Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emociaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A właśnie, napiszę tutaj bo widzę już Admin , czy nie wiem kto zakładał ten temat ma olewkę to co piszę na PW i tylko przeczyta nawet nie odpiszę , ale cóż.. Nie komentuję nawet tego.Dobre zaangażowanie na start serwera.:*

Więc:

1. Naprawiliście najwspanialszy w swoim rodzaju exp bug? Bo jak nie to znów sobie topkę zrobię w 1 dzień. :D
2. Zwiększyliście szanse na drop przepustek na dungeony i poprawiliście resp bossów ?
3. Usunęliście mam nadzieję ulepszacze z IS bo to jest żałosne.. ponieważ przepustki / ulepszacze nie dropiły i trzeba było w is kupować .(Chyba , że lubicie jak hajs się zgadza:3 )
4. Zmniejszcie drop "epiców " z bossa.Bo leci z każdego prawie lub co drugi.

No jak na razie to na tyle.Nie chciałeś napisać na pw , to macie tutaj parę minusów serwera.

PS:
18:10 , a strona ,forum ma być 2h przed startem, a start najpóźniej o 20:00:*
Więc na co czekacie?Punktualność się ceni kochani.Na szacunek trzeba zapracować.

Życzę powodzenia.Pozdrawiam Chillout.

Sorry ,że może jestem lekko nie miła.Niestety, dyscyplina , zaangażowanie jest bardzo ważne na serwerze.

Opublikowano

Nie da się pograć z żadnego hostingu clienta . Pozdrawiam :)

To naprawdę dziwne zjawisko u Ciebie bo sekundę temu skończyłam pobierać.:)

' direct download " Tak wiesz jakbyś nie umiał

Opublikowano

To naprawdę dziwne zjawisko u Ciebie bo sekundę temu skończyłam pobierać. :)

' direct download " Tak wiesz jakbyś nie umiał

pozazdrościć szczęścia.. z tego linku nie da sie pobrać.. sam sprawdz ;]

//brak skanu

EDIT: leci ale po 200kb/s przy necie 10mb.. nice

d527743595.png

Opublikowano

pozazdrościć szczęścia.. z tego linku nie da sie pobrać.. sam sprawdz ;]

EDIT: leci ale po 200kb/s przy necie 10mb.. nice

O działa mi ten link co podałeś dzieki , 19 min i mam clienta ;3

Opublikowano

Oj oj oj ... :)

Pobierzcie Program FlashGet.

i Klikacie download .. Wklejacie bezpośredni link do clienta który podam niżej oraz Pobiera wam z max. Prędkością :)

//brak skanu

Pozdrawiam

Opublikowano

ta myslisz ze bedzie max pobierac ? mi 100 cos pobiera a jaki tego sens ze przy jednym mb pobierze mi to w taki sam czas ;/ myslisz ? niech star bedzie o 20 to jest dobra godzina a nie ze polowa wbije a polowa nie ;/ chcesz miec wartosciowych graczy jak najwiecej ? to zrob przysluge i przedloz to o jakies 40 min nic sie nie stanie a wielu graczą dasz do myslenia ze administracja ogarnieta ktora pomaga graczą proste

Opublikowano

Wiesz co to obciążenie? :P

O niesamowite naprawdę działa Ci , to wręcz cudowne.

PS:

Jestem kobietą.

o.O kobieta <3 , może gramy razem w sensie że gadamy przez ts'a i dotrzymujemy sobie towarzystwa ? .

Opublikowano

JA MAM 7 mb neta sciaga mi sie w 20 min .. po jaki chu^j sie kłócicie o to .. na temat serwera sie wypowiadajcie a nie o necie komu ile sie sciagnie ..

Venum

Opublikowano

o.O kobieta <3 , może gramy razem w sensie że gadamy przez ts'a i dotrzymujemy sobie towarzystwa ? .

