Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Autorski][Wsparcie MySQL] yHardcore v0.3 - zaawansowany plugin hardcore

Yscad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, po prostu maja osoby 0 zyc a sobie chodza po mapie.

Moze jakies permissions trzeba do dedania dodac ?

Op domyślnie ma, że nie traci żyć.

Ps. Bana dostaje się dopiero gdy się ma 0 żyć i się umrze bo jest to wskaźnik dodatkowych żyć.

Opublikowano

a jak wyłączyć ten wskaźnik, żeby tego nie było ?

Jego się nie wyłącza bo on pokazuje ile się ma dodatkowych żyć.

up@ to troche bez sensu - edytuj tak ze gdy ma sie 1 zycie i deadnie to banuje .

Czy ja wiem czy takie bezsensu. Zwyczajnie pokazuje dodatkowe życia i osobiście uważam, że jest to logiczniejsze. Ale może dodam możliwość zmiany tego w konfiguracji.

Opublikowano

Podobny plugin już istnieje.

============================================================

Jeśli ci pomogłem daj like :)

===================================================================

Opublikowano

Podobny plugin już istnieje.

To co? Istnieje wiele projektów samochodów ale cały czas powstają nowe. Może też istnieć setki podobnych pluginów a użytkownicy sami decydują jakiego chcą używać.

Opublikowano

Twój plugin jest świetny! Znalazłem tylko 1 błąd - gdy w czasie przeznaczonym na pożegnanie się z serwerem, gracz, który miał być zbanowany zrobi reloga, to ban jest anulowany, a gracz dostaje z powrotem 1 życie (przynajmniej u mnie tak było).

Poszukuję programistów java do dużego projektu (nowy tryb gry oraz kilka innych ciekawych pomysłów) - kontakt poprzez pw na forum, tam podam ewentualnie inne sposoby kontaktu.

~ErroR 69 - Brain Not Found

Opublikowano

Twój plugin jest świetny! Znalazłem tylko 1 błąd - gdy w czasie przeznaczonym na pożegnanie się z serwerem, gracz, który miał być zbanowany zrobi reloga, to ban jest anulowany, a gracz dostaje z powrotem 1 życie (przynajmniej u mnie tak było).

W sobotę lub niedzielę wydam aktualizację poprawiającą większość błędów. ;)

Opublikowano

Naprawde fajny plugin na serwery ale na serwery HardCore/Survival bo na prawdziwym hardcore śmierć=BAN ;)

Opublikowano

Kiedy będzie aktualizacja pluginu? Czekam z niecierpliwością ;)

Poszukuję programistów java do dużego projektu (nowy tryb gry oraz kilka innych ciekawych pomysłów) - kontakt poprzez pw na forum, tam podam ewentualnie inne sposoby kontaktu.

~ErroR 69 - Brain Not Found

Opublikowano

Kiedy będzie aktualizacja pluginu? Czekam z niecierpliwością ;)

Mam już zrobione tworzenie własnych receptur na miksturę życia i poprawione kilka błędów. Prawdopodobnie wydam ją wieczorem bo mam zamiar dodać jeszcze ograniczenie żyć.

@edit Aktualizacja v0.3 jest dostępna do pobrania. Dodana została mikstura życia, którą tworzy się dzięki przedmiotom określonym w konfiguracji. Poprawiłem też kilka błędów. ;)

Opublikowano

Moglbys dodac wsparcie daty? aby mozna zrobic "Ostatnie bany" :)?

Opublikowano

Moglbys dodac wsparcie daty? aby mozna zrobic "Ostatnie bany" :)?

Sprecyzuj dokładniej bo nie rozumiem jak miałoby to działać. ;)

Opublikowano

Plugin bardzo fajny lecz myślałem że będzie bez żyć jak u skkf :)

Możesz ustawić w konfiguracji domyślną ilość żyć na 0 i będzie jak u skkf'a. ;)

Opublikowano

Chodzi o to że teraz jeśli się dostaje pierwszego bana to dodaje rekord do tabeli z banami i ustawia ban na 1 i datę zakończenia bana i jeśli się skończy ban to tabela ban u danego gracza zmieniana jest na 0 a chodzi o to aby przy każdym banie dodawało osobny rekord do tabeli czyli np ID Nick Data czyli np tak:

ID Nick Data

1 rarlon 20-06-2013

2 rarlon1 20-06-2013

3 rarlon2 20-06-2013

A nie tylko zmieniało u danego gracza zmieniało ten 1 rekord i ban z 1 na 0 i z 0 na 1

Mam nadzieję że rozumiesz :D

Opublikowano

Chodzi o to że teraz jeśli się dostaje pierwszego bana to dodaje rekord do tabeli z banami i ustawia ban na 1 i datę zakończenia bana i jeśli się skończy ban to tabela ban u danego gracza zmieniana jest na 0 a chodzi o to aby przy każdym banie dodawało osobny rekord do tabeli czyli np ID Nick Data czyli np tak:

ID Nick Data

1 rarlon 20-06-2013

2 rarlon1 20-06-2013

3 rarlon2 20-06-2013

A nie tylko zmieniało u danego gracza zmieniało ten 1 rekord i ban z 1 na 0 i z 0 na 1

Mam nadzieję że rozumiesz :D

Rozumiem. Dodam to do listy rzeczy do zrobienia. ;)

Opublikowano

Ależ wy macie problemy :3
Ja ten plugin tak skonfigurowałem z dawną pomocą Yscad'a że jest tak jak u skkf'a (wszystko w configu i w langu)

Polecam Plugin, Fulsiek

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

Yscad dało by rade o edytowanie nazw itemów które sie craftuje i item który wychodzi z craftingu, bo chciałbym zmienic crafting z mikstruki na cos innego ;0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...