Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i po co ten płacz że wam coś nie działa? Ethana to już odgrzewany kotlet który zaliczył w tope na starcie i nikt na takim syfie nie chciał grać. Pisałem w kolejnej zapowiedzi, że nie warto tracić nawet sekundy na granie na drugich/trzecich odsłonach, bo jeżeli na pierwszej administracja dała dupy z bugami/błędami/lagami itp to i da na drugim czy trzecim starcie. A reaktywują serwer tylko po to żeby zarobić jeszcze jakiś hajs póki mają opłaconego dedyka. Skąd taka sugestia? Bo odpalili wam drugi raz Ethane z jakimiś niedopracowaniami co czytam już tu przez 2 strony ;] Pozdro i traćcie swój cenny czas nadal na takich gównach jak Ethana czy PolishWorld

Opublikowano

Wy też macie tak że jak chcecie np zmienić widok kamery klikacie prawym przyciskiem myszy i zamiast regulować położenie widoku to tak jakbyście naciskali lewym przyciskiem czyli zaznacza się pole do którego ma postać iść :D

Opublikowano

Tylko ja mam normalne polskie IP, i nie mogę się zalogować.

Ka bum .

Administracjo, zrobisz w końcu coś?

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Opublikowano

Jeśli ktoś ma możliwość zmiany ip to polecam spróbować możliwe że jest jakiś błąd w bazie czy gdzieś który blokuje ip;//. Ja osobiście też mam ten sam problem ale niestety mam radiówke a więc lipa.

Opublikowano

Sam nwm 2 odsłona srv jakoś mnie nie zachęca do osiągnięcia top i grania. ;/ Coś się zjebało.... teraz gra się o wiele, wiele bardziej zjebanie.

Nwm czy może dlatego że exp jest słabszy a 98 % serwera jedzie na WH/NH i innych pierdołach. :)

PS: Nadal są bugi. :)

Opublikowano

No i po co ten płacz że wam coś nie działa? Ethana to już odgrzewany kotlet która zaliczył w tope na starcie i nikt na takim syfie nie chciał grać. Pisałem w kolejnej zapowiedzi, że nie warto tracić nawet sekundy na granie na drugich/trzecich odsłonach, bo jeżeli na pierwszej administracja dała dupy z bugami/błędami/lagami itp to i da na drugim czy trzecim starcie. A reaktywują serwer tylko po to żeby zarobić jeszcze jakiś hajs póki mają opłaconego dedyka. Skąd taka sugestia? Bo odpalili wam drugi raz Ethane z jakimiś niedopracowaniami co czytam już tu przez 2 strony ;] Pozdro i traćcie swój cenny czas nadal na takich gównach jak Ethana czy PolishWorld

Masz racje nie wbijam juz na ten syf.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ściągnąłem tą nakładkę i mimo, że w cliencie pisze, że channele off to mogę się zalogować :P Zobaczymy co z tego wyjdzie.

@EDIT:

Tak wygląda sytuacja w M1 Shinsoo/Jinno

16711779459667204306.jpg

85868270195221481368.jpg

Bardzo możliwe, że jest te 700 osób, biorąc pod uwagę to, że wszyscy teraz expią :P

Opublikowano

Pierwszy raz jak pobrałem clienta (przy pierwszym starcie) to samo gówno błąd jakiś dziś mówię 'a sprawdzę, czemu nie' tracę tylko mój czas na ten syf ani żadnego patchera, ani nic. Może i bym zagrał, ale co to za serwer skoro przy odpalaniu clienta ma się już problemy. Wolę nie wiedzieć co by było dalej. Piontka.

Opublikowano

Jak ktoś się nudzi niech polata po v2 pająki. :) Od początku do konca v2 naliczyłem 7 typa na WH. ;) 2 było czystych. A to tylko na ch4. :>

Jak chcecie grajcie ja już się co nie co przekonałem do srv na 1 odsłonie. ( nie chodzi o navi ).

Opublikowano

Witam.

Mam pytania:

-Czy są jakies bugi?

-Czy admini ogarnięci i naprawiaja odrazu jak cos jest zepsute?

-Czy dobrze sie gra?

-Czy nie ma duzo dzieci?

-I czy oplaca sie grac?

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Witam.

Mam pytania:

-Czy są jakies bugi? MAŁE BUGI

-Czy admini ogarnięci i naprawiaja odrazu jak cos jest zepsute? Tylko banuja plebs... ale tak banuja ze jak dostaniesz bana to nie kickaja cb.. tylko zostawiaja wiec az cb nie lognie masz szanse dac eq na 2 konto.

-Czy dobrze sie gra? Tak sobie... 0 wolnych spotów.. w pizdu wh/nh

-Czy nie ma duzo dzieci? Każdy jest dzieckiem puki ma rodziców.

-I czy oplaca sie grac? Tak/Nie... ja np nie mam zamiaru tracić czasu ;d z różnych powodów.

Opublikowano

Witam.

Mam pytania:

-Czy są jakies bugi?

-Czy admini ogarnięci i naprawiaja odrazu jak cos jest zepsute?

-Czy dobrze sie gra?

-Czy nie ma duzo dzieci?

-I czy oplaca sie grac?

- Mając 90 lev. nie wykryłem żadnego.

- Ogarnięci są na pewno i naprawiają.

- Bardzo dobrze.

- To metin więc są dzieci ;] ale mało ich.

- Jak najbardziej.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Witam,

pobrałem klienta pełną wersje i pisze mi przy logowaniu''Błąd podczas Połączenia'' jakaś rada ?

Za pomoc like ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

- Mając 90 lev. nie wykryłem żadnego.

- Ogarnięci są na pewno i naprawiają.

- Bardzo dobrze.

- To metin więc są dzieci ;] ale mało ich.

- Jak najbardziej.

Jak najbardziej, to ten serwer jest postawiony dla Dzieci IS. Pet, IS, mount, IS ( tylko is) A mało te rzeczy nie dają, do tego TEAM to banda dzieci mpc .. Zobaczymy, ile to ''coś'' jeszcze postoi.

Nie pozdrawiam, nie polecam .. :)

Opublikowano

Witam,

pobrałem klienta pełną wersje i pisze mi przy logowaniu''Błąd podczas Połączenia'' jakaś rada ?

Za pomoc like ;)

Weź rade pustelnika , powinno pomóc

Polecam serwer.

9kf9.png

Opublikowano

Japier... Praktycznie same oszoly sie wypowiadaja... Nie moga sie przyczepic startu ktory bardzo sie udal, grze ktora jest bez zarzutow z braku bugow duzej ilosci osob ktora rosnie ! obecnie jest 720 online i rosnie od rana. To sie czepiacie tego ze 1 start byl nieudany... ZAPRASZAM GORĄCO DO GRY ! :) i do niczego itemshop potrzebny nie jest :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...