Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer dno , pliki były już na mpc. :D

mało osób gra ;] może tym razem nie będzie navi :D

500online się trzyma i rośnie.

Pliki były na mpc? Tak, te zbugowane przed resetem <3

A powiedz mi, dlaczego pliki np. xen*xa, r*vii i innych sławniejszych serwerów są udostępnione

i te serwery stoją i cieszą się popularnością?

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 163
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech ogarną logowanie, mam clienta mam launchera i nie działa.

No poczekam, bo widać, że warto zagrać.

Kiedyś coś tu będzie.

<333

Opublikowano

Może ktoś podać tego Lunchera ? bo pobrałem przed chwilą tego Pełnego Klienta ale czytam ,że jeszcze jakiś luncher jest ;d A zalogować się też nie mogę

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

500online się trzyma i rośnie.

Pliki były na mpc? Tak, te zbugowane przed resetem <3

A powiedz mi, dlaczego pliki np. xen*xa, r*vii i innych sławniejszych serwerów są udostępnione

i te serwery stoją i cieszą się popularnością?

Pliki Ravii udostępnione, haha chyba w dupie. Oni mają profesjonalną administrację i nie pozwolą na takie coś jak wy. Pozdro.

Opublikowano

Pliki Ravii udostępnione, haha chyba w dupie. Oni mają profesjonalną administrację i nie pozwolą na takie coś jak wy. Pozdro.

Jak Ci się nie podoba to wyjdz, a nie spamujesz bezsensownie..

Opublikowano

Administracja nie ogarnia serwa, mam zbugowaną postać od parunastu godzin, napisałem do adma pare wiadomości i nic. Na forum oczywiście był, lecz nic nie robił ;/. Serwery fajny ale Administracja MASAKRA ;/ Szkoda a tak fajnie było xD ;/.......

Opublikowano

Administracja nie ogarnia serwa, mam zbugowaną postać od parunastu godzin, napisałem do adma pare wiadomości i nic. Na forum oczywiście był, lecz nic nie robił ;/. Serwery fajny ale Administracja MASAKRA ;/ Szkoda a tak fajnie było xD ;/.......

To, że administracja Ci nie odpisuje to się im nie dziwie. Są setki osób które mają takie problemy..

Opublikowano

To, że administracja Ci nie odpisuje to się im nie dziwie. Są setki osób które mają takie problemy..

no, no, tysiące od razu. Też serwa nie polecam, nie umieją pomóc tym co mają błąd podczas łączenia się z serwerem, tylko umieją odpowiedzieć że wszystko działa.

Też mam błąd chociaż mam wszystko co powinienem mieć.

Jasio90.png
Opublikowano

Ja dalej tak samo się od wczoraj nie mogę zalogować nawet już drugi raz ściągałem clienta pierwszego i nawet te jebne łatki

i dalej nie moge...

beka totalna w sumie bo 600 osób jest a ja sie zalogowac nie mgoe.

Opublikowano

dla mających błąd dodajcie ethana.exe (to czym odpalacie serwer) do wyjątków w antywirusie i ewentualnie w zaprorze jesli trzeba. mi pomogło, liczę na lajka ;)

Opublikowano

dla mających błąd dodajcie ethana.exe (to czym odpalacie serwer) do wyjątków w antywirusie i ewentualnie w zaprorze jesli trzeba. mi pomogło, liczę na lajka ;)

Nie działają te wasze "sposoby". Ja nie mam antywirusa, mam wyłączoną zaporę i, i tak mam błąd może niech administracja się ogarnie i pomoże?

Licznik ciągle rośnie, a 1/2 nie może się zalogować na serwer, dziwne troche.

Jasio90.png
Opublikowano

Chuja pomogło nie będzie lajka

zanim tutaj administracja zaglądnie to będzie nastepny tydzien..

narazie cześć pompa.

Opublikowano

Licznik nie jest podkręcony?

nic nie jest podkręcone wszystko działa jak należy.

i to jest właśnie najgorsze że 1/2 się zalogować nie może

a licznik idzie w górę.

Opublikowano

zalogować się nieda a administracja potrafi tylko tematy zamykać i pisać że wszystko działa poprawnie,żenada...

Opublikowano

Nie działają te wasze "sposoby". Ja nie mam antywirusa, mam wyłączoną zaporę i, i tak mam błąd może niech administracja się ogarnie i pomoże?

Licznik ciągle rośnie, a 1/2 nie może się zalogować na serwer, dziwne troche.

mi zadziałało.

Opublikowano

To też administracja nie myśli... Bardzo dużo osób nie może się zalogować zamiast 620 graczy grało by około 1k. Ja pobieram clienta mam nadzieje , że u mnie będzie działał :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...