Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeroxMt2 [Dedyk]

stebelxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chetnie wyprobuje serwer , serwery ktore startuja maja zbyt duze problemy , porownanie grasz 15 minut , i czekasz do nastepnego dnia zeby naprawili problemy , wole juz malo osob online niz takie cos ; ) .

Ciezki exp na serwerze? Jak skile sie robi?

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahaha, ludzie no nie wierze.

Zarejestrowałem

się jakieś 15 minut temu żeby zagrać na tym serwerze, wszystko ładnie

wypakowałem itd, chce się zalogować i wyskakuje mi " Twoje konto zostało

zablokowane ".

Może ktoś mi to wytłumaczyć jak to jest możliwe ? :)

Tak pisze, poniewaz trzeba akceptowac na e-mailu i aktywowac.

Sygna.png

Opublikowano

Serwer fajny, na prawdę ale minusem jest to, że jest strasznie mało graczy

A wiesz dlaczego mało graczy ? Bo to kolejny niczym wyróżniający się server easy gotowiec :)

Opublikowano

stebelxd

Zacznę od tego , że screeny nie są Twoje i nie masz prawa ich udostępniać . Chyba , że chcesz prawa autorskie. :)

Wiem że niektóre nie są moje, ale były w poprzedniej prezentacji tego samego serwera więc myślałem że mogę, jeżeli trzeba to je usune chyba że nie trzeba. Decyduj :)

Sygna.png

Opublikowano

sewer fajny ale troche lipa ze malo graczy ale z dnia na dzien coraz wiecej goraca zapraszam na serwer i plecam !!

Opublikowano

A wiesz dlaczego mało graczy ? Bo to kolejny niczym wyróżniający się server easy gotowiec :)

Gotowiec ?

Po czym tak sądzisz?

Serwer to nie gotowiec jeżeli dasz mi pliki z takiego gotowca lub dowód to w tedy możesz tak pisać.

A nie posądzać o coś o czym nie masz zielonego pojęcia.

Sygna.png

Opublikowano

Bonusy nie wchodzą maxymalne, a jest tak napisane w prezentacji

Edit: Niech ktoś wrzuci, coś co pozwoli włączać bez patchera. Niepotrzebnie pograłem wersje z patcherem, a drugiej nie chce mi sie już pobierać;>

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Bonusy nie wchodzą maxymalne, a jest tak napisane w prezentacji

Edit: Niech ktoś wrzuci, coś co pozwoli włączać bez patchera. Niepotrzebnie pograłem wersje z patcherem, a drugiej nie chce mi sie już pobierać;>

Jest tam plik derox.bat i za pomoca tego plika uruchamiasz bez patchera.

Sygna.png

Opublikowano

No super, chciałem zagrać sobie, loguję się i nic. Wchodzę na stronke patrze 7 osób, po chwili odświeżyłem i jest 0000. Naprawcie logowanie, bo nie dość, że macie mało osób na serwie to jeszcze stracicie tych co są i chcą grać.

Jest tam plik derox.bat i za pomoca tego plika uruchamiasz bez patchera.

Dzięki

A co do bugów to znalazłem kolejne, ale dwa opisze. Kupując pelerynki z pierścienia dostaje się 20, a nie 200 peleryn. Gdy się otwiera np. 5 połączonych złotych szkatułek to znikają wszystkie, a nie jedna;>

Edit: A teraz to Wam nawet strona padła:D Naprawcie to.

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

No super, chciałem zagrać sobie, loguję się i nic. Wchodzę na stronke patrze 7 osób, po chwili odświeżyłem i jest 0000. Naprawcie logowanie, bo nie dość, że macie mało osób na serwie to jeszcze stracicie tych co są i chcą grać.

Dzięki

A co do bugów to znalazłem kolejne, ale dwa opisze. Kupując pelerynki z pierścienia dostaje się 20, a nie 200 peleryn. Gdy się otwiera np. 5 połączonych złotych szkatułek to znikają wszystkie, a nie jedna;>

Edit: A teraz to Wam nawet strona padła:D Naprawcie to.

DDoS'y w serwer walą ale jest to naprawiane, staramy sie naprawić to jaknajszybciej.

Sygna.png

Opublikowano

Pobrałem Lunchera ,zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją ,loguje się i cały czas stoi na "Zostaniesz połączony z Serwerem"

kmr3.gif

Opublikowano

Pobrałem Lunchera ,zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją ,loguje się i cały czas stoi na "Zostaniesz połączony z Serwerem"

Zrobie nowego launchera, ale i tak nie bedziesz widzial nowych broni.

I znów "DDoS'y" ? Kiedy to logowanie naprawicie?

Nie ma narazie DDoS'ów logowanie działa.

Sygna.png

Opublikowano

Jak zrobić zbroje na 170lvl, po zbrojce królewski Hwang?

Kolega wyżej dobrze Ci powiedział, zbroje przewaznie robisz metalem, ale jezeli sie nie da to u kowala lub sura nie boj sie bo jest 100% na ulepszenie zbroi.

Chyba ze zbr vipa wtedy tylko 10% ale tę zbroje mozna robic metalem. :)

Sygna.png

Opublikowano

NIe polecam serwera . Dlaczego ? Otóż panowie z Tego Teamu wchodzą na serwery prywatne i robią reklamy .

Rozumiecie to ? TEAM SERWERA WCHODZI NA INNY SERWER PRYWATNY I REKLAMUJE GO .
Jest to bezczelne, karygodne i niewybaczalne .
Kilka serwerów już się zrzeszyło i mam nadzieję, że Was rozpieprzy w drobny mak .

Załączam screen .

67952114578036624202.png

Jest jasno podpisane TEAM DEROX MORFEUSZ .

Mam nadzieję, że Was naprawdę rozniosą i padnie wam dupa na samym starcie .

92678407594501552148.png

Zapraszamy do wklejania loga na swoje sygnatury i reklamę serwera

www.gorgony.pl

Opublikowano

NIe polecam serwera . Dlaczego ? Otóż panowie z Tego Teamu wchodzą na serwery prywatne i robią reklamy .

Rozumiecie to ? TEAM SERWERA WCHODZI NA INNY SERWER PRYWATNY I REKLAMUJE GO .

Jest to bezczelne, karygodne i niewybaczalne .

Kilka serwerów już się zrzeszyło i mam nadzieję, że Was rozpieprzy w drobny mak .

Załączam screen .

67952114578036624202.png

Jest jasno podpisane TEAM DEROX MORFEUSZ .

Mam nadzieję, że Was naprawdę rozniosą i padnie wam dupa na samym starcie .

Chlopie !

Jak ktoś się podpisze " TEAM DEROX MORFEUSZ. " to znaczy ze to team ?

To wina teamu ze ktos sie pod nich podszywa reklamujac servery na innych forach?

Bo mysle ze nie.

I proszę i zamazanie na screnie nazwy servera a dokladnie to link strony tego servera bo to reklama.

Kiedy serwer on ?

Server On dzisiaj wieczorem, mała przerwa techniczna była.

Sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...