Haha,gadać to mogę w sumie , ale gram sama.Mam zasady i w sumie nie wiem czy będę tu grać;]

Opublikowano

Haha,gadać to mogę w sumie , ale gram sama.Mam zasady i w sumie nie wiem czy będę tu grać;]

To daj mi jakiegoś ts'a wbije ;3

Opublikowano

JA MAM 7 mb neta sciaga mi sie w 20 min .. po jaki chu^j sie kłócicie o to .. na temat serwera sie wypowiadajcie a nie o necie komu ile sie sciagnie ..

to ze tak szybko ci sciaga nie oznacza ze start moze byc jak najwczesniej ;) liczy sie dogadanie a nie ;) wiesz na tym polega administracja zeby znim uzgodnic kiedy start ; ) a jesli okolo 20 % graczy ma slabego neta to warto poczekac nic nikomu sie nie stanie no chyba ze boisz sie ze juz o tej godzinie nie bedziesz mogl grac ;>

Opublikowano

To daj mi jakiegoś ts'a wbije ;3

Nie widzę jak na razie żadnej potrzeby Ci go podawać.

PS :

Nie spamujmy już bo zamkną temat lub dostane warna.

Temat zależy do wypowiadania się na temat serwera , a nie po to , że Ty chcesz ze mną pograć. o.O

A i osoby wyżej jesteście spoko , taki dobry net i po 100 leci najs bro.Ja mam 6steczkę na 4 komputery i ściągało mi się 15min nie całe:*

Opublikowano

to ze tak szybko ci sciaga nie oznacza ze start moze byc jak najwczesniej ;) liczy sie dogadanie a nie ;) wiesz na tym polega administracja zeby znim uzgodnic kiedy start ; ) a jesli okolo 20 % graczy ma slabego neta to warto poczekac nic nikomu sie nie stanie no chyba ze boisz sie ze juz o tej godzinie nie bedziesz mogl grac ;>

hehe .. mieszkam sam kolego sympatyczny mam swoj dom :) nikt mi godzin nie ustala .. ale nie o tym tu bedziemy teraz gadac .. mam nadzieje ze wystartuje serwer o tej 20 strona miala dzialac 2h przed a wciąż nie dziala :(

Venum

Opublikowano

hehe .. mieszkam sam kolego sympatyczny mam swoj dom :) nikt mi godzin nie ustala .. ale nie o tym tu bedziemy teraz gadac .. mam nadzieje ze wystartuje serwer o tej 20 strona miala dzialac 2h przed a wciąż nie dziala :(

A kogo interesuję,że masz własny dom?Chwalisz się czy żalisz?Prezentacja serwera chyba od tego nie jest.Co do startu serwera widać punktualność to u nich zaleta:*

Opublikowano

A kogo interesuję,że masz własny dom?Chwalisz się czy żalisz?Prezentacja serwera chyba od tego nie jest.Co do startu serwera widać punktualność to u nich zaleta:*

nie rozmawiam z tobą wiec stul pyszczek gruba swinko :)

Venum

Opublikowano

nie rozmawiam z tobą wiec stul pyszczek gruba swinko :)

Gruba świnka?Ależ Ty ambitny . Starasz się pocisnąć dziewczynie.Gratuluję.Niestety nie należę do osób , które obrażają innych , a tym bardziej na forum .. Więc sobie daruj bo nie będę się z Tobą kłócić lub wyzywać.

Opublikowano

Widzę community metina nadal na poziomie podstawówki w większości xD, znowu mnie natchnęło żeby w metina pograć o zgrozo więc fajnie by było aby serwer ruszył do tej 20 chociaż widziałem już różne jaja przy startowaniu serwerów w metinie to mam nadzieje że tutaj nic takiego nie będzie.

Tak czytam te wypociny to taką bekę cisnę że masakra, nie wiem jak można tak rageować jak ktoś chce komuś "dowalić" to polecam zrobić to inteligentnie chociaż co ja mówię jakby zacząć tutaj wypowiadać się na bardziej złożony sposób niż teksty z podstawówki to pewnie by mnie wyśmiali xD

Kocham liceum 3> xD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Gruba świnka?Ależ Ty ambitny . Starasz się pocisnąć dziewczynie.Gratuluję.Niestety nie należę do osób , które obrażają innych , a tym bardziej na forum .. Więc sobie daruj bo nie będę się z Tobą kłócić lub wyzywać.

nie rozmawialem z toba to po jaki chu^j sie wtrącasz ? zamknij brzydki ryjek i mam gdzies czy jestes dziewczyna wtracasz sie do rozmow to pocisne :* a teraz brzydka ruda gruba swinko przebiegnij sie a nie czekasz na start serwera wcinając pączka :)

Venum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...