do certów potem już tylko szkaty, misje zostaną dodane i z nich będą nagrody wbudowane.

Do 99lv jest lajcik gra zaczyna się dopiero po 100lv.

Z bosów na mapce od 99lv dobrze dropi ludzie mają po 30sztuk każdego ulepka. :)

Znów hejt bez żadnych potwierdzonych przypadków.

Opublikowano

Polish, nie ma to jak podkręcić licznik o 200 osób i o 6;00 mieć 205 ;) W szczytu jest ~260 więc o 60 osób postęp za co GZ.

Serwera nie polecam, widać po liczniku oraz administracji ... XAT zamiast forum bo boimy się hejtów Mmmmm

Opublikowano

mam pytanie do kogos kto tam gra. licznik na stronie podkrecony czy na serio gra rano ponad 200 osob>? to ile osob gra w godzinach szczytu? dziwny skok z kilkunastu osob do kilkuset...

Opublikowano

Jesli mam byc szczery to ta pierwsza 2 przodu jest dodana wiec nie zwracac na nia uwagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...