Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Autorski][Wsparcie MySQL] yHardcore v0.3 - zaawansowany plugin hardcore

Yscad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol. Bardzo dobry kod :D wszystko poukładane w kodzie.

Tylko fajne by było jak byś dodał wspomaganie do mobareny/worldguarda. np regiony gdzie nie traci się żyć, i żeby na arenie nie zabierało. Wtedy było bo super :D

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lol. Bardzo dobry kod :D wszystko poukładane w kodzie.

Tylko fajne by było jak byś dodał wspomaganie do mobareny/worldguarda. np regiony gdzie nie traci się żyć, i żeby na arenie nie zabierało. Wtedy było bo super :D

Kod w wersji v0.2 jest jeszcze lepiej poukładany. Poświęcam dużo energii na poprawę kodu, ponieważ ten projekt pochodzi z czasów kiedy nie potrafiłem jeszcze dobrze układać kodu więc jest jeszcze dużo do poprawy. ;)

Jeśli chodzi natomiast o bezpieczne regiony to są one w planach a obecnie można dać graczom uprawnienie "yhardcore.immortal" na dany świat (np. na ten z arenami) dzięki czemu nie będzie tracić żyć.

A teraz informacje o wersji v0.2. Mam już gotowe jedzenie złotych jabłek, poprawiłem uprawnienia i kilka błędów oraz zrobiłem kilka mniejszych poprawek, które opiszę przy kolejnej aktualizacji, którą wydam w ciągu najbliższych dni.

Opublikowano

Zejefajny plugin Kurde takiego czegoś szukałem , dodaj to jedzenie diaxa i będzie gites :O , tylko przydało się by możliwośc zmiany ID przedmiotu do jedzenia, chyba, że w plugin.yml jest to ID do zmiany

04343724698121906598.gif

Opublikowano

Zejefajny plugin Kurde takiego czegoś szukałem , dodaj to jedzenie diaxa i będzie gites :O , tylko przydało się by możliwośc zmiany ID przedmiotu do jedzenia, chyba, że w plugin.yml jest to ID do zmiany

Obecnie mam gotowe jedzenie złotego jabłka lecz wpadłem na jeszcze inny pomysł. Mógłbym spróbować zrobić miksturę, która nazywała by się powiedzmy "Mikstura życia" a zdobyć by ją można przez crafting z przedmiotów ustawionych w konfiguracji. Zapobiegło by to np. przypadkowemu kliknięciu na diament.

Opublikowano

Obecnie mam gotowe jedzenie złotego jabłka lecz wpadłem na jeszcze inny pomysł. Mógłbym spróbować zrobić miksturę, która nazywała by się powiedzmy "Mikstura życia" a zdobyć by ją można przez crafting z przedmiotów ustawionych w konfiguracji. Zapobiegło by to np. przypadkowemu kliknięciu na diament.

Dobry pomysł :) Czekam na udoskonalenie pluginu :)

Opublikowano

@ref

Aktualizacja v0.2 dostępna. Lista zmian:

• Wsparcie dla Java 6
  • Dodana możliwość jedzenia złotych jabłek by otrzymać dodatkowe życie.
  • Poprawa błędów.
  • Poprawa uprawnień.

I w sumie tyle. Więcej czasu poświęciłem na udoskonalanie kodu niż dodawaniu nowych rzeczy. W następnej aktualizacji postaram się dodać możliwość zmiany przedmiotu dodającego życia z złotego jabłka na specjalną miksturę. Zachęcam też do dawania propozycji co powinno się znaleźć w następnych wersjach oraz zgłaszania błędów.

Link do pobrania jest w temacie.

Opublikowano

Prosze o dodanie w nastepnej wersjii

• eating (ID w configu)
  • Jak masz bana aby pisalo kiedy minie
  • itp wiecej uzdolnien

Mam zamiar dodać więcej możliwości konfiguracji jedzenia. Jeśli chodzi o wyświetlanie czasu bana to jest on wyświetlany gdy z banem wejdziemy na serwer i kiedy użyjemy /yh info <player> w czasie gdy gracz ma bana.

Opublikowano

Mam zamiar dodać więcej możliwości konfiguracji jedzenia. Jeśli chodzi o wyświetlanie czasu bana to jest on wyświetlany gdy z banem wejdziemy na serwer i kiedy użyjemy /yh info <player> w czasie gdy gracz ma bana.

To bardzo milo ;)

Opublikowano

staryy...plugin...bez owijania w bawełnę...JEST ZAJE**STY WYKUR**STY! Aktualizuj, dodawaj bo masz talent!

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Wiam, to znowu ja, bugów już nie ma lecz spami w konsoli tym samym dlatego chciałbym abyś mógł przerobić ten Plugin jesli masz dalej Kod Źródłowy w Eclipse i usunąć to do połączenia sie z MySQL itd...
A bany moze zapisawac w \plugins\Yhardcore\zmarligracze.yml , czy cos takiego.l...
i bys udostepnil mi go oraz takze na swoim temacie bo pewnie duzo osob tez beda chcieli bez tych baz...
ts.minegold.pl

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

Yscard a co sie stanie jeśli nie wpiszesz mysql ? Będzie cos nie dzialac

A i prosze wejdz na mój ts 3 : ts.minegold.pl

plsss !!!!!!

Mam nadzieję, że już nie będzie problemów.

A jeśli ktoś jeszcze będzie potrzebował pomocy niech pisze śmiało. ;)

Opublikowano

Wiam, to znowu ja, bugów już nie ma lecz spami w konsoli tym samym dlatego chciałbym abyś mógł przerobić ten Plugin jesli masz dalej Kod Źródłowy w Eclipse i usunąć to do połączenia sie z MySQL itd...
A bany moze zapisawac w \plugins\Yhardcore\zmarligracze.yml , czy cos takiego.l...

i bys udostepnil mi go oraz takze na swoim temacie bo pewnie duzo osob tez beda chcieli bez tych baz...

ts: ts.minegold.pl

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

ts: ts.minegold.pl

Zgadzam się baza MySQL jest nie potrzebna. Na moim serwerze (hosting crafserve) nie reaguje na polecenia. SŁABO (to tylko u mnie). Więc dołączam się w prośbie o dodanie folderu z "DATA" w którym bedzie zapisywane kto ma bana na ile itp.

Opublikowano

@UP: Jestem za.

A co do pluginu to super alternatywa dla LifeMC : )

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Już pracuję nad rozwiązaniem problemu.

@edit Problem został rozwiązany. Wersja v0.2.1 jest już dostępna do pobrania. ;)

Opublikowano

Już pracuję nad rozwiązaniem problemu.

@edit Problem został rozwiązany. Wersja v0.2.1 jest już dostępna do pobrania. ;)

Czy w dalszym ciągu jest potrzebna baza danych MySQL? :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...