Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emociaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwer poczekam, mam nadzieję że będzie się dało w miarę przyjemnie grać :)

Co do wypowiedzi niektórych osób na temat osoby - Chillout. to jesteście śmieszni . Same wyzwiska, nie potraficie szanować zdania drugiej osoby i vice versa ... Jedyna osoba która coś mądrze napisała a od razu została wyśmiana.

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie rozmawialem z toba to po jaki chu^j sie wtrącasz ? zamknij brzydki ryjek i mam gdzies czy jestes dziewczyna wtracasz sie do rozmow to pocisne :* a teraz brzydka ruda gruba swinko przebiegnij sie a nie czekasz na start serwera wcinając pączka :)

Bo jesteś przykry obrażasz każdego i nabijasz posty w prezentacji serwera.W której nie oto chodzi.Nie wtrącam się do rozmów wyraziłam swoje zdanie na Twoje słowa,które nie przynoszą w tej prezce nic sensownego..Hmm .... Nie gram w metina.;* Więc raczej Ty sobie zjadaj pączusie ! Smacznego, polecam z bitą śmietaną.

Opublikowano

Prosze o nadanie wyżej ostrzeżenia dla koleżanki bo nie lubie głupich dziewczyn.

I pytaneczko związane z serwerkiem:

Będzie paczerek ?

i SMy które będą na start będą na każdą nową założoną postać?

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

Bo jesteś przykry obrażasz każdego i nabijasz posty w prezentacji serwera.W której nie oto chodzi.Nie wtrącam się do rozmów wyraziłam swoje zdanie na Twoje słowa,które nie przynoszą w tej prezce nic sensownego..Hmm .... Nie gram w metina.;* Więc raczej Ty sobie zjadaj pączusie ! Smacznego, polecam z bitą śmietaną

hmm wyrazasz swoje zdanie na moje slowa bo nie przynosza nic sensownego w tej prezce .. pomysl w tym momencie ze sama sie wbilas w moj temat i twoje slowa rowniez w tej prezce nie sa sensowne ,, nie grasz w metina to po ciul tu siedzisz ? mam gdzies posty niedlugo nowe konto zaloze w dupie mam ilosc nabitych postow

Venum

Opublikowano

nie rozmawialem z toba to po jaki chu^j sie wtrącasz ? zamknij brzydki ryjek i mam gdzies czy jestes dziewczyna wtracasz sie do rozmow to pocisne :* a teraz brzydka ruda gruba swinko przebiegnij sie a nie czekasz na start serwera wcinając pączka :)

Brakuje jeszcze tekstów w stylu "gdybym cię spotkał w realu to bym najebał" xD dawno takiego gówna nie czytałem aż mi się przypomina jak takich jak ty tępiłem tekstami po których nie wiedzieli co odpisać bo nie wiedzieli o co chodzi, lub jak zapraszaliśmy typków na TS'a a tutaj wbijał buntownik :D lub nie wbijał bo miał nasrane w gaciach i leciały teksty że mikro nie ma hehe. Do ludzi z IQ powyżej 50 zaprzestańcie się z takimi zabawiać na forum bo szkoda za taki spam warny dostawać a jego można reportować toż to nie problem.

Nie wiem w sumie dlaczego ja tutaj wgl się wypowiadam, w sumie to mi się nudzi.

@Topic: jak jest jakiś adminek z serwera to niech zarzuci info czy warto wgl czekać bo nie ma sensu się bawić w przedłużanie i przekładanie terminów

@edit: hehe buntownik mnie jedzie na pw: http://screenshooter.net/6117889/fxysyfk

NJxbd4x.png

Opublikowano

Bo jesteś przykry obrażasz każdego i nabijasz posty w prezentacji serwera.W której nie oto chodzi.Nie wtrącam się do rozmów wyraziłam swoje zdanie na Twoje słowa,które nie przynoszą w tej prezce nic sensownego..Hmm .... Nie gram w metina.;* Więc raczej Ty sobie zjadaj pączusie ! Smacznego, polecam z bitą śmietaną

hmm wyrazasz swoje zdanie na moje slowa bo nie przynosza nic sensownego w tej prezce .. pomysl w tym momencie ze sama sie wbilas w moj temat i twoje slowa rowniez w tej prezce nie sa sensowne ,, nie grasz w metina to po ciul tu siedzisz ? mam gdzies posty niedlugo nowe konto zaloze w dupie mam ilosc nabitych postow

Oj tam, oj tam.Nie będę się kłócić nie jestem taka.Więc wyluzuj i nie spinaj.A tak o , grałam kieedyś na pierwszym Tuorze i patrzę co tu się dzieję.

Opublikowano

Vroy odpisz na PW i podaj tego TSa albo pisz na gg

Jeśli pomogłem,moje informację się przydały daj +;)

Opublikowano

otworzysz zapowiedź tuors2 ? chciałbym dodać generator bo mam teraz czas a nie mam jak powiadomić o starcie ludzi

Otwieram, czas na dodanie generatora do 21

Opublikowano

Client na 1 stronie prezentacji, co do strony, będzie niebawem start max 21:30 .

Fajnie, będzie lagowała strona napewno wszyscy zdążą zrobić konta ...

P/S Ten client na XP a jak ktoś ma 7/8 to co ma zrobić?

1368442936-U921713.jpg

Opublikowano

Client na 1 stronie prezentacji, co do strony, będzie niebawem start max 21:30 .

W dupsko się cmoknij :* start z godziny 19 co chwilę przekładany.. pisze jak byk że o 15 miał być udostępniony client na 7 i spolszczenie którego się nie doczekaliśmy aż do tej pory.. Serwer jeszcze nie wystartował a mnie już wystarczająco zniechęciliście..

d527743595.png

Opublikowano

Widze mało hejtów to jedziemy Hihihi

I co kurwa ? znów po 2 dniach padnie ? Gówno jebane 21 miało być od 19 co 30 min pizdy przekładacie I co kurwa ? gówno o 3 w nocy może

otworzycie serwer ? jak kurwa większość ludzi idzie do szkoły ? lub do pracy ? Może pomyślcie jak chcecie w środku tygodnia startować to może

Pierw wszystko zróbcie ?

Opublikowano

Widze mało hejtów to jedziemy Hihihi

I co kurwa ? znów po 2 dniach padnie ? Gówno jebane 21 miało być od 19 co 30 min pizdy przekładacie I co kurwa ? gówno o 3 w nocy może

otworzycie serwer ? jak kurwa większość ludzi idzie do szkoły ? lub do pracy ? Może pomyślcie jak chcecie w środku tygodnia startować to może

Pierw wszystko zróbcie ?

Nie jesteś zabawny.

1368442936-U921713.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...