Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

super wywalilo mnie jak wchodziem na ww i od tergo czasu nie moge sie polaczyc z serwerem - moze ktos ma/miał taki sam problem ?

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takiego serwera szukałem ! : ) Jeśli prezka na prawdę odzwierciedla serwer, to jest na prawdę fajnie, zaraz wbije, za kilka minut pobierze się client xD

1272247667773s.jpg

Opublikowano

coraz wiecej osob ma ten problem ;/ mi to sie nie podoba gdyz ja normalnie gralem - przywróćcie stare ustawienia

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

Zalogowałem się wszystko spoko tylko jedna rzecz.. na innych serwerach prawym przyciskiem myszy się obracało ekranem, a tutaj scrollem trzeba. Mnie się to nie podoba wię chciałbym zapytać jak to zmienić?

A nie masz przypadkiem pozmienianych ustawień na dolnym pasku? Ustaw sobie tam kamerę.

Opublikowano

TEAM jest ogarnięty i nie mów ze nei na wh jedziesz to sie dziwisz ze masz bana ?

A umiesz czytać cwelu? Napisałem, że dostałem bana za nic a po 10 minutach unban bo dopiero się skapnął, że podrobionego ssa dostał, naucz się czytać dziecko.

Opublikowano

A nie masz przypadkiem pozmienianych ustawień na dolnym pasku? Ustaw sobie tam kamerę.

Tak dawno w metka nie gralem ze juz o tym zapomnialem. Dzieki. BTW // serwer dobry, ale mogliscie dać bojowce bo robienie militara to tez jakiś dodatek. :)

Opublikowano

Grało sie fajnie ale na 1 odsłonie do puki jakieś dziecko nie napisało ze za wolny exp jest. :) teraz o połowe mniejszy jest.... nie mam pojecia jak wbila 1 osoba taki lv w 24 h jak Ozgi w 48 h nie mial takiego a grał WPkiem... teraz TOP BM. :) Coś mi tu śpierdzi. :)

Ogólnie mam mieszane uczucia do srv po zmienie tego expa. :)

Opublikowano

Popraw w generatorze stronę główną,rejestracje,client,spolszczenie,skan spolszczenia .

Bez tego

[color=#ffa500 

Czas do 9:00

- - - - - - - - - - - -

Ogólnie serwer nie jest zły.

Polecam

Nie poprawiłeś .

Cls

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...