Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeroxMt2 [Dedyk]

stebelxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

offline DDoSY wysyłają 1150 adresów 18 mln pakietów - to na samego VPSa , o dedyku mówić nie będę :D

Prosimy uzbroić się w cierpliwość

Sprawy na policje idą , Online za 24 godziny lub mniej

393.jpg

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam, aczkolwiek...

1) Dlaczego sura ma o 1 broń mniej, szaman o 2?

2). Kiedy start?

3) Zmieńcie wygląd zbrojek, hwangi się już wszystkim przejadły.

4) Skąd dropią ulepki, oraz daj ich ss.

Pewnie wbiję, ale podaj mi informacje, będzie mi łatwiej. :)

@Edit

Ten serw stoi już dosyć długo, bo widzę 250 w topce, "0006 graczy on-line" żart to jest? xD

Nie polecam. :)

Odnosnie pkt. 3 to sie mylisz bo ten system zbroi jest najlepszy i jest szanowany :)

Opublikowano

Panie "orginalny" taki z pana oryginalny, że nie umie pan pisać. Ze względu na to, że na pana to Ty mi nie wyglądasz to będę mówić na Ty.

Ja bardzo chętnie udostępnię Ci serwer dedykowany abyś go zabezpieczył, ale uwierz mi, że nie dasz rady. Więc z łaski swojej przestań mi tu gadać, że wyłączamy, bo za przeproszeniem gówno wiesz, a gadasz.

Dostaliśmy pakiety staramy się to opanować, bo przy takiej ilości pakietów nawet zabezpieczenia nie wytrzymają. Jeżeli ktoś miał styczność z takimi atakami to zrozumie, że staramy się, a jeżeli wejdą takie dzieciaki neo i analfabety to będą hejtować i mówić, że tracimy ludzi.

Z mojej strony to tyle i bardzo proszę o cierpliwość.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Heh a ja czekam cierpliwie na ON :) fajnie sie gra jeden z lepszych serwerów tylko troche mało ludzi gra ale to z czasem może się poprawi mam nadzieje

Opublikowano

Po 1 nie jestem adminem, a przyjacielem serwera, a nawet przyjaciółką, ponieważ nie jestem facetem, a dziewczyną. Także kolejne czytanie ze zrozumieniem.

Słuchajcie ja was trzymać nie będę. Serwer jest dobry, a przez DDoS'ami nie ma całkowitej ochrony. ;)

Opublikowano

Po 1 nie jestem adminem, a przyjacielem serwera, a nawet przyjaciółką, ponieważ nie jestem facetem, a dziewczyną. Także kolejne czytanie ze zrozumieniem.

Słuchajcie ja was trzymać nie będę. Serwer jest dobry, a przez DDoS'ami nie ma całkowitej ochrony. ;)

jest ale takie cos kosztuje hohoho i jeszcze troche :)

Shaunee wiesz moze czy dzis jeszcze bedzie mozna pograc ?

Opublikowano

:) a mozesz nas poinformowac czy macie jakies plany/pomysly na zwiekszenie liczby graczy ? :)

gram od wczoraj ale z tego co sie dowiedzialem serwer byl nie dawno 3 dni OFF i przez to prawie nikt juz nie gra (wczoraj około 20 było 47 osob w grze)

Opublikowano

Pomysły na pewno jakieś są. Na razie nic nie powiem, bo nie chce wprowadzać w błąd.

A co do ataków to wypowiedziałam się już wyżej.

Opublikowano

Dobry serwer powinien byc zabezpieczony i powinni w niego włożyć serce no i oczywiście pieniądze a nie postawić serwer pod is'a i cieszyć sie bo dzieci bd ladowac kase żeby zdobyć trute/bojowego bo w grze nie idzie tego wydropic od 80 do 140 dropilem i wydropilem jedynei pare dodan i pare zmianek jak nimfy. Serwer niedopracowany.

