Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Autorski][Wsparcie MySQL] yHardcore v0.3 - zaawansowany plugin hardcore

Yscad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Znawca
Opublikowano

Świetnie, a jak zrobić żeby gracz dostawał bana na zawsze?

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Plugin zaaktualizowany? Ponieważ mi nadal nie działa. mam bukkit 1.5.2 R01

Dzisiaj postaram się zrobić aktualizację.

Świetnie, a jak zrobić żeby gracz dostawał bana na zawsze?

Ustaw jakąś dużą wartość np. 32140800 to około roku.

@edit Miałem dzisiaj wydać aktualizację ale po przeglądzie kodu stwierdzam, że większość błędów, które zgłaszaliście nie powinny występować ale znam prawdopodobną przyczynę złego działania pluginu. Możliwe, że występuję błąd przy łączeniu do bazy danych więc za każdym razem gdy plugin nie działa tak jak powinien sprawdźcie czy w konsoli nie pojawił się jakiś błąd.

Opublikowano

Połącz Ten plugin z pluginem ScoreboardStats i wtedy bd fajnie :)

Is Very, Very Good Plugin

I zrób tak aby działało bez MYSQL

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Ok. To jeszcze prosze zrób tak aby plik yHardcoreDatabase Był zapisany w formacie: .yml

Ten plugin jest lepszy niż ten co jest u skkf'a!

TDepLbR.gif

Opublikowano

@UP dziala bez bazy danej MySQL.

Była już aktualizacja?

Edytowałem mój ostatni post. Są w nim wyjaśnienia.

Ok. To jeszcze prosze zrób tak aby plik yHardcoreDatabase Był zapisany w formacie: .yml

Ten plugin jest lepszy niż ten co jest u skkf'a!

Zastanawiałem się właśnie czy nie dodać tego formatu bo z tego co zaobserwowałem to SQL sprawia dużo problemów.

Opublikowano

Jeszcze mógłbyś napisać lepszą wersje MyCommand i Factions Wtedy będziesz sławny :)

Może kiedyś. ;)

Opublikowano

Dodaj do plaga yhardcore lub zrob dodatek o nazwie tryb ducha: gracz po śmierci może wbić na serwer ale nie może pisać, niszczyć, komend wpisywać ani nic. może tylko latać i teleportować się do losowego gracza kliknięciem ppm. nikt go nie widzi zależy od tego jak się ustawi w configu i dodaj jeszcze ograniczenie slotów dla graczy w trybie ducha i takie coś ze gracza w trybie ducha & W mixturce zycia zmień lub usuń napis no effect i dodaj możliwość ustawienia koloru tej mixturki & Jak chcesz jeszcze więcej pomysłów mój skype to mat41997

TDepLbR.gif

Opublikowano

Dodaj do plaga yhardcore lub zrob dodatek o nazwie tryb ducha: gracz po śmierci może wbić na serwer ale nie może pisać, niszczyć, komend wpisywać ani nic. może tylko latać i teleportować się do losowego gracza kliknięciem ppm. nikt go nie widzi zależy od tego jak się ustawi w configu i dodaj jeszcze ograniczenie slotów dla graczy w trybie ducha i takie coś ze gracza w trybie ducha & W mixturce zycia zmień lub usuń napis no effect i dodaj możliwość ustawienia koloru tej mixturki & Jak chcesz jeszcze więcej pomysłów mój skype to mat41997

Myślę, że tryb ducha byłby tylko potencjalną dziurą dla różnorakich błędów. W następnej wersji dodam możliwość zmiany typu mikstury.

Opublikowano

Myślę, że tryb ducha byłby tylko potencjalną dziurą dla różnorakich błędów. W następnej wersji dodam możliwość zmiany typu mikstury.

Nie dodawaj trybu ducha! Gracz tp do gracza spisuje kordy i jeb po zabawie...

Opublikowano

Nie dodawaj trybu ducha! Gracz tp do gracza spisuje kordy i jeb po zabawie...

Źle mnie zrozumiałeś. Nie mam zamiaru dodawać trybu ducha bo mógłby on powodować dużo problemów.

Opublikowano

Plugin jest super !, świetnie dopracowany i wogólę

Lubię to

Oto moje teorie:

2+2=9

4:1=2

1x1=1

Woda jest bezbarwna bo soki itp mają kolor

Opublikowano

Super plugin!

Brakowalo dobrego pluginu hardcore dla serwerow bukkit. ;-)

I brakuje jeszcze dobrego pluga na anty spam na tabliczkach, w czacie i wszędzie żeby nie spamili w każdy możliwy sposób.

Źle mnie zrozumiałeś. Nie mam zamiaru dodawać trybu ducha bo mógłby on powodować dużo problemów.

Czemu, kordy zawsze można zmienić?

TDepLbR.gif

Opublikowano

I brakuje jeszcze dobrego pluga na anty spam na tabliczkach, w czacie i wszędzie żeby nie spamili w każdy możliwy sposób.

Czemu, kordy zawsze można zmienić?

Ty myślisz człowieku? Serwer HARDCORE! to taki serwer na którym walczysz o każde życie! Jezeli ktoś zna twoje je**ne kordy giniesz zostajesz okradziony itd!

Opublikowano

Dodaj aby ten plugin działał tylko na wybranych światach. a nie na wszystkich

Określ dokładniej o co ci chodzi. Chcesz by na wybranych światach gracze nie tracili żyć?

Opublikowano

Fajny przydatny plusie lecz znalazłem 1 bug ;) ma on nazwę b83e i występuje po restarcie serwera poniewaz plugin nie zapamiętaje ostatniej sesji logowania (przed restartem)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...