Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Autorski][Wsparcie MySQL] yHardcore v0.3 - zaawansowany plugin hardcore

Yscad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yscad dało by rade o edytowanie nazw itemów które sie craftuje i item który wychodzi z craftingu, bo chciałbym zmienic crafting z mikstruki na cos innego ;0

Nazwę przedmiotu możesz zmienić w pliku lang.yml. Jeśli chodzi natomiast o zmianę tworzonego przedmiotu to raczej nie będzie to możliwe w najbliższym czasie bo wszystko jest zaprojektowane właśnie pod miksturkę.

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A spróbował byś coś takiego dodać w nowym update ?

bo to z potka jest troche beznadziejne z tego powodu ze jak sie ja tworzy to jest tak

ryvjl3.jpg

i troche brzydko to wyglada .

Opublikowano

A spróbował byś coś takiego dodać w nowym update ?

Muszę się jeszcze zastanowić czy to tylko nie utrudni używania pluginu. Powiedz mi jeszcze na jaki przedmiot chciałbyś to zmienić.

@edit Wiem, że nie jest to szczególnie piękne ale jest proste i skuteczne. Serce służy do identyfikacji przedmiotu. Nazwa się do tego nie nadaje bo można ją zmienić w lang.yml więc postawiłem na opis. Teoretycznie można by to zmienić na jedzenie ale chciałem by przedmiot przywracał tylko życie bez dawania jakichś dodatkowych efektów. Więc postawiłem na miksturę bez efektów z odpowiednim identyfikatorem.

Opublikowano

Great:) Naprawde znakomity plugin!

PięknyCzat= Niebawem

HardcorowaGildia= Za 1-2 tygodnie

PvPSojusz=1 tydzien.

Pliki serwerowe:

Skkf Hardcore= za pare dni!= moze tydzien?

Opublikowano

No plugin supcio, a może w miejsce "No Effects" dałbyś rade umieścić jakieś "Dodaje życie na serwerze" lub coś podobnego... I czy mikstura nie mogłby być kolory Regeneracji lub Mikstury Leczenia? Bo teraz to tak średnio wygląda... A co z moją propozycją co do różnego zabierania życia od padania... Np. żeby można było wyłączyć VIP'owi zabieranie żyć od upadku z wysokości itd.

Opublikowano

up.

To raczej nie możliwe, tzn za dużo pracy. Można ustawić vipowi że dostaje składniki do eq na miksturę ponieważ sam MoJang gdyby zrobić miał hardcore to byłyby trudności z dodaniem tej opcji.

Opublikowano

No plugin supcio, a może w miejsce "No Effects" dałbyś rade umieścić jakieś "Dodaje życie na serwerze" lub coś podobnego... I czy mikstura nie mogłby być kolory Regeneracji lub Mikstury Leczenia? Bo teraz to tak średnio wygląda... A co z moją propozycją co do różnego zabierania życia od padania... Np. żeby można było wyłączyć VIP'owi zabieranie żyć od upadku z wysokości itd.

Nie da się zastąpić "No Effects" ale postaram się dać możliwość zmiany numeru mikstury np. na miksturę leczniczą. Postaram się też dodać wsparcie dla VIP i tracenia żyć w zależności od rodzaju śmierci.

Moglbys sie troszke pospieszyc z dodaniem tych Dat ;d?

To nie jest takie łatwe. Nie powinno się na szybko wprowadzać zmian bo może to więcej zaszkodzić niż poprawić. Nie jestem pewien czy dodam to w następnej wersji ale się postaram.

Opublikowano

+ dodaj wiecej "else" czyli " w przeciwnym razie "

Dlaczego bo gdy wpiszcze zle komende to wyskakuja jakies "kupy"

zrobic jakis ladny help itp

gdy zle wpiszesz /hc life

To wyskakuje help itp.

Opublikowano

+ dodaj wiecej "else" czyli " w przeciwnym razie "

Dlaczego bo gdy wpiszcze zle komende to wyskakuja jakies "kupy"

zrobic jakis ladny help itp

gdy zle wpiszesz /hc life

To wyskakuje help itp.

Sprawdzę co to i jak będzie coś źle działać to wydam poprawkę.

Opublikowano

Pytanko mógłbyś zmienić te ilość żyć aby pokazywało prawidłowo? Bo gdy mamy 3 życia pisze ze mamy 2... -.- Gracze to jakby nie patrzeć dzieci i mogą to źle odebrać.

Opublikowano

Pytanko mógłbyś zmienić te ilość żyć aby pokazywało prawidłowo? Bo gdy mamy 3 życia pisze ze mamy 2... -.- Gracze to jakby nie patrzeć dzieci i mogą to źle odebrać.

Postaram się poprawić.

Opublikowano

Czekamy na nowy update :)

yh life set add itd nie dziala pisze "BRAK ARGUMENTÓW" naprawic proszę ;3

Obecnie pracuję nad innym pluginem. Oznacza to, że prawdopodobnie w najbliższym czasie nie wydam pełnoprawnej aktualizacji tylko co najwyżej poprawki.

Opublikowano

@UP

Jak się wyjdze po śmierci z serwera od razu to tak się dzieje : /

Może dzisiaj wydam poprawkę. Tak jak mówiłem wyżej mam obecnie mało czasu bo pracuję też nad innym pluginem.

Opublikowano

@UP Jakim?

Trudno określić. Będzie to coś w stylu systemu obsługującego areny a każdy typ areny będzie ładowany jako osobny plugin.

Opublikowano

Czemu nie dodaje zycia po zjedzieniu KOX'a? : /

Zaaktualizowałem plugin...

Może masz innego bukkita bo do działania jest potrzebny najnowszy beta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...