Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DeroxMt2 [Dedyk]

stebelxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie jezior_metinrzadzi,

Czy wiesz o tym, że każdy kto nas nie lubi mógł to zrobić? Więc nie mów proszę Cię takich rzeczy bez dowodów, bo takim dowodem to możesz sobie za przeproszeniem tyłek podetrzeć. Jeżeli już masz zamiar oskarżać, że ktoś z mojego teamu to zrobił proszę o podanie IP i osobiście wyciągnę konsekwencje. :) Jeżeli masz coś jeszcze nam do zarzucenia zapraszam na TS3, a chętnie z Tobą resztę wyjaśnię.

To tyle.

Pozdrawiam, cześć.

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spoko serwerek. Zagram sobie i obczaje co tam jest.. Przeraża mnie tylko to że ok 16 siedzi 60+ osób. Myślę że to się wkrótce zmieni. ; )

Zmieni się albo już zmieniło, bo o godzinie +/- 16 siedzi 100+ . :) tylko to zależy od dnia, bo wiadomo, że dużo osób ma tez szkołę :)

Opublikowano

Uuu znów jakieś ataki? Od 5 minut nie da się logować, ale da się grać jak ktoś się nie wylogował;p Osób na serwie ubywa i ch2 OFF. Macie tam jakieś zabezpieczenia?;>

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Uuu znów jakieś ataki? Od 5 minut nie da się logować, ale da się grać jak ktoś się nie wylogował;p Osób na serwie ubywa i ch2 OFF. Macie tam jakieś zabezpieczenia?;>

Ja wejdę i zobaczę za 15 min bo mi sie klient ściąga . ^^

Opublikowano

Sciagłem Clienta 5 min i off i co tak mało wiary na serwie??????????????????????????????????????????

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

GM tego serwa nawet w temacie się nie wypowiada masakra strona off serwer off ... zróbcie coś z tym . admin olewka na serwer ja podziękuje nie gram tu

Opublikowano

Postawić serwer to nie problem, ale utrzymać go to już cholera nie potrafią! Chociaż info niech administracja da czy warto czekać czy już koniec serwera.

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Więc tak server bedzie prawdopodobnie w srode uruchomiony bo jest naprawiany skrypt.

Nic nie zostanie usuniete z posaci.

A Forum działa :

Sygna.png

Opublikowano

Wgl nie ogarniacie tego serwera. Wyłączacie serwer, a później jest cofka przez co straciłem lvl i czas na PD'ku. Jak ktoś szuka serwera na tydzień max dwa to może sobie pograć, bo nie sądzę, że dłużej się utrzyma.

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Nie oceniając zbyt pochopnie serwer nie był robiony na gotowych plikach 4fun + lekka edycja hmmm ?

Tym co oferujecie wątpię że skusicie prawdziwych wyjadaczy metina prędzej dzieci które przyjdą pograć góra 2 dni bo za trudno .

Serwer troszkę przypomina mi Xenoxmt2 , Z graczami słabo , ale myślę że to się zmieni .

Pozdrawiam

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Wgl nie ogarniacie tego serwera. Wyłączacie serwer, a później jest cofka przez co straciłem lvl i czas na PD'ku. Jak ktoś szuka serwera na tydzień max dwa to może sobie pograć, bo nie sądzę, że dłużej się utrzyma.

No dziwne postoi max 2 tygodznie a już stoi okolo poltorej miesiaca :)

Sygna.png

Opublikowano

I w południe licznik osób on-line nie przekracza 100;> Być może przez bugi z expem niektórym się to nudzi?;>

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Niestety nie mam grafika który zrobi nam piękną reklame . Cóż pozostaje mi zaprosić na server . Serdecznie Zapraszam .

Wszystkie problemy z Channelami naprawione .

qolJA1e.png

Opublikowano

Ten serwer byłby fajny gdyby nie to, że:

1. Były by inne metini niż te zwykłe na 90 lvl to przesada ze na 120 levelu męczyć sie z tym metinem.

2. Zbugowane DT nie można przejść na 7 piętro.

3. Bossy są standardowe i nie ma żadnej gry bo co to ma za sens drop z lodowej na 150/250 lvl z bossa który jest na 75/97lvl

4. Zero zainteresowania ze strony administracji serwera nie chodzi mi w tym o to że sie nie zajmujecie serwerem lecz o to, że np w podaniach na GM nie widnieje żadna odpowiedź mimo iż rekrutacja jest otwarta.

5. Gdy są prace techniczne zero informacji na forum/stronie głównej tylko wyłączacie serwer.

Pozdrawiam

Opublikowano

Server teraz działa, administracja jest jaka jest ale info zawsze jest przed wylaczeniem servera i w grze, i na shoutboxie i na ts'sie.

Sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...