Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeroxMt2 [Dedyk]

stebelxd

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. W ile wbije max lvl?

2. Ulepki ciężko dropnąć?.

3. Co ile lub kiedy są eventy?

4. Bony wchodzą max?

1. Zależy jakim jeste ś graczem nie powiem CI tego.

2. Jest drop 500% wiec łatwo ale zeby zrobic max eq troskze trzeba sie nameczyc.

3. Eventy raczej będa co weekend i jakies swieta jak server się rozkreci.

4. Nie czytasz prezki i zadajesz pytania... w Prezce pisze. " Bony wchodza maxymalne "

Sygna.png

Opublikowano

Czyli na launchera mamy czekać aż do końca clienta ? Czy to AŻ tyle roboty -.- ? Może ktoś z userów forum zrobi launchera ?

Opublikowano

Czyli na launchera mamy czekać aż do końca clienta ? Czy to AŻ tyle roboty -.- ? Może ktoś z userów forum zrobi launchera ?

Launcher :

http://www.multiupload.nl/TTI9HBLANL

Skan Launchera :

https://www.virustotal.com/pl/file/067f741cc52185f178e62b09f4562d33686ce6e924b216746034f0449ba8129e/analysis/

W niektórych antywirusach wykrywa trojana, poniewaz jest tam jeden nieodczytywalny plik, ale to zaden wirus.

Sygna.png

Opublikowano

9 Osob online.Pytanie czy warto zaczynac.Cos musi byc na rzeczy skoro gra taj malo osob.Ile stoi juz serwer?

NIe zepstuy jest licznik a tak to plecam :D

Opublikowano

Serwer ch***wy , administracja rozdaje itemy ludziom za darmo . Jeżeli napisze się negatywny komentarz o serwerze na czacie , admin wpisuje ciągle /dc i uważa że to nie on ... Nie polecam !

mumup.jpg

Opublikowano

Serwer ch***wy , administracja rozdaje itemy ludziom za darmo . Jeżeli napisze się negatywny komentarz o serwerze na czacie , admin wpisuje ciągle /dc i uważa że to nie on ... Nie polecam !

Powiedz mi kto komu dał jakis itemek? Prosze powiedz mi ?

Dostałes blok na chat bo pisałes do GameMastera " Ty kurwo " potem zrobiłes postac z nickiem " Admin Ty Kurwo " czy jakos tak i dziwisz sie ze ci dał /dc ?

Sygna.png

Opublikowano

W jakim czasie wbiję max lvl ? Dodam, że mam tak średnie umiejętności w expie ;x

Launcher jest słaby . Jest w nim patcher, który mimo wszystko ściąga nam jakieś pliczki ;/

Opublikowano

Zagrałabym... gdyby nie to, że stypa - 63 osób online w dzień wolny od pracy. Trochę szkoda.

Opublikowano

Hahaha, ludzie no nie wierze.

Zarejestrowałem
się jakieś 15 minut temu żeby zagrać na tym serwerze, wszystko ładnie
wypakowałem itd, chce się zalogować i wyskakuje mi " Twoje konto zostało
zablokowane ".

Może ktoś mi to wytłumaczyć jak to jest możliwe ? :)

Opublikowano

No nic... nie ma gdzie grać, zostaje derox :P

♥ Like thunder gonna shake the ground   

♪

Opublikowano

Zagram! Fajny serwer :)

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z patcherem ? laduje mi juz jakas godzine i jeszcze nie skonczyl ;/

Też tak miałam, pobrałam clienta i działa :P

Serwer jest w sumie w porządku, tylko sporym minusem jest mała ilość graczy. Dla ludzi, którzy lubią spokojnie expić, nie czytać spamów i samotnie grać idealny :D

♥ Like thunder gonna shake the ground   

♪

Opublikowano

Też tak miałam, pobrałam clienta i działa :P

Serwer jest w sumie w porządku, tylko sporym minusem jest mała ilość graczy. Dla ludzi, którzy lubią spokojnie expić, nie czytać spamów i samotnie grać idealny :D

Więc od jutra rano gramy na pustych spotach <3 Królestwo: Jinno, Nick: Arwey, jak ktos bedzie cos chcial pisac! :D

Żyj tak, aby nikt nie musiał po Tobie sprzątać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...