Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emociaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziekuje wszystkim za dobre słowa, jak wrócę ze szkoły odrazu upne launchera abyście moi drodzy mogli szybciej wejść na serwer (info dla tych którzy maja slabe lącze) . Chcialbym takze poinformowac aby nikt nie robił 20 kont bo i tak po IP dostanie monety na jedno . Pozdrawiam serdecznie !!!

O to gitarka :) Ale launchera zrob juz calego dla tych co jeszcze clienta nie maja lub dopiero zaczna pobierac :D (Chodzi mi o root locale icon folder lib ikona startowa)

@Top

Na server wejde zobaczyc co i jak :P

PS. Mowisz zeby nie robic 20 kont bo po ip bedzie na jedno, a jak ja mam zmienne ip? :D jakos zaradzicie na to?

I ABS poprawcie :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Nawet ciekawy .. wiele nowych bossów mozna sie ladnie pobawic .. wbijam :)

Venum

Opublikowano

Start jak pisałem miałbyc 18-20 myślę że o 19:00, o 17 będzie klient na Win 7 chce żeby gracze mieli troche czasu na sciągnięcie go .

96162453691265193809.png

Opublikowano

prosiłbym administracje by clijenta dali 3 godz przed lub wiecej iz jesli duzo graczy bedzie pobierac bedzie nie rowny start bo jednym szybciej a drugim wolniej wiec prosze uszanowac t o i dajcie 3 godziny przed bo 2 godziny to mi sie moze sciagnac i wielu graczą film zajmujacy 600 mb a nie clijent 800 + mb

Opublikowano

Tak troche czasu.... 1 h ? Wes pomyśl nie którzy mają np. 2mb internet jak bysnie nie mogli jutro zrobic startu po 16.00 to wsyzscy na spokojnie by sb cleant sciagneli i bybylo ok... !

Opublikowano

Cieszę się że zrobiliście reaktywację serwera, niestety teraz nie zagram ponieważ jest koniec roku szkolnego i muszę poprawiać oceny ;)

51386897.jpg

Opublikowano

Proszę pobierać klienta który jest na pierwszej stronie prezentacji, chwilowo mamy problem HOSTOWO.EU ma awarię i odpalamy strone na zastępczym hostingu . Dla tych którzy mają wolniejszy internet, dam launchera . który waży jedyne 1mb .

Jej kolejny serwer na tych samych plikach...

chociaz byscie nazwy map i przepustek pozmeiniali a nie wszystko to samo....

2 odslona serwera a wy nie zwrocicie graczom sm'ow? to nie macie backapu bazy danych ze nie wiecie kto ile zainwestowal?

Szkoda czasu na ten serwer nie polecam go

Piszę wyraźnie że oddamy, nie wiem oco ci chodzi, jeśli widzisz że REAKTYWACJA serwera, to chyba wszystko powinno być takie same a nie inne .

Wiadomo o której jest start serwera ?

MYślę że na 19:00 wszystko będzie okej .

96162453691265193809.png

Opublikowano

Jej kolejny serwer na tych samych plikach...

chociaz byscie nazwy map i przepustek pozmeiniali a nie wszystko to samo....

2 odslona serwera a wy nie zwrocicie graczom sm'ow? to nie macie backapu bazy danych ze nie wiecie kto ile zainwestowal?

Szkoda czasu na ten serwer nie polecam go

Przeciez to nie jest ta sama administracja co na Tuorrze. To jest podrobka, wzieli pliki (ktore udostepnil 360) i zrobili nazwe Tuor s2. Glupio zrobili, ale o tym sie sami przekonaja.

Zobaczymy co wyjdzie, ale moim zdaniem konkurencja Was zje po dniu.

Opublikowano

Przeciez to nie jest ta sama administracja co na Tuorrze. To jest podrobka, wzieli pliki (ktore udostepnil 360) i zrobili nazwe Tuor s2. Glupio zrobili, ale o tym sie sami przekonaja.

Zobaczymy co wyjdzie, ale moim zdaniem konkurencja Was zje po dniu.

jesli chodzi o ddos to się nie boimy .

96162453691265193809.png

Opublikowano

heh clijent 4 godziny przy 1 mb necie ... brawo <3 a na lancher nie bd widac nowych itemow ;d

15 min i jest cliencik <3

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Wiem , że pisaliście iż dogadaliście się z poprzednim Teamem ? No Powiedz jak ? Jeśli oni Quadrona mieli w dupie ''mają'' i wgl to Tuora myślisz , ze nie ? I jakas mamy pewnosc , ze to nie sa przyjebane pliki z neta a wy macie male doświadczenie ?

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

Administracji osobiście nie znam.Jedno jest pewne jest całkiem nowa,a to bardzo dobrze. :)

Grając kiedyś na tuorze , stwierdzam , że był ciekawy i w ogóle się nie nudził..więc dobrze ,że go reaktywujecie .:)

Życzę powodzenia.

Z góry dziękuję za 5pkt:*

Opublikowano

Kurcze przy internecie 10mb pobiera się z prędkościa +/- 400kb/s więc jakoś szału nie ma..

Na serwer oczywscie serdecznie wszystkich zapraszam.. Cos czuje że lipy nie będzie.. Mam nadzieję że troche ludzi na serwer zawita ;]

d527743595.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...