Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja "Kwadratowe Życie" [Kwadratowa Masakra 4] [LogBlock , LifeMC] [24/7 40 slotow]

JeBeK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 366
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick - HuriN

Wiek - 15

Ile grasz w Minecrafta - 2lata:)

Czy masz kanał na YT(niewymagane) - Nie

Czy bedziesz griefował - NIe

Cos o sobie - Nazywam sie Mateusz, mieszkam w malej miejscowosci Kwaśniów :D Interesuje sie pilka nozna;p Pisze to podanie poniewaz chce sobie pograc na takim typu serwerze. :D

I jestem za sezonem 4 poniewaz sadze ze nie bedzie ogarow na sezon 5 zeby ogarnali w gildiach i nie kazdy ma mikro, a potrzeba ts/mikro jak beda frakcje ;3

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

Uwaga serwer "Kwadratowe Zycie" zostaje przerobiony na sezon 5 ! Prawdopodobnie dzis o godzinie 20:00 serwer zostanie uruchomiony !

Opublikowano
Nick - Nyaxize12
Wiek - 13
Ile grasz w Minecrafta - od Beta 1.5_01
Czy masz kanał na YT(niewymagane) - tak
Czy bedziesz greifował - Nie
JeBeK Pamiętasz mnie ? xD

Nick - Nyaxize12
Wiek - 13
Ile grasz w Minecrafta - od BETA 1.5_01
Czy masz kanał na YT(niewymagane) - tak
Czy bedziesz greifował - Nie
JeBek pamiętasz mnie ?? ?xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie lepiej wgrać logblocka? ;) Lwc nie nadaję się na masakre :X

Opublikowano

;_; Jak się stworzy ogarnięty serwer to nie będzie ;) A poza tym po co 200 Graczy na whitelist? Dodajesz byle kogo... A pózniej griefuja. ;p

Opublikowano

;_; Nie znam sie? :D Kiedyś miałem i wiem jak je prowadzić, ogólnie to mam prawo chyba komentować? Ja tylko chcę doradzić ;) LWC to nie masakra,Tylko jakiś FreeBuild ;_; , Gdybyś wgrał logblocka była by większa zabawa. ;)

Poza tym mógłbyś się bardziej postarać z prezką :C To logo wygląda jak made in paint :D

Opublikowano

Logo jest made in Gimp 2 , wlasnie miales serwera ale nie masz co znaczy ze zle prowadziles serwer , logblock u nas jest od 1 edycji , a bez LWC byly by kradzieze wiec nikt by nie gral.

Opublikowano

Nie ;) Dobrze prowdziłem lecz zrezygnowałem z powodu braku funduszy :X Gdyby sie dopilnowało graczy to nie było by kradzieży, Piszę że serwer kwadratowa masakra więc powinno być tak samo ;) Ja tylko doradzam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...