Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emociaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Client na 1 stronie prezentacji, co do strony, będzie niebawem start max 21:30 .

Hue hue.. co do strony nie ma do tej pory a co do startu to max przekroczony ;]

d527743595.png

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze mało hejtów to jedziemy Hihihi

I co kurwa ? znów po 2 dniach padnie ? Gówno jebane 21 miało być od 19 co 30 min pizdy przekładacie I co kurwa ? gówno o 3 w nocy może

otworzycie serwer ? jak kurwa większość ludzi idzie do szkoły ? lub do pracy ? Może pomyślcie jak chcecie w środku tygodnia startować to może

Pierw wszystko zróbcie ?

trzeba czekać do piątku na Alien2 przynajmniej wystartuje na 100% i bedzie duzo graczy ;P

Nie ma sensu dawac sygnatury i tak zostanie skasowana:(

Opublikowano

Client na 1 stronie prezentacji, co do strony, będzie niebawem start max 21:30 .

21:33, Czekamy ;)

komputer ci się spali

Hah, Mistrzu, dzieci nie strasz. ;D

Drogi Adminie/Moderatorze jeśli masz zamiar dać mi ostrzeżenie za moje własne zdanie, wiedz że nie jesteś nic wartą kurwą !

Opublikowano

ta xD jak proboszcz jest gm ;D i ladnie juz navikat leci ;D na serwie rozdal swoim kolega xD pozdro ;d zegnam serwa nq

<21:48:31> "CisneNaWh": to sie pierdol
<21:48:32> "CisneNaWh": kurwa
<21:48:37> "BedeKozakiem": sam sie pierdol
<21:48:38> "CisneNaWh": Powodzenia na serwerze ;)
<21:48:43> "BedeKozakiem": spk
<21:48:51> "BedeKozakiem": i tak nie wystartuje
<21:48:53> "CisneNaWh": Tylko ci pokaze fms 32k sr ;*
<21:49:03> "BedeKozakiem": o ile ktos tam bd gral xD
to rozmowa moja z kolega jego ;)<3
Opublikowano

trzeba czekać do piątku na Alien2 przynajmniej wystartuje na 100% i bedzie duzo graczy ;P

Prosze o dodanie warna, powód reklama innego servera

1368442936-U921713.jpg

Opublikowano

ta xD jak proboszcz jest gm ;D i ladnie juz navikat leci ;D na serwie rozdal swoim kolega xD pozdro ;d zegnam serwa nq

<21:48:31> "CisneNaWh": to sie pierdol
<21:48:32> "CisneNaWh": kurwa
<21:48:37> "BedeKozakiem": sam sie pierdol
<21:48:38> "CisneNaWh": Powodzenia na serwerze ;)
<21:48:43> "BedeKozakiem": spk
<21:48:51> "BedeKozakiem": i tak nie wystartuje
<21:48:53> "CisneNaWh": Tylko ci pokaze fms 32k sr ;*
<21:49:03> "BedeKozakiem": o ile ktos tam bd gral xD
to rozmowa moja z kolega jego ;)<3

jezeli ktos uwaza ze to jest prawdziwa rozmowa to jest w duzym bledzie bo taki dialog to ja moge sobie sam napisac

xbjr.png

Opublikowano

Nie wiem o co wam chodzi... mi normalnie reje itp działa, co prawda nie wszystko działa, ale już zasysam clienta ;3

Mam nadzieję że serwer będzie godny uwagi i będzie trzeba na niego poświęcić trochę czasu, a nie 2dni i max lvl/eq.

baner3.png

Opublikowano

tak w ogóle cały server usuncie bo wgl sobie rady z nim nie dajecie i tyle w temacie.

................

Opublikowano

tak w ogóle cały server usuncie bo wgl sobie rady z nim nie dajecie i tyle w temacie.

No pewnie :D Ty byś dał sobie z nim rade nie ? ... Zastanów się nim coś napiszesz bo sam byś takiego projektu nie zrobił .

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Z przyczyn technicznych, zamykam serwer na noc (strona) zostanie on uruchomiony jutro od Samego rana godz 8:00 DZiękuje . Pozdraiwam i przepraszam za to że Was zawiodłem . Lecz obiecuje że od jutra bedzie wszystko sprawne .

96162453691265193809.png

Opublikowano

prosil bym zeby serwer byl online w godzinach popoludniowych poniewaz jedni by grali noc zeby cos osiagnac topke itp a rano ida do pracy/szkoly a o 15 np kazdy juz praktycznie bedzie zjezdzal do domu

xbjr.png

Opublikowano

Super że serwik będzie ON od 8rano :D Liczyłem że zarwe nad nim nockę a tu lipa... :D

Mam wielką nadzieję że rano będzie wszystko ok i nie będzie żadnych problemów :D
Jeśli serw okaże się godny uwagi to ściągam na niego swoją ekipę ^^

PS: Czemu Chunjo ma nie być??

Jeszcze jedno nie da się usunąć postaci a ja mam konto na Chunjo ;/

Opublikowano

Zrozumcie, że nie da się wszystkiego dopracować na 101%, każdy wielki projekt miał trudny start. Zobaczycie, że jeśli damy szanse Administracji to bedzie to bardzo fajny serwer!

@Topic: Fajny, zagram i polecam każdemu! Macie wielkiego + za set złotych broni dla każdej postaci, bardzo ładnie to wygląda.

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...