Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zróbcie może tak że włączycie serwer dla wszystkich na np 1 dzień zobaczycie czy ogarniecie i potem ciach.... kasujecie konta i znowu tam dajecie ten kod potrzebny do rejestracji.

POMOGŁEM DAJ LIKE !! TO NIC NIE KOSZTUJE :P

gram na sfgame s.4 nick vakoss407 zapraszam do gildii

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_autorskie

Jakbyś nie zrozumiał - grafiki zostały stworzone przez BigPoint, nie mogą się oni przyczepić do samego kodu serwera, tego jak działa, ale mogą do np. strony, albo samej gry, bo w końcu to nie Miszczu i Noobek zrobili grafiki tylko BigPoint - a BP chyba nie wyraziło żadnej zgody na używanie ich grafik w celach własnych, jeśli się nie mylę :X

Ty się na serio pytasz? Na prawdę, jesteś tak leniwy że nie chce Ci się nawet wejść na starą stronę, i zobaczyć takiego napisu "New IP: xxx.xxx.xxx.xxx"?

tolvat wyjdz stąd, nikt cie tu nie lubi

żal mi cie noobkillerze że nie potrafisz wlasnego zabezpieczenia stworzyc tylko kopiujesz od innych

a tak poza tym serwer bardzo fajny (miszczu nie banuj)

pisze poprawnie po Polsku ,

Opublikowano

Lub/ew. Robisz im przelew bankowy .

Nie rób tu z nikogo materialistów dobrze ? Wystarczy napisać i odczekać swoje to się kodzik dostaje.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Nie rób tu z nikogo materialistów dobrze ? Wystarczy napisać i odczekać swoje to się kodzik dostaje.

Nie, nie dobrze.

@TOPIC :) Wystarczy poczekac :)

ŚMIE\r/DZIELE

Opublikowano

Macie IP nowego servera ;)http://78.46.14.7

Swoja droga, zauważyliscie co jest napisane na dole pod tym znakiem ? Głównie chodzi mi o te linijkę :D

Your IP adress (xxxxxxx) is saved and will be immediately send to antipiracy organizations.

Moje IP zostało wysłane do organizacji antypirackiej :DxDxDxD Swoja droga niezły pomysł na wkręt graty chłopaki :D

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Macie IP nowego servera ;)http://78.46.14.7

Swoja droga, zauważyliscie co jest napisane na dole pod tym znakiem ? Głównie chodzi mi o te linijkę :D

Your IP adress (xxxxxxx) is saved and will be immediately send to antipiracy organizations.

Moje IP zostało wysłane do organizacji antypirackiej :DxDxDxD Swoja droga niezły pomysł na wkręt graty chłopaki :D

nie wiem po co dajesz tu nowe ip -.- jak by sami nie mogli kliknąć i zobaczyć , zapewne nie którzy po 10 lat mają

Opublikowano

@2UP

Daję po to aby uniknać zbędnego spamu i nabijania postów

@3UP

Po co maja zmieniać skoro jest Ok :) najważniejsze że gra działa a wyglad to jakos ważny nie jest nieprawdaż ? ;)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

@Anonymous

Przepraszam Cię za moje zachowanie. Już nigdy nie będę taki niegrzeczny. Będę zawsze posłuszny twojej woli. Nigdy się na mnie więcej nie zawiedziesz. Proszę, daj mi ostatnią szansę. Odbanuj mnie poklon.gif

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

czyli jaki on jest

normalny długi kod będacy potrzebny do rejestracji który dawany jest przez administratorów servera. zgłos się do jednego z nich i może dostaniesz aczkolwiek nie musisz go dostać ;)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Przytrafiła mi się dziwna rzecz:

Walczę sobie z gościem, on używa EMPa, ja używam EMPa, i znowu się nawzajem atakujemy - a tu nagle - koleś mi się po prostu odznacza, tak jakby od razu ponownie użył EMPa, tylko nie pokazało efektu (cooldown EMPa chyba nie trwa 3 sekundy ...), po czym oczywiście zginąłem. (Wokół nikogo nie było, więc nikogo innego zaznaczyć nie mogłem.)

Kolejna rzecz:

Strefa ochronna na bazie jest taka, że jak choćby troszkę się wyleci, to już ona znika (i przeciwnik może od razu mnie atakować), jest ona nawet mniejsza niż na normalnym DO!

No i rzecz już zgłaszana:

Można atakować na bazie.

I ostatnia rzecz:

Trzeba czekać 3 minuty, żeby po ataku, serwer wykrył że stoi się, i można uruchomić robota naprawiającego - to strasznie denerwuje.

Nie lepiej zrobić, aby można było manualnie włączać bota, jak w zwykłym DO?

Jeszcze jednak jedna rzecz:

Czy to nie ciekawe, że jak wylecę ze strefy ochronnej - to w ciągu 0.1 sekundy (nie, nie przesadzam) jestem zaznaczany i atakowany przez 5 graczy na raz? Nie mam nawet możliwości zaznaczyć kogoś - bo już nie żyję.

Opublikowano

Przecież mogą cię w strefie zaznaczyć, a jak wylecisz no to bija odrazu.

Opublikowano

drogi tolvacię wydaje mi się że atak w strefie ochronnej już został naprawiony co do robota zgodzę się z tobą ale to u mnie rzadko występuje , z tym emp tak nie miałem ale miałem tak że kolo puścił emp i dalej go mam na targecie tak jak bym miał auto lock i to wielokrotnie i jeszcze jedno miałem że podczas ataku na kogoś gdy padam i pojawiam się w bazie dalej go mam na targecie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...