Opublikowano

Dobry serwer powinien byc zabezpieczony i powinni w niego włożyć serce no i oczywiście pieniądze a nie postawić serwer pod is'a i cieszyć sie bo dzieci bd ladowac kase żeby zdobyć trute/bojowego bo w grze nie idzie tego wydropic od 80 do 140 dropilem i wydropilem jedynei pare dodan i pare zmianek jak nimfy. Serwer niedopracowany.

Okej zrób mi taki dobry serwer to porozmawiamy. Pieniądze też możesz dać, bo Ty chyba dzieciaku nie zdajesz sobie sprawy ile kosztuje utrzymanie takiego serwera. Właśnie po to jest IS. Idzie wydropić te itemki w grze, bo jakoś sama gram i nie narzekam.

Serwer jest dopracowany, a administracja ciągle stara się aby było okej. Tylko, że jak wchodzą takie dzieci jak Ty i myślą, że serwer idzie zrobić w ciągu godziny i żeby stał, bo wam się tak podoba i nie szanujecie tego, że nikt nie jest robotem i dużo z nas ma 18+ i też ma swoją rodzinę i naukę to się odechciewa.

Pozdrawiam. :)

Opublikowano
Okej zrób mi taki dobry serwer to porozmawiamy. Pieniądze też możesz dać, bo Ty chyba dzieciaku nie zdajesz sobie sprawy ile kosztuje utrzymanie takiego serwera. Właśnie po to jest IS. Idzie wydropić te itemki w grze, bo jakoś sama gram i nie narzekam.
Serwer jest dopracowany, a administracja ciągle stara się aby było okej. Tylko, że jak wchodzą takie dzieci jak Ty i myślą, że serwer idzie zrobić w ciągu godziny i żeby stał, bo wam się tak podoba i nie szanujecie tego, że nikt nie jest robotem i dużo z nas ma 18+ i też ma swoją rodzinę i naukę to się odechciewa.
Pozdrawiam. 

oj żebyś się nie zdziwiła że zdaje i nie mów do mnie dzieciaku bo nie wiesz ile mam lat. Poza tym nie mów że grasz sama bo wraz z moją gildią zauważyliśmy że grasz tam sama że itemy dostajesz od adminów więc sciemy mi tu nie wal. Nastepnie serwer jest tak dopracowany że mam bug na kase/pd wiec nie mów że dopracowany. Następnie dużo was ma +18 haha a wgl Days co po dobranocce idzie spać .

Opublikowano

Po 1 będę mówiła jak będzie mi się podobało, bo dla mnie jesteś dzieciakiem neo.

Po 2 nie napisałam, że gram sama i nie dostaje żadnych itemów. Poza tym możesz pójść do kogokolwiek kto ma dostęp do logów z doładowań IS i pokażą Ci, że gram czysto. I nawet nie wiesz pod jakim nickiem gram.

Po 3 właściwie osoby godne zaufania i "dorosłe" za jakiego się uważasz tzn może nie uważasz się za dorosłego, ale piszesz ile to nie masz lat powinny być rozsądne i skoro chcą dobrego serwera to piszą jakie są bugi i przede wszystkim nie chwalą się tym jak nie chcą mówić. :)

Po 4 Nie napisałam wszyscy, a to kiedy Days chodzi spać to jego sprawa. Dla mnie może nawet o 17 iść spać, bo mnie to nie obchodzi ani to co on robi. Odwala robotę przy serwerze i ma spokój.

Opublikowano

Proszę moderatora o wyczyszczenie kłótni i niepotrzebnego spamu.

No i o nadanie odpowiedznich % dla osób którzy biorą udział w tych kłótniach.

Pozdrawiam

Patryk

Sygna.png

Opublikowano

Proszę moderatora o wyczyszczenie kłótni i niepotrzebnego spamu.

No i o nadanie odpowiedznich % dla osób którzy biorą udział w tych kłótniach.

Pozdrawiam

Patryk

To nie kłótnia :)

Nie mają za co nam przyznawać %.

I moderatorzy z tego co mi ostatnio odpisał jeden z nich mają zakaz czyszczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...