Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Japier... Praktycznie same oszoly sie wypowiadaja... Nie moga sie przyczepic startu ktory bardzo sie udal, grze ktora jest bez zarzutow z braku bugow duzej ilosci osob ktora rosnie ! obecnie jest 720 online i rosnie od rana. To sie czepiacie tego ze 1 start byl nieudany... ZAPRASZAM GORĄCO DO GRY ! :) i do niczego itemshop potrzebny nie jest :)

Może i masz racje ale było by więcej ludzi gdyby odblokowali ludzi z zagranicy! Bo nikt kto ma IP zagraniczne nie może się zalogować i są niektórzy z Polski co mają polskie IP i też nie mogą się zalogować więc sam widzisz nie ma jak ocenić serwera

bo nie ma wstępu :( a widać jakie odpowiedzi się tu pisze ja proszę o Rade a ta czy ten mi wyskakuje z radą pustelnika śmiać się tylko z dziecka co pisze nie na temat :)

i24453_fullcolor.png

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jestem z Polski i jakoś też wbić na serwer nie mogę ... Błąd podczas łączenia.

dokładnie, ja mam neta z cyfrowego polsatu, czyli polskie IP, a wbić na serwer nie mogę, administracja pewnie sama nie ogarnia czemu nie możemy wbić i siedzi cicho, aż się śmiać chce...

Mam nadzieje że w końcu pomogą coś.

Jasio90.png
Opublikowano

Mam to samo co @up też Błąd podczas... powie ktoś co zrobić ?!

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Opublikowano

Mam problem. Gdy chce sie przeteleportowac np z m1 do dt, dt na orki, av1 do av2 to zamiast ekranu wczytywania pojawia mi sie czarny ekran i na tym gra sie zawiesza ZAWSZE. Po prostu moge tylko po 1 mapce chodzic jak chce przejsc na druga to musze wylaczyc gre i wlaczyc jeszcze raz i tak za kazdym razem. Moze mi ktos pomoc??

Opublikowano

Też mam dale błąd podczas łączenia się z serwerem :)

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Opublikowano

Administracja nie ogarnięta, dostałem bana za nic, po 10 min unban i GM Connor twierdzi, że dostał podrobionego SS'a i nawet nie przeprosił za bana. Tak samo zbanował gracza z topki a potem go odbanował bo mu się coś pomyliło. Ten GM ma 15 lat max.

Opublikowano

Administracja nie ogarnięta, dostałem bana za nic, po 10 min unban i GM Connor twierdzi, że dostał podrobionego SS'a i nawet nie przeprosił za bana. Tak samo zbanował gracza z topki a potem go odbanował bo mu się coś pomyliło. Ten GM ma 15 lat max.

ciesz sie że chociaż odbanował a nie pizgal kazdego po kolei bez dowodow

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Ch*j nas to obchodzi. Nadal nie mogę się połączyć z tym badziewiem. Macie zamiar sobie nadal w kulki lecieć ?

Puff :*

Opublikowano

Ch*j nas to obchodzi. Nadal nie mogę się połączyć z tym badziewiem. Macie zamiar sobie nadal w kulki lecieć ?

Nie połączysz się ponieważ twoje IP znajduje się poza granicami Polski , tak samo jestem z Polski ale mam zmienne IP i niestety wbić nie mogę :/ . Trochę głupie to blokowanie IP za granicą bo każdy by chciał zagrać ale trudno :(

Aha i jeszcze jedno do administracji , jak już tak blokujecie to zablokujcie też dostęp do strony bo jakoś smocze monety to elegancko doszły bez żadnych problemów ... szkoda że po chuja mi te SM'y jak na serwer wbić nie mogę ...

u6pv.jpg

Opublikowano

mieszkam w centrum mam neta z polskiego dostawcy nie netia,cyfra.plus czy vectra i błąd ale odjebaliscie z tym zagranmicznym ajpiii jak sam nawet nie wiedzialem ze mieszkajac w polsce żyje za granicą

Opublikowano

TEAM jest ogarnięty i nie mów ze nei na wh jedziesz to sie dziwisz ze masz bana ?

Opublikowano

Serwer prze :)

Polecam z jak najwiekszym usmiechem na japie:)

W ciagu 6h dobilem 86 lvl + buf 82 mam b.dobre eq jak na ten lvl i caly czas idzie sie w gore bez problemu.

WH jest caly czas banowany - GM lub GA siedzi w grze bez przerw a jak nie ma jednego to jest kolejny :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Zalogowałem się wszystko spoko tylko jedna rzecz.. na innych serwerach prawym przyciskiem myszy się obracało ekranem, a tutaj scrollem trzeba. Mnie się to nie podoba wię chciałbym zapytać jak to zmienić?

Opublikowano

IP: 37.59.25.85 Login Port: 29842
IP: 37.59.25.85 CH1 Port: 17090
IP: 37.59.25.85 CH2 Port: 26031
IP: 37.59.25.85 CH3 Port: 62332
IP: 37.59.25.85 CH4 Port: 38242
IP: 37.59.25.85 CH5 Port: 29478

74657374746573747465737474657374
PONG

testtesttesttest